עבור לתוכן

מחשב גיימינג עם בסיס חזק ואופק שדרוג

Featured Replies

פורסם

מקווה שאני לא קרציה. לפני יומיים ביקשתי כאן מפרט למחשב גיימינג בסביבות ה-4.5K וקיבלתי מפרט יפה מאוד, אבל בכמעט 5K, מה  שמוציא אותי מהתקציב שלי וגרם לי לחשוב על כיוון חדש. אז עכשיו אני רוצה מחשב שיהיה לו בסיס חזק מספיק ואופק שדרוג. ואני מתכוון למעבד חזק מספיק, לוח אם טוב וכרטיס מסך בינוני שיהיה אפשר בעתיד להחליף למשהו חזק יותר (או הרבה יותר) וכמובן שספק כוח שיוכל להתמודד עם שדרוג כזה (כי אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני מחליף עוד חצי שנה חצי מחשב...).

ושוב, תודה מראש!

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי וגיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ועריכת תמונות - מזדמן.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV, Assassin's Creed Syndicate, אבל לא חייב שיהיה כרטיס שיריץ אותם בהגדרות גבוהות כרגע.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' 1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (כרגע)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6+

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא (לפחות עד שלא אלמד לעשות זאת בעצמי...

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, תוכנות לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. יש לי ניסיון עבר טוב עם IQPC, ואשמח לחזור אליהם, אבל זו לא חתונה קתולית. ואני גר באיזור המרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימיים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן - כן - כן!

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין

זה המפרט שהוצע לי, למקרה שאפשר על בסיסו להוזיל עלויות ולא להרכיב מפרט חדש מאפס אז מצויין:

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 929 ₪ - * מבצע סוף שנה עד ה 31.12 * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151
לוח אם: 549 ₪ - Gigabyte GA-H170M-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 490 ₪ - * מבצע סוף שנה עד ה 31.12 * - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 (כמות: 2)
כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע סוף שנה עד ה 31.12 כולל משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate
דיסק קשיח: 419 ₪ - * מבצע סוף שנה עד ה 31.12 * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 519 ₪ - * מבצע *  - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 4943 ₪ למזומן 
 5041 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

זה בערך נכנס בתקציב, אתה יכול לחלופין ללכת על ה-R9 390 באותו המחיר לטובת מעט יותר ביצועים

ברזולוציות גבוהות, כמות זכרון כפולה, לעומת דרייברים שעוד לא בשלו ב-100%, צריכת חשמל ופליטת

חום גדולה יותר.

אתה יכול לחסוך כמה שקלים (150~200) במעבר ללוח זול יותר כמו לוח - B150 או H110.

פורסם

בשביל הגדרות גרפיקה בינוניות כמו שציינת, תוכל לשנמך את הכרטיס שבחרת ל GTX960 או עדיף ל R9 380

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים