פורסם 2016 בינואר 149 שנים אני ממש לא מבין בזה, המלצה לכונן קשיח חיצוני של טרה או 500 ג'יגה, מהיר אמין ואם קיים כונן קשיח חיצוני ב ssd אשמח להמלצה גם, שתהיה אליו גישה מהירה גם מהאינטרנט, תודה הכוונה בגידה חאינטרנט זה שנגיד אתקין שם תוכנה להורדת קבצים, שההורדה לשם תהיה סבירה
פורסם 2016 בינואר 149 שנים כל כונן שתחבר בעזרת USB3 יתן את מה שביקשת (בהנחה כמובן שיש לך חיבור USB3 במחשב). חיבור כזה יכול לתת מעל 100MB לשניה (ואפילו 150). אינטרנט 100Mb (שים לב שזה ביט ולא בייט!) - יוריד לך במקסימום 10-15 מגה בייט.
פורסם 2016 בינואר 229 שנים לא יגביל את מהירות ההורדה ככה"נ, אבל יהיה לא נחמד לעבודה שוטפת. איפה אפשר למצוא כונן חדש USB 2? הכל 3 היום.
פורסם 2016 בינואר 249 שנים ציטוט של ozi123 ו USB 2? מה USB2? כתבתי לך USB3... וגם ככה כונני USB2 שתקנה היום זאת כנראה סחורה ישנה.
פורסם 2016 בינואר 319 שנים מקווה שעוד לא קנית. תיזהר כמו מאש מכונני WD my passport. יש לי אחד כזה... קודם כל החליפו לי אותו 3 פעמים, הוא דפוק לגמרי ובקושי עובד... וגם עולה יותר. קניתי ADATA ב200 שקל במבצע האחרון באייבורי (הHD720 שסוקר לאחרונה) ואני מאוד מרוצה. מאוד. גם מהמחיר וגם מהתמורה. כונן חיצוני בשבילי לא יושב בארון ואני מוציא ממנו את האבק פעם בחודש אלא הוא משמש בשוטף .
פורסם 2016 בפברואר 19 שנים זה עניין של מזל - לי יש כרגע 2 כונני My Passport Ultara ו-Element אחד, כולם של 2TB ונמצאים בשימוש יום יומי ללא בעיות, My Passport נוסף של 2TB קרס בלי שום סיבה... חוץ מזה, יש לי כוננים ישנים יותר של WD שעדיין בשימוש מזדמן, כך שאי אפשר לפסול חברה מסוימת באופן גורף.
פורסם 2016 בפברואר 19 שנים ציטוט של winner זה עניין של מזל - לי יש כרגע 2 כונני My Passport Ultara ו-Element אחד, כולם של 2TB ונמצאים בשימוש יום יומי ללא בעיות, My Passport נוסף של 2TB קרס בלי שום סיבה... חוץ מזה, יש לי כוננים ישנים יותר של WD שעדיין בשימוש מזדמן, כך שאי אפשר לפסול חברה מסוימת באופן גורף. my passport עם בקר מולחם, ללא SATA לכן מומלץ להמנע ממנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.