עבור לתוכן

לוח אם מבוסס X99 - לוח מתוצרת Gigabyte מול ASRock

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99.

יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer.

קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם.

ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה?

תודה.

פורסם

זה לא כ"כ המקום לשאלה הזו, אבל בכל מקרה שני הלוחות אמינים, מי יותר אמין זה לא משהו

שאפשר לקבוע חד משמעית, זה עניין של מזל, לפעמים לוח פשוט מתקלקל, אין מה לעשות.

ברמת הלוח הייתי הולך על אסרוק באופן אישי, אני מאוד אוהב את הלוחות שלהם, והלוח הטוב

ביותר שהיה ברשותי אי פעם היה מתוצרתם, אך גם הכי יקר.

אתה שואל זאת מכוון שאתה מתכנן לרכוש את הלוח מחו"ל? כי אם לא ואתה מתכנן להזמין

מפלונטר למשל (רק שם ראיתי אותו), תבדוק מולם מה במקרה של מימוש אחריות, להמתין

חודש או יותר לתיקון\החלפה זה די דיל ברייקר מבחינתי. במקרה של הג'יגבייט אני מניח שאין

בעיה כזו.

פורסם

לדעת בוודאות לא ניתן מכיוון שכל הזמן יש סדרות חדשות ולא עבר מספיק זמן שהם בשוק כדי לדעת, נדרשים כמה שנים, הסימנים שהם נותנים לגבי הצהרת כוונות, זה אורך חיי הקבלים שפה זה 10k, 12k בדר"כ שלא רשום זה 2k או 5k, ומספר שלבי ייצוב המתח האסרוק רושמים 12 בג'יגה בייט צריך לחפש תמונה עם ולספור מלבנים באזור המעבד (לא בהכרח מדוייק כי יש גם לזכרון והמיקומים לא בהכרח ליד), זה מספר שהייתי משווה בעיקר בין החברות באותם סדרות מכיוון שיש הבדלים ברכיבים של כל שלב, יכול להיות ש6 שלבים בדגם מסויים עדיפים על 8 שלבים בדגם אחר, בדר"כ גם קירורים על השלבים ובעוד מקומות אסטרטגים עוזר לאורך חיי הלוח, עוד עופרת כמו שג'יגה בייט רשמו גם טוב, יש עוד דברים אבל בדר"כ הדברים שציינתי בדר"כ מהווים מדד, במידה ונכנס במארז אני תמיד מעדיף לוח atx, תבדוק אחריות ומי נותן אותה, תשאל לפני תוך כמה זמן מחליפים, לgb יש יבואן בארץ לar לפני שנה לא היה אולי היום יש, למרות שאם החנות מתחייבת על זמן החלפה סביר לא הייתי פוסל בגלל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים