עבור לתוכן

פרוייקט מודינג חדש.. בעיות.. עזרה..

Featured Replies

פורסם

טוב, התחלתי לעשות מודינג למחשב שלי.. 8)

המפרט שלי הוא:

amd 2400+ Athlon
GigaByte-7N400V PRO
Asus Geforce Ti 4200 128mb
512mb DDR 333Mhz
WD 40GB (2mb cache)
WD 40GB (8mb cache)

אוקיי, בהתחלה סידרתי את הקבלים של הספק כוח.. אבל זה לא יצא כל כך יפה, אחת מהסיבות היא בגלל שלא מצאתי חומרים טובים..

ראיתי מאמר נורא מעניין בו הסבירו על סידור כבלי ספק הכוח, והמליצו להשתמש בכבל שזור ולתוכו להכניס את החוטים, נראה ממש יפה..

הבעיה היא איפה אני יכול למצוא כבל שזור ריק(לא ACE ולא Home Center)?

ומאיפה אני יכול לקנות (חנות פיזית, לא באינטרנט) כבל IDE מעוגל?

כי עיגלתי בעצמי, וראיתי איך נראה קנוי, ואין מה להשוות, בלתי אפשרי כמעט להגיע לתוצעות כאלו בלי לפרק את הכבל(ולחבר..חחח)

עכשיו, התחלתי גם לעשות מודינג לכונן דיוידי שלי.. עשיתי חור מעליו, ככה שאפשר יהיה לראות את הסידי(כאשר אני יעשה חור מעליו במארז :-))

ואני רוצה גם להחליף את הלד הצהוב-ירוק שבא איתו.. הבעיה היא שהלד שמורכב על הדיוידי הוא לד ממש ממש קטנצ'יק.. ממש כמו צ'יפ שמורכב על הלוח עצמו.. לא ניתן (אני לא יוכל) להוציא אותו.. (הדיוידי הוא של LG)

יש אפשרות אחרת?

פורסם

בקשר לכבלים,לדעתי מומלץ לך לקשור אותם ביחד באזיקונים או בסרט בד דביק

בנוגע לחנות,אני אישית ממליץ ללמיר,חנות עם מחירים סבירים ומוצרים נורמאלים (אבל עדיף מPCH,יש להם יופי של שירות)

עם הלד של הDVD אני לא ממליץ לך להיתעסק אלה עם אתה טכנאי אלקטרוניקה מוסמך שיודע מה הוא עושה ;D

פורסם

באמת לא הייתי מתעסק עם הלד השקעה של יותר מידי זמן בשביל רבע מילימטר

בכל מקרה נשמע נחמד הייתי הולך לחנות חיות קונה צינור שקוף ועושה ממנו סליל כמו של טלפון עם סכין יפנית פשוט מסובב אותו בזווית

עושה עליו ספריי באיזה צבע שתבחר ומלפף אותו סביב החוטים ככה שהוא יקיף אותם והם היו בתוכו כזה כמו בתוך שרוול

מומלץ מאוד אם עוד לא עשית את זה לחור בCD ROM לשים כיסוי פלסטיק\פרספקט שלא יכנס אבק ולחור בגג לשים מסביב גומי שלא יראה סתם חתוך..

דרך אגב היית צריך לשים

ציטוט

ולא

קוד

אבל חפיף :)

פורסם

בקשר לכבלים,לדעתי מומלץ לך לקשור אותם ביחד באזיקונים או בסרט בד דביק

בנוגע לחנות,אני אישית ממליץ ללמיר,חנות עם מחירים סבירים ומוצרים נורמאלים (אבל עדיף מPCH,יש להם יופי של שירות)

עם הלד של הDVD אני לא ממליץ לך להיתעסק אלה עם אתה טכנאי אלקטרוניקה מוסמך שיודע מה הוא עושה ;D

\

אני מקווה שצחקת בקשר למה שאמרת עם למיר!!!!

פורסם
  • מחבר

וויתרתי על החלפת הלד בדיווידי.. עדיף אני ישים לד כחול בחלון למעלה..

עשיתי כבר את החלון, עדיין לא שמתי פלסטיק, פשוט כי אין לי מה לשים, מחר אני ילך לאופיס דיפו ואקנה שם פלסטיק מגדיל.. צריך להיות מגניב..

ומאיפה אני יכול לקנות פרספקטס!? ואת הפלסטיק ששמים מסביב(השחור בצורת u)

פורסם

גומי בצורת U והפרספקט.. אמור להיות לחנויות הום סנטר \ קנה ובנה וכאלה.. אצל זגגים גם

פורסם

\

אני מקווה שצחקת בקשר למה שאמרת עם למיר!!!!

לא.....הוא ביקש חנות לא וירטואלית,למיר נמצאת בעיר שלי וקניתי מהם כמה חלקים למודינג והשירות היה בסדר גמור,אני ממש לא מבין מה קטע הזה שעל כל חנות מחשבים שהיא לא וירטואלית יש את הסטיגמה הזאת שיש חרא של שירות ומחירים מופקעים....אם הוא רוצה לקנות מלמיר שיקנה, עם הוא רוצה לקנות מPCH שיקנה,זה הכסף שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים