עבור לתוכן

צריך מדריך ללדים רצים לפי הוינאמפ.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המון תודה הפעם באמת הבנתי..(: רק דבר אחד. הצד שמחובר ללדים הוא בתוך המארז של המחשב, נכון? ואז אני צריך לעשות חור במארז ולהוציא את הכבל למאחורי המחשב איפה שיש את החיבור של המדפסת?

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה החיבור של המדפסת מאחורי המחשב. זאת בעיה כי אני צריך להוציא את הכבל דרך המארז ולחבר אותו לחיבור הזה? :\

פורסם

לא בהכרח

הלדים יכולים לבוא איפה שבא לך-בתוך המארז, מחוץ למארז, 20 מטר מחוץ לבית... ;D

אם אתה בכל זאת רוצה אותם בתוך המארז, יש כמה אפשרויות:

-תחבר מבחוץ ותכניס את הכבל דרך אחד החורים שיש לך בצד האחורי של המארז (אם אין לך חורים מתאימים אתה יכול פשוט לפתוח את אחד ה"מגנים" של יציאות ה-PCI ולהשחיל דרכו. אם אתה עושה ככה-אתה יכול כבר לקדוח בתוך אחת מהחתיכות מתכת האלו ולעשות חור בדיוק לכבל).

-תעשה חור איפשהו במארז (לפי נוחות ולפי מה שנראה לך יפה) ותעביר את הכבל דרכו.

-אני לא כ"כ יודע איך לעשות את זה, וזה גם די מסובך, אבל אפשר להתחבר ליציאה הזאת מבפנים (מהצד של הלוח אם)-אם תשים לב לב לכל פין יש חוט שמחבר אותו ללוח אם, ולשם אפשר להתחבר. אבל זה כבר מתחיל להיות ממש מסוכן, במיוחד אם אתה לא ממש יודע מה אתה עושה... :-X

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי את העיקרון.. זה מספיק לעכשיו..(: המון תודה לכולם!

פורסם

שלום יש לי בעיה עם הפלאגין הזה לווינאמפ

יש לי ווינאמפ גירסא 2.81

ומופיעה לי ההודעה הבאה בעת שאני לוחץ START

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

כנראה שהפלאג לא מתאים לגרסת הוינאמפ.. =\

פורסם

ניסיתי עם כל הגירסאות....

לא עובד, אותה בעיה כל הזמן. :(

משהו בכלל הצליח להפעיל את זה?

פורסם

לפי המדריך שלהם אתה צריך להוריד את התוכנה http://www.twistedmods.com/images/sections/guides/winamp/userport.zip כדי להשתלט על היציאה של המדפסת (היא בדרך כלל שמורה לפעולות המערכת בלבד)

UPDATE 11-13-02

If you run any OS based on the NT kernel (ie- Windows NT, 2000, or XP), you will need an additional program called Userport. UserPort allows you to control hardware resources (such as a parallel port), which is normally prevented in NT except by system functions. You will need to install then run UserPort and type "0x378-0x378" in the left hand box and then click "add". Then click "start" and "update". If you get a "Driver already started!" message, just click update. Now the plugin should work.

אני חדש כאן, שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים