עבור לתוכן

רמקול בלוטוט נייד עד 1,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי אני מחפש רמקול בלוטוט נייד עד 1,000 ש"ח

חשבתי ללכת על הUE Megaboom שעולה לי באזור ה200 Euro מאמזון גרמניה.

נתקלתי גם בJBL Xtreme שהוא נראה מצויין אבל קצת מעל התקציב וכמובן שראיתי שיש עוד חברות נוספות שיכולות לתת לי מענה ראוי.

 

חשוב לי קודם כל שהצליל יהיה איכותי וישמע טוב, עדיפות לצליל לא מקומפרס ונקי כמה שאפשר (בלי bass boost וtreble boost למיניהם לפני הEQ), ושיהיה חזק בכל זאת אני לא שומע מוסיקה לבד בבית אלא בסביבה שעלולה ליהיות רועשת.

עמידות- אני מתכוון לקחת את הרמקול איתי לטיולים ולים ובגדול מקומות שהוא עלול לההרס לכן אני מעדיף לחסוך את הדמעות ולקנות רמקול עם עמידות גבוהה יחסית (הmegaboom עונה על זה אבל השאלה עם יש מתחרה ראוי בשבילו ששווה לי לבחון כאופציה).

עמידות למים יכולה ליהיות תוספת נחמדה אבל לא שיא ההכרחית.

גודל: אין לי בעיה שיהיה גדול (הmegaboom די גדול) אבל שהצורה תיהיה פרופורצינלית ושלא יהיה מפלצתי וכבד מידי אחרי הכל הוא בכל זאת נייד.

עדיפות לטווח כמה שיותר גדול, חיבור מספר מכשירים, NFC וכמובן סוללה ארוכה וטעינה מהירה.

 

בגדול ההתלבטות שלי כרגע היא האם שווה להוסיף כסף לJBL Xtreme או שהUE Megaboom יתן לי חוויה מספקת ואף תתעלה על זאת שהJBL תספק לי.

אין בעיה לקנות מחו"ל, עדיפות לאתרים מוכרים amazon, ebay ווכו'.

תודה מראש לעוזרים

 

 

 

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי את ה fugoo sport.

למי שמתעניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים