עבור לתוכן

מודינג למחשב החדש שלי+החלטתי להצטרף לפורום!

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחרונה קניתי מחשב חדש

הייתי מעוניין לבצע בו מודינג ורציתי לבקש ממכם רעיונות לזה כמודר מתחיל (הייתי מעוניין יותר לכיוון של קירור + לשפר את המארז)

תודה מראש (נ.ב. עם אני עובר על איזה חוק נא לנעול את הדיון,תודה)

דרך אגב עם זה חשוב לעניין המפרט שלי הוא:

Intel Pentium IV 2.8C GHz

Asus P4P800

Samsung 512MB DDR 3200

W.D. 80GB S-ATA 7200 rpm

Sapphire Radeon 9600XT

17 MAG 786PF

והטמפ' מהמוצע הוא 28-30 מעלות במנוחה 38-43 במאמץ (משחקים וכו')

דרך אגב החלטתי להיצטרף לפורום,קצת מידע עליי

קוראים לי אופק,אני עוד מעת סוגר 13.5 (אני משער שהרוב פה יותר מבוגרים)

את מפרט המחשב שלי ניתן לראות "במפרט המחשב"

לא מזמן התחלתי להתעסק עם מודינג,שנראה לי תחום מאוד מגניב ונחמד

את רוב מה שאני יודע למדתי קצת מפורומים ומדריכים וגם קורס טכנאים שאני עובר במסגרת הבית ספר (מה שהם לא יעשו כדי לחסוך, בכסף אז הם "מלמדים" אותנו להיות טכנאים ובכך אנחנו מתקנים את כל המחשבים בית ספר חינם :o )

אני מקווה שאני ישאר פה זמן ממושך ויעזור פה לאנשים

פורסם

סתכל בגלריה על פרוייקטים של אנשים יותר מזה אי אפשר כבר לומר, אלא אם כן תחשוב על משהו שעוד לא עשו..

פורסם

מפרט לא רע בכלל, אחלה!

רק הלוח קת מאכזב..לא נורא.. ;)

בקשר למודינג, כמו שבנצי אמר לך תוכל לראות בגלריה מלא דברים!

בתור מתחיל מה שנראה לי הכי קל וכיף לעשות זה כבלים מעוגלים.

אני מעדיף לפי המדריך של פיסיטיפ.

רק לא מציע לך לעגל את הכבל IDE של ה-הארד דיסק.

תעגל את של הפלופי ושל הסידירום.

תעטוף את זה בטרפלקס..בעצם מה אני מסביר לך? ;D

כנס ותראה במדריך, הצעה שלי המדריך של פיסיטיפ. (סורי HWzone..המדריך שלכם לכבלים מעוגלים לא יוצא יפה,

אבל שאר המדריכים שלהם כופלים את של פיסיטיפ ;))

פורסם
מפרט לא רע בכלל, אחלה!

רק הלוח קצת מאכזב..לא נורא..

בקשר למודינג, כמו שבנצי אמר לך תוכל לראות בגלריה מלא דברים!

בתור מתחיל מה שנראה לי הכי קל וכיף לעשות זה כבלים מעוגלים.

אני מעדיף לפי המדריך של פיסיטיפ.

רק לא מציע לך לעגל את הכבל IDE של ה-הארד דיסק.

תעגל את של הפלופי ושל הסידירום.

תעטוף את זה בטרפלקס..בעצם מה אני מסביר לך?

כנס ותראה במדריך, הצעה שלי המדריך של פיסיטיפ. (סורי HWzone..המדריך שלכם לכבלים מעוגלים לא יוצא יפה,

אבל שאר המדריכים שלהם כופלים את של פיסיטיפ )

מה אתה אומר ::). זה אחלה לוח לכל דבר .

פורסם

הרבה רצונות יש לך אבל לא פירטת אפילו איזה מארז יש לך ואיזה אמצעים ואמצעי קירו (מאווררים וכו..)

תפרט קצת אז נוכל אולי לראות מה חסר אצלך ולהמליץ לך על מה לשנות..

ובאג2000.. בבקשה אל תיכנסו עכשיו לויכוח לגבי כמה הלוח הזה טוב ולא טוב.. :-\

פורסם
  • מחבר

אוקיי קודם כל תודה על התשובות והיחס פה

בקשר למארז,קניתי מארז יחסית פשוט בגלל שתיכננתי מראש לעשות מודינג,המארז הוא A-2310 של TASK,הוספתי למארז כבר 3 מאווררים 80 מ"מ בנוסף למאווררים שכבר יש בחלקים שבו ( מאוורר של מעבד,מאוורר של כרטיס מסך,מאוורר של ספק וכו'..).בנתיים חשבתי אולי לקנות חלון למארז מPCH ואולי להוסיף מאוורר לדים 120 מ"מ

אשמח לשמוע עוד תגובות בנושא,תודה

נ.ב. : אולי מישהו יטוכל להסביר לי מה לא בסדר בלוח שלי?,באתר הבית שלי (גיימר-פורום חומרה) אמרו לי שזה אחלה לוח לצרכים שלי ושהוא משתלם מאוד

עריכה 2: עם זה נקרא מודינג את אחד מהמאוורים שהוספתי עשיתי מספק כוח שחבר שלי פוצץ ( ;D) ועשיתי סידור כבלים במארז

פורסם

קודם כל, משהו שלא קשור למה שביקשת, הספק כוח של המארז הצליח להחזיק לך את המחשב???!!!!!

בנוגע למודינג, אני מתכנן לקנות מארז כזה וכבר חשבתי איזה מודינג לעשות:

הוספת חור למאוורר 80MM על הגג

הוספת חור למאורר 80MM או 92 MM על הדלת שיהיה איפה שהמעבד, לא בדיוק מול המעבד- קצת לצד. (מומלץ 120MM).

הוספת שני חורים של 60MM כל אחד (וקניית גרילים בשבילם שאותם אפשר להשיג רק ב-PCH) מקדימה במארז. כדי שהמאוורר שמקדימה ישאב אוויר בצורה טובה יותר (אם אתה רוצה לראות תמונה לדוגמה של ני חורים 60MM מקדימה אז תגיד לי ואני אשלח לך בפרטי מודינג שמישהו עזה בו ככה).

ושכחתי לציין שאני גם שם גרילים לכל החורים שאני אעשה

אני גם מכין כבלים עגולים ושם את הכבלים של הספק כוח בכבלים מפלסטיק עגולים, הנה מדריך מצויין לזה:

http://www.casemodgod.com/cable_management.htm

צביעה, המארז כבר די יפה, לא צריך צביעה לפי דעתי.

חלון בצד של המארז, או עגול, או מרובע, או חשבתי על משהו בצורות שונות (כמו פרפר, אותיות וכו').

נראה לי שזה כל המוינג שאפשר לעשות במארז. גם לא ציינתי פה הוספת תאורה וכו', אבל אם יש לך כסף ואתה מתכוון לעשות חלון בצד אז תקנה גם תאורה.

ולמה לך לקנות חלון מוכן כבר? תכין אחד לבד יותר כיף.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, משהו שלא קשור למה שביקשת, הספק כוח של המארז הצליח להחזיק לך את המחשב???!!!!!

בנוגע למודינג, אני מתכנן לקנות מארז כזה וכבר חשבתי איזה מודינג לעשות:

הוספת חור למאוורר 80MM על הגג

הוספת חור למאורר 80MM או 92 MM על הדלת שיהיה איפה שהמעבד, לא בדיוק מול המעבד- קצת לצד. (מומלץ 120MM).

הוספת שני חורים של 60MM כל אחד (וקניית גרילים בשבילם שאותם אפשר להשיג רק ב-PCH) מקדימה במארז. כדי שהמאוורר שמקדימה ישאב אוויר בצורה טובה יותר (אם אתה רוצה לראות תמונה לדוגמה של ני חורים 60MM מקדימה אז תגיד לי ואני אשלח לך בפרטי מודינג שמישהו עזה בו ככה).

ושכחתי לציין שאני גם שם גרילים לכל החורים שאני אעשה

אני גם מכין כבלים עגולים ושם את הכבלים של הספק כוח בכבלים מפלסטיק עגולים, הנה מדריך מצויין לזה:

http://www.casemodgod.com/cable_management.htm

צביעה, המארז כבר די יפה, לא צריך צביעה לפי דעתי.

חלון בצד של המארז, או עגול, או מרובע, או חשבתי על משהו בצורות שונות (כמו פרפר, אותיות וכו').

נראה לי שזה כל המוינג שאפשר לעשות במארז. גם לא ציינתי פה הוספת תאורה וכו', אבל אם יש לך כסף ואתה מתכוון לעשות חלון בצד אז תקנה גם תאורה.

ולמה לך לקנות חלון מוכן כבר? תכין אחד לבד יותר כיף.

[/font

כן ,הספק הוא של 350 וואט ,כמה שהוא ג'נרי הוא עובד בסדר גמור ובנתיים לא קרס לי.

הייתי רוצה להכין חלון לבד אבל יש לי שתיי ידיים שמאליות והוא לא יצא לי טוב,בכל מקרה הזמנתי לפני מספר כמה דקות חלון מPCH

בנוגע למאוורים החלטתי סופי לקנות עוד מאוורר של 80 מ"מ שהיה בגג המארז ועוד מאוורר 120 מ"מ לדים שהיה או בחלון או בקידמת המארז.

וכדי שהמארז יהיה מואר הזמנתי גם קדקודה כחולה.

תודה למי שעזר לי בדיון הזה :-*

פורסם

היי היי אני במצב יותר גרוע ממנו בנוגע לספק

יש לי ספק 300W

של "סאן שיין"

[אופטימי השם מה?]

פורסם

תסלח לגוהן הוא שכח לקחת את התרופות באותו בוקר זה לא יקרא שוב, אתה יכול ללכת על הלוח הזה בעיניים עצומות הוא אחלה

דרך אגב לספקי סאן שיין יש שם לא טוב ממש כמו לספקים ג'נריים

אני לא מצאתי שום דבר רע בהם האמת אבל בוא נגיד שאתה רחוק מ 300W באמת :)

הם מסופקים במיוחד עם מארזים סימבדה (לוג'יק)

פורסם

אני יודע

זה זבל כמו הכל

אבל שמע הגעתי לאובר קלוק של 3.2 למעבד

ו 465\430 לכרטיס מסך והכל עבד סבבה

המעבד לא היה הכי יציב אבל בכל זאת.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים