עבור לתוכן

חוות דעת - Mionix NAOS 7000

Featured Replies

פורסם

אני כותב כאן חוות דעת על עכבר שהזמנתי לפני כמעט חודשיים באתר Massdrop העכבר הגיע באיחור קיבלתי אותו ב7.1 והוא נחת בארץ ב28.12 איחור של שבועיים וקצת

אני משתמש בו עם פאד razer goliathus כיוון שהפאד שהזמנתי שגם הוא של מיוניקס עדיין לא הגיע מMassdrop והזמנתי אותו באותו זמן שהזמנתי את העכבר

ביצועים:

אז אני חייב לציין שמאוד התרשמתי מביצועיו של העכבר העכבר מאוד מדויק והאמת שלא יצא לי לבדוק אותו על יותר ממשחק אחד שיחקתי בGTA V ובזמן משימה שכללה גם יריות דרך רכב העכבר לא זז לצדדים נשאר במקום המדויק אליו כיוונתי

בעזרת התוכנה של MIONIX ניתן לתכנת את העכבר לפי רצונו של המשתמש עד 5 פרופילים לתכנות אישי שליטה במהירות התזוזה וגם אפשרות לשינוי צבע התאורה שנמצא על גבי העכבר בגלגלת ובאייקון של MIONIX

איכות החומרים:

מצוינת ובאמת מרגישים כאן עכבר מאוד איכותי שנעים לאחיזה וגם נוח לשימוש

חוות דעת קצרה כיוון שלא יצא לי להשתמש בעכבר ביותר ממשחק אחד.

עכבר מומלץ ביותר למי שמחפש עכבר לגיימינג הוא נמכר בMassdrop לפעמים במחירים מעולים

ולמי שמכיר או יודע אני מחפש המלצה לתכנות העכבר עם התוכנה של Mionix

פורסם

תודה על הסקירה הקצרה.

תכנות העכבר הוא בהתאם להעדפה שלך. כל אחד רגיל לרגישות אחרת.

פה יש לך הצעה לכיול נכון על ידי מבחן עקיבה עם הסמן

https://www.youtube.com/watch?v=ct8U06Wonhk

פורסם

אחיך קיבל את העכבר השני? 

ציטוט של ido135

אני כותב כאן חוות דעת על עכבר שהזמנתי לפני כמעט חודשיים באתר Massdrop העכבר הגיע באיחור קיבלתי אותו ב7.1 והוא נחת בארץ ב28.12 איחור של שבועיים וקצת

אני משתמש בו עם פאד razer goliathus כיוון שהפאד שהזמנתי שגם הוא של מיוניקס עדיין לא הגיע מMassdrop והזמנתי אותו באותו זמן שהזמנתי את העכבר

ביצועים:

אז אני חייב לציין שמאוד התרשמתי מביצועיו של העכבר העכבר מאוד מדויק והאמת שלא יצא לי לבדוק אותו על יותר ממשחק אחד שיחקתי בGTA V ובזמן משימה שכללה גם יריות דרך רכב העכבר לא זז לצדדים נשאר במקום המדויק אליו כיוונתי

בעזרת התוכנה של MIONIX ניתן לתכנת את העכבר לפי רצונו של המשתמש עד 5 פרופילים לתכנות אישי שליטה במהירות התזוזה וגם אפשרות לשינוי צבע התאורה שנמצא על גבי העכבר בגלגלת ובאייקון של MIONIX

איכות החומרים:

מצוינת ובאמת מרגישים כאן עכבר מאוד איכותי שנעים לאחיזה וגם נוח לשימוש

חוות דעת קצרה כיוון שלא יצא לי להשתמש בעכבר ביותר ממשחק אחד.

עכבר מומלץ ביותר למי שמחפש עכבר לגיימינג הוא נמכר בMassdrop לפעמים במחירים מעולים

ולמי שמכיר או יודע אני מחפש המלצה לתכנות העכבר עם התוכנה של Mionix

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IDOnoach

אחיך קיבל את העכבר השני? 

העכבר השני לא הגיע 

מסתבר שהוא לא מופיע בחיוב אצל הבנק ובאתר Paypal הופיע חיוב אבל לא הגיע

וגם הפד שהזמנתי באותו יום עדיין לא הגיע ועברו מאז חודשיים

המוצרים שמזמינים מmassdrop לוקח להם זמן להגיע.

אם לא מופיע אצל הבנק הרכישה מmassdrop הם בכל זאת חייבו אותי בכסף או שלהזמין שוב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים