עבור לתוכן

מאיפה אני יכול להשיג את הכרטיס גי פורס 4 טיטניום בארץ?

Featured Replies

פורסם

אבל במלאי ...

כי אני פעם הזמנתי מחברה באינטרנט ... מפלונטר והם הבטיחו לי שאני יקבל את המוצר עד 10 ימים ועבר חודש ועדיין הם לא הביאו לי

אז ביטלתי ..

ואם מישהו מכיר אתר מחול שאפשר להזמין ממנו ואז שהוא ישלח את זה לארץ ? (זה היה יותר טוב יותר זול)

:D :D :D

פורסם

של איזה חברה הזמנת?

תזמין מלמיר את GF 4 TI של חברת GAINWARD......

www.lamir.co.il

מצויינים

יש להם גם TI4400 וגם TI4600.

פורסם

אני עדיין מציא לך להזמין מפלונטר

הסיבה שהם לא שלחו לך את הכרטיס הוא כי הוא לא היה במלאי!!!

גם עכשיו יש להם כמה gf4 שהם לא במלאי אבל ראיתי אחד של msi 4400 אני חושב והוא הכי זול בארץ וזה אני בדקתי לא החנות מילה שלי!

תזמין אותו ותנסה שוב כי הוא נמצא במלאי אבל לא ניראה לי שלהרבה זמן.

חוץ מזה אני ממליץ לך לחכות כמה זמן עד הסתיו בגלל השבב החדש של nvidia כמובן שכול שאר כרטיסי המסך ירדו אז...

פורסם

של איזה חברה הזמנת?

www.lamir.co.il

מצויינים

המחיר בלמיר גבוהה לגבי רוב המוצרים... את ה 4400 קשה להשיג בארת, אך למה לא ללכת על ה READON8500?

אין שום סיבה ללכת על ה 4600, הם יקרים מידי ולא מצדיקים את תוספת העלות לעומת תוספת הביצועים בהפרש ל 4400!

שימו לב ש NVIDIA מחזירים את כל ה 4600 מהחנויות בגלל השבב החדש שהם מוציאים. עוד סיבה לא!!! לקנות אותו...

פורסם

של איזה חברה הזמנת?

www.lamir.co.il

מצויינים

המחיר בלמיר גבוהה לגבי רוב המוצרים... את ה 4400 קשה להשיג בארת, אך למה לא ללכת על ה READON8500?

אין שום סיבה ללכת על ה 4600, הם יקרים מידי ולא מצדיקים את תוספת העלות לעומת תוספת הביצועים בהפרש ל 4400!

שימו לב ש NVIDIA מחזירים את כל ה 4600 מהחנויות בגלל השבב החדש שהם מוציאים. עוד סיבה לא!!! לקנות אותו...

LOL!! זו היתה בדיחה לאחד באפריל, היא לא באמת עושה Recall ל-GF4Ti4600...

פורסם

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים