עבור לתוכן

צפיה בטלויזיה שהמחשב מחובר בכבל hdmi

Featured Replies

פורסם

שלום חברים ומנהלים יקרים

יש לי שאלה חשובה/דחופה קניתי כבל hdmi ואני מנסה לחבר את הלפטופ למסך טלויזיה אבל לא מצליח לצפות בתוכניות מהמחשב בטלויזיה

מה אני צריך לעשות כדי לצפות ?מלבד לחבר את הכבל בינהם 

תודה רבה

פורסם

להגדיר למחשב להוציא פלט דרך הHDMI. אם זה Windows מודרני, תלחץ Win+P ותבחר שם.

להגדיר לטלוויזיה להציג את הקלט של כניסת הHDMI שאליה מחובר המחשב (ברוב הטלוויזיות יש יותר מכניסה אחת).

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר פשוט יותר למישהו שלא מבין במחשבים

זה לא מחשב חדש אני חושב למרות זאת ניסיתי ללחוץ על win+p לחצתי שם על כולם ולא מצאתי את המחשב במסך טלויזיה 

מה להגדיר בטלויזיה ?

הכבל מחובר לכניסת hdmi כמו במחשב 

תודה רבה

בולויזיה יש כמה כניסות hdmiאני חושב 

מה עוד  כדי לצפות בבקשה ?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

בטלוויזיה יש לך בורר כניסות. לרוב בשלט וגם על המסך עצמו. תעבור שם על כל כניסות הHDMI הקיימות.

פורסם

לפני שאתה מחבר בכלל את המחשב והטלויזיה תבדוק לאיזה חיבור בדיוק חיברת. הם ממוספרים. HDMI1 HDMI2 וכו'...

בטלויזיה זה נקרא source בד"כ עם סימן של מלבן וחץ שמוביל לתוכו

זה בעצם הערוץ שאתה בוחר שהטלויזיה תציג לך את הוידאו שאתה מעביר בHDMI

בדיוק כמו עם ממיר או DVD, ושם אתה אמור לבחור את ה"ערוץ" התואם למה שחיברת מאחורי הטלויזיה.

אחרי זה אתה מחבר את המחשב לטלויזיה, ורק במידה ושום דבר לא מופיע במסך תמשיך לשלב הבא:

במחשב אתה צריך ללחוץ על הכפתור שיש על המקלדת שפותח את ההתחל, זה בעצם מקש ה Win ובנוסף ללחוץ P

ולבחור שם מה שמתאים לך יותר.

הכי טוב זה פשוט להעביר את כל התצוגה למסך טלויזיה.

פורסם

קודם כל וודא שאכן עשית שכפול בWIN+P. לאחר מכן, קח את השלט של הטלוויזיה, בראש השלט, לרוב, יש כפתור בשם input, יופיעו לך מספר של יציאות, לך לhdmi 2 (לרוב מס' 1 זה הממיר) וצפה.

לא אמורה להיות לך כל בעיה, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה ואני צופה על בסיס יומי בסדרות מהאינטרנט. (הודות להוט, שהעונות בVOD אצלהם מתעדכנות באיחור של שלוש שנים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים