עבור לתוכן

סיבוב Arctic Freezer 7 ב-90 מעלות

Featured Replies

פורסם

שלום,

התחלתי להתקין Arctic Freezer 7 rev 2 על לוח GA-Z170-D3H במחשב חדש (פעם ראשונה שאני בונה). אחרי ששמתי את הבסיס, קיבעתי אותו עם זוגות הפינים (הבז' והמרחיב השחור) והנחתי עליו את הגוף גיליתי שהבסיס סימטרי רק לכיוון אחד, מה שאומר שאני יכול לכוון את המאוורר למעלה או למטה אבל לא קדימה או אחורה (לכיוון יציאת האוויר מהמארז).

לכאורה הפתרון פשוט - להוריד את הגוף, לפרק את הבסיס ולהתקין הכל מחדש בסיבוב של 90 מעלות. רק מה? בניגוד למה שקראתי על גופי קירור אחרים, ב-AF7 הפינים לא כוללים הברגה ונראה כאילו הם בפנים כדי להישאר. ראיתי באינטרנט שמישהו הצליח להוציא אותם ללא בעיות אבל לי זה לא הלך ואני חושש שאם אפעיל עליהם יותר כוח ממה שכבר ניסיתי הם לא יהיו שמישים יותר או שאפגע בלוח האם.

נראה שהאפשרויות שלי הן או לכוון את המאוורר למטה או למעלה או להסתכן בהפעלת כוח מופרז. או שאולי יש דרך בטוחה לשלוף את הפינים?

מה לעשות?

תודה

פורסם

אתה יכול לדחוף את הפינים חזרה אבל שוב זה דורש קצת כוח ואם אתה לא רוצה להסתכן פשוט כוון את המאוורר כלפי מעלה וזהו, שידחף אוויר לכיוון הגג.

פורסם
  • מחבר

זה שהאוורור יהיה לכיוון הגג לא יפגע ביעילות הקירור יותר מדי?

פורסם

במידה ויש פתח רצוי עם מאוורר בגג זה טוב, במידה ואין רצוי אחורה במידה ואי אפשר, לגג זה סביר, הכל גם תלוי מערכת, ז,"א מה המעבד כמה הוא מאומץ, מה הכרטיס מסך, מארז וכו'.

פורסם

אני פירקתי והרכבתי את הבסיס של הקירור הזה עשרות פעמים, אין שום בעיה להוציא את הפינים השחורים מהבית הלבן שלהם ולהחזיר אותם אח"כ.לכל פין פלסטיק שחור ישנן שתי בליטות מחוספסות שמסייעות בתפיסתו והוצאתו.

AF7P.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים