עבור לתוכן

צריך עצה חשובה, מתלבט מאוד חברת אינטרנט

Featured Replies

פורסם

עברתי דירה ועשיתי אינטרנט תשתית וספק של נטוויז'ן, עשיתי עד 100 מגה, הגיע טכנאי התקין תשתית הלכתי הבאתי ראוטר מסלקום התחברתי והכל, זה נותן לי 89 עם כבל ו20 מגה אלחוטי, והמחשב הנייד חצי מטר מהראוטר, ואני צריך שזה יהיה באלחוטי ולא בכבל. צלצלתי לתמיכה הוא לא עזר לי אחרי חצי שעה  שניסה לעזור אמר שאחראי יחזור אליי, חזרו אליי ניסה לעזור הכי גבוה שהגענו עם כל מני הגדרות שהוא שינה אצלו זה 40 וגם זה היה רק פעם אחת, אחר כך זה חזר ל20. הוא אמר זה הראוטר אמרתי לו תביא ראוטר חזק יותר, הוא אמר זה כרגע המהירות שהראוטרים שלנו יכולים להגיע אליהם באלחוטי, אז למה אני משלם עד 100 אמרתי לו, קיצר דפוקים.
עכשיו אני צריך עצה מה לעשות, לעבור חברת אינטרנט, או לקנות ראוטר חיצוני?
ראוטר חיצוני עולה בין 200 ל300 שקל, אם זה בכל זאת לא יעבוד לי הוצאתי 300 שקל לחינם. אולי אני אלך על בטוח ואעבור חברה?
מה אתם ממליצים לעשות?  תודה

פורסם

אם אתה חושב שספק אחר יתן לך ראוטר יותר טוב. אז אתה לא חי בישראל.

אם אתה רוצה ראוטר שיתן לך ~ 100 באלחוטי אז תקנה אחד בצורה עצמאית, ותחבר אותו לראוטר שנתנו לך.

(וזה יעלה לך הרבה יותר)

נערך על-ידי Sharks

פורסם

-

נערך על-ידי Sharks

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Sharks

אם אתה חושב שספק אחר יתן לך ראוטר יותר טוב. אז אתה לא חי בישראל.

אם אתה רוצה ראוטר שיתן לך ~ 100 באלחוטי אז תקנה אחד בצורה עצמאית, ותחבר אותו לראוטר שנתנו לך.

(וזה יעלה לך הרבה יותר)

לא הבנתי מה יעלה לי הרבה יותר?

ומה זאת אומרת לחבר לראוטר שנתנו לי? זה לא ראוטר שפועל לבד עם חיבור הכבל האפור הזה לפילטר? הוא חייב להיות מחובר לראוטר של סלקום?

פורסם

לגבי ראוטר חיצוני יש 2 אפשרויות:

1. לקנות ראוטר משולב מודם בתוכו ולהחזיר את הראוטר של סלקום

2. לקנות ראוטר ללא מודם, לחבר אותו בכבל לראוטר של סלקום, ולהפוך את הראוטר של סלקום למצב "מודם" בלבד, בדרך כלל הראוטרים ללא מודם איכותיים יותר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של kolxxx

לגבי ראוטר חיצוני יש 2 אפשרויות:

1. לקנות ראוטר משולב מודם בתוכו ולהחזיר את הראוטר של סלקום

2. לקנות ראוטר ללא מודם, לחבר אותו בכבל לראוטר של סלקום, ולהפוך את הראוטר של סלקום למצב "מודם" בלבד, בדרך כלל הראוטרים ללא מודם איכותיים יותר.

ברגע שאני קונה ראוטר ללא מודם מחבר אותו לראוטר של סלקום בוודאות אני אקבל מעל 60 מגה? אני פשוט לא רוצה לזרוק סתם 400 שקל

פורסם

זה מאוד תלוי במלא גורמים:

א. מרחק שלך פיזית מהראוטר (אולי במרחק של 50 ס"מ תקבל מהירות גבוהה אבל אם תתרחק מן הסתם שגם המהירות תרד)

ב. איכות הראוטר, כמה הוא מסוגל "להוציא" בכל אחד מן התדרים

ג. איכות ה-WiFi Adapter שלך

ד. עומס הרשת על תדר 2.4Ghz, אם זה מרחק קצר יהיה לך עדיף להשתמש ב-5GHz בתקן AC (וכאן שוב נכנס אם ה-WiFi Adapter שלך תומך בתקן זה)

אז שוב, יש הרבה גורמים, ואי אפשר להתחייב.

מתוך הנחה שתקנה ראוטר איכותי יותר (נגיד כזה שמקוטלג כ-AC1900), אתה אמור לקבל מהירות גבוהה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים