פורסם 2004 באפריל 721 שנים יש לי מינידיסק של סוני MZ-N1 ואני רוצה לחבר אותו לרכבהרדיו-טייפ ברכב הוא גם של סוני, דגם XRC5090 אם זה עוזר, ויש בו מאחורה כניסת AUDIO IN.. חיברתי את הMD היום בעזרת כבל RCA לרדיו-טייפ אבל אין לי מושג איך להעביר ממצב רדיו למצב MD (הרדיו מלפני חמש שנים ואני לא מוצא את החוברת הפעלה שלו)מקווה שתוכלו לעזור לי!!
פורסם 2004 באפריל 721 שנים יש מעביר שצד אחד זה חיבור למיני שזה כמו חיבור של אוזניותומהצד השני זה קלטתאתה מחבר את המיני ואת הקלטת לרדיוטייפ ברכבואז אתה שומע בלי בעיות
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר זהו שקלטות ניסיתי וזה בכלל לא עובד, זה רק נתקע בתוך הטייפ ולא רוצה לצאת...
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר הרגע ניסיתי את הקלטת שוב, זה מנגן לי חמש שניות ואז מוציא את הקלטת חזרהאפשר לעשות משהו שזה ישאר וימשיך לנגן?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אם בקלטת שלך אין את העיגולים שמסתובבים כאילו זאת קלטת אמיתית אז הטייפ כנראה חושב שהקלטת נתקעה או הסתיימה.איזה קלטת אתה משתמש בשביל לחבר את המיני? ב"מתוחכמות" יותר יש את שני העיגולים שמתסתובבים, ובקלטת של סוני שיש לי יש אפילו פס שמסתובב בצד (לא איפה שהראש שבעצם מנגן את המוזיקה) בשביל הטייפים המאוד רגישים.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר נראה לי זאת עם הפס זה מה שאני צריךיש לי קלטת רגילה שקניתי ב40 שקל, יש בה שני עיגולים מסתובבים אבל כנארה זה לא מספיקאיפה קנית את שלך? כמה היא עולה?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=62459;start=msg547379#msg547379
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.