פורסם 2016 בינואר 139 שנים שלום קניתי גויסטיק תרסטמאסטר מדגם hotas x מחפש משחק או סימולטור טיסה מתאים לבקר עם רזולוציה טובה יש לי מחשב חזק שיתאים תודה
פורסם 2016 בינואר 139 שנים זה תלוי בסגנון שאתה מחפש אבל תנסה את dcs world. hotas מושלם בשבילו יש לך כמובן את flight simulator x ו- prepar3d (זה סימולטור הרבה יותר רציני) או את war thunder אם אתה מעדיף מטוסים ישנים יותר ומשחקיות יותר ארקיידית ואם אתה אוהב חלל אז elite dangerous או אם בא לך לתמוך במשחק בפיתוח - star citizen נערך 2016 בינואר 139 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2016 בינואר 139 שנים זה סימולטור, לא ממש משחק. נהנים ממנו אותם אנשים שאם היה/יש להם רשיון טיסה היו נכנסים למטוס וטסים במשך כמה שעות סתם ככה.
פורסם 2016 בינואר 139 שנים בנוסף אתה יכול לראות גם את:Microsoft Flight Simulator X: Steam EditionIL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad הבנתי שאלה אחלה משחקים לטיסה אבל תבדוק שיש תמיכה בגויסטיק שקנית..
פורסם 2016 בינואר 139 שנים מחבר תודה מעדיף מטוסים מסוקים חדשים עם גרפיקה טובה איפה אפשר לקנות את המשחקים שהמלצתם? מעדיף לקנות לא טוב בכל ההורדות ברשת
פורסם 2016 בינואר 149 שנים את רוב המשחקים תמצא ב- steam ושמנו לך קישורים למעלה. חלקם אני מאמין שלא תמצא בחנויות עם דיסק פיזי. ספציפית לגבי flight simulator אתה רוצה את גירסת סטים ולא הגירסה הפיזית. הפיזית (הגירסה הישנה) לא עובדת טוב במערכות הפעלה חדשות - אני יכול להעיד שהיה לי סיוט להתקין אותה ובסוף קניתי את המשחק מסטים ושם הכל עובד כמו שצריך ואם מסוקים תנסה את take on helicopters
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.