עבור לתוכן

באיזה טלפון חווית משתמש הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם

בקצת יותר אפשר לקנות את ה-M55 שהיא קטנה וקלה ונראה שיש לה זמני סוללה גבוהים יחסית לסטנדרט (11 שעות שיחה ו-16 ימים זמן המתנה, לפני הפיצ'ר הזה של "מצב שינה") שזה לדעתי אחד מהגורמים הכי חשובים - אוזניה שאתה שוכח על השולחן ליום יומיים ואז פתאום נכנסת שיחה אבל אתה נתקע בלי סוללה, זאת אוזניה שגורמת לך לזרוק אותה חזרה לארון.. 

אין לי ניסיון איתה אבל היא נראית נחמדה.

• תגובות 53
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברים, תודה.

נחום, ניסיתי מספר פעמים להחליף מיקרופון ושקע טעינה שנמצא בצמוד אליו. כנראה שיש בעיה ברכיב שמע ולא משתלם לי לתקן את זה. זה אייפון 4 רגיל, לא S.

גם אני הסתכלתי על הM55 שדורגה גבוה באחד האתרים של הסקירות שראיתי באנגלית

הפיצ'רים פחות חשובים לי האמת, יותר חשוב לי שזה ישב נוח ונעים עד כמה שאפשר באוזן... מהבחינה הזאת כולן די דומות?

פורסם

שמע לא קראתי את כל השרשור אבל אענה לך כזה דבר, יש IOS ויש אנדרואיד.

אני בתור משתמש IOS לא פעם כמעט והחלפתי לאנדרואיד וקיבלתי רגליים קרות, התנסיתי באנדרואיד והיה לי אנדרואיד.

אני חושב שמלבד המכשירים של אפל שבאמת הם כמו תכשיט והאיכות חומרים שלהם מאוד גבוהה, גם חווית השימוש מהבחינה הזו היא טובה, נורא נעים לאחוז חומרים איכותיים, אחזתי את הG3 וגלקסי 3,4,5 והם גם מכוערים וגם... פלסטיק זול :| 

לפקטור הבא, כל עוד אתה לא משחק במשחקים באופן אגרסיבי וכמו המשתמש הממוצע משתמש בווצאפ, מדבר, קורא באינטרנט וגולש, מצלם ושומע מוזיקה, לדעתי החומרה לא צריכה להיות פקטור.

גם לא ממליץ לך להסתכל על חומרה כי הIOS לא צריכה את אותה חומרה כמו מכשירי האנדרואיד, כי אלה מערכות הפעלה שונות.

הIOS מאוד נוח, מאוד, אין ספק בכך, הIOS מאוד אלגנטי, יפה ונקי, פשוט ואמין, אין ספק בכך. הAPP סטור איכותי פי כמה וכמה מהסטור של אנדרואיד בגלל שהכל עובר סינון.

החסרונות,

הסוללה של האייפון זה מכה, בהחלט מכה, אני שומע מוזיקה 20 דקות, משתמש בטלפון אולי 25 דקות בלחץ ובשעה 3 אני כבר על 20 אחוז (אייפון 5).

המחיר, במחיר של 6S היום אתה יכול לקנות G4 וישאר לך 1500 שקל עודף.

משהו פחות משמעותי הוא שהאייפון הרבה יותר גניב... אבל ניחא

פורסם
ציטוט של nargsi

הAPP סטור איכותי פי כמה וכמה מהסטור של אנדרואיד בגלל שהכל עובר סינון.

לא יודע אם שמעת אבל ה''סינון'' של אפל לא עלה על 300 אפליקציות שהכילו בתוכם וירוסים לפני כמה חודשים,ובתכל'ס שניהם אותו הדבר.

אני לא חושב שIOS זה גרוע אבל גם אנדרואיד זה לא גרוע,זה שהשתמשת בטלפונים של חברה אחת לא אומר שכל הטלפונים שיש עליהם אנדרואיד מכוערים ולא יודע אם שמת לב אבל הגלקסי 6 לא עשוי מפלסטיק.

אם לא קראת את השרשור הוא לא מתלבט בין IOS ואנדרואיד הוא חיפש טלפון חלופי משום שלאיפון היו בעיות ואז ביקש אוזנית בלוטוס.

אז כל מה שרשמת חסר חשיבות בשבילו.

פורסם

^ מה גם שכל מה שהוא כתב לא רלוונטי כי הוא לא השווה את האייפון ל"אנדרואיד" אלא הוא השווה את האייפון לגלקסי 3-4-5 שהם גועל נפש של מכשירים.

פורסם
ציטוט של d3mo-killer

לא יודע אם שמעת אבל ה''סינון'' של אפל לא עלה על 300 אפליקציות שהכילו בתוכם וירוסים לפני כמה חודשים,ובתכל'ס שניהם אותו הדבר.

אני לא חושב שIOS זה גרוע אבל גם אנדרואיד זה לא גרוע,זה שהשתמשת בטלפונים של חברה אחת לא אומר שכל הטלפונים שיש עליהם אנדרואיד מכוערים ולא יודע אם שמת לב אבל הגלקסי 6 לא עשוי מפלסטיק.

אם לא קראת את השרשור הוא לא מתלבט בין IOS ואנדרואיד הוא חיפש טלפון חלופי משום שלאיפון היו בעיות ואז ביקש אוזנית בלוטוס.

אז כל מה שרשמת חסר חשיבות בשבילו.

היה לי אנדרואיד שנתיים

שאגב עלה לי יותר מאייפון

החלפתי לאייפון ואני מבסוט מזה

פורסם

הסיבה ההגיונית ביותר שהאייפון היה זול יותר מהאנדרואיד היא שהאייפון היה ישן לעומת מכשיר האנדרואיד.

אפילו הנוט 5 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17397 עם 64GB ו6 אדג' פלוס עם 32 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16552 יותר זולים מאיפון 6S פלוס עם 16GB 

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17020

המחיר של האייפון לא תחרותי בכלל,כל פעם שיוצא אייפון חדש ואני רוצה לבדוק כמה הוא עולה ואני לוחץ שזה יראה מכשירים מהיקר לזול הם תמיד מופיעים ראשונים.

והכי מטמטם אותי לראות אנשים שצריכים טלפון לשיחות,וואטסאפ,הודעות... קונים אייפון ב+4,000 שקל.

אני לא חושב שהאייפונים גרועים פשוט לדעתי לא שווה להשקיע בהם כל כך הרבה כסף.

פורסם

אני דווקא חשבתי על זה  :D:D:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים