עבור לתוכן

התייעצות המחשב קופא בעת התקנת מנהלי התקן חדשים\דרייבר ויש צורך לבצע hrad restart

Featured Replies

פורסם

קניתי דיסק קשיח חדש evo 850 250gb.

התקנתי ווינדוס 10, הכל עבד טוב עד שהתחלתי להתקין דרייברים, בעת ההתקנה של חלק מהדרייברים, המחשב פשוט קופא (זה רנדומלי), לאחר מכן אני פשוט מכבה כיבוי כפוי (דרך הכפתור), מדליק מחדש מתקין את הדרייבר והכל בסדר.

בעת שדרוג ל 10586 המחשב שוב קופא והיה צריך לשחזר מערכת ולחזור לנקודה שלפני העדכון, העדכון תמיד קופא ב 71% (התקנה כללית) ו 91% בהתקנת דרייברים ותוכנות (בשלב השני).

לאחר מכן פירמטתי את המחשב, איפסתי ביוס וניסתי להתקין מחדש ושוב קופא בשדרוג ל 10586 ובהתקנת מנהלי התקן.

התייאשתי והורדתי גרסא חדשה שכוללת את עדכון 10586, שוב פירמטתי את הכונן הפעם לא היה צורך בעדכון אבל כן קפא פעם אחת בעת התקנת מנהל התקן חדש. בנוסף המחשב היה קופא (בכל פעם שהתקנתי) כאשר הייתי לוחץ על "Scan for hardware changes" במנהל התקנים .Device manager.

ביצעתי בדיקות באמצעות Hd tune כל הבדיקות עברו בהצלחה פרט לבדיקה אחת שהוא נכשל בה "File Benchmark" אני מקבל שגיאה של .i/o error,test aborted

הורדתי את התוכנה של smasung  והיא טוענת שהכונן תקין.

חוץ מזה המחשב עובד בצורה חלקה אפילו לאחר שהרצתי משחק מחשב שכבד יחסית, (בעת ההתקנות של המערכת המחשב לא קפא אפילו פעם אחת), כרגע אני לאחר התקנת כל המנהלי התקנים והמחשב גם כן לא קפא אפילו פעם אחת.

ייתכן ועדכון ביוס יפתור את הבעיה (כרגע לא יכול לבצע עדכון כי אני מחכה שתגיע לי סוללה חדשה למחשב).

בכל מקרה אשמח לשמוע מה דעתכם כיוונים אפשריים.

יש לציין אין מסכים כחולים או קבצי memdump.

פורסם
  • מחבר

רעיון מישהו?

פורסם
  • מחבר

up?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים