פורסם 2015 בדצמבר 309 שנים המפרט שלי: amd phenom 2 x4 965 be mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p sata2 seasonic psu 430w active pfc 80 ddr3 8gbsamsung spinpoint f3 st1000dm005 1tb 7200 hdd 660 GTX thermaltake v3 black edition מדובר על samsung 850 evo 120gb התקנתי על הssd ווינדוס 7, התקנה נקייה של הום פרימיום 64 וקורה לי לא מעט שיש תקיעות ותוכנות נפתחות לאט, דבר שלא היה קורה לי באותה תדירות בHDD ובטח לא שרק פירמטתי את המחשב. אני חייב לצין שה- SATA MODE הוא IDE, הלוח אם שלי לא תומך ב ACHI חשבתי על Rapid mode דרך Samsung Magician אך כתוב לי שהSSD מחובר לנבידיה קונטרולר ואי אפשר להפעיל את הרפיד מוד ): תודה. נערך 2015 בדצמבר 309 שנים על-ידי raul53
פורסם 2015 בדצמבר 309 שנים ציטוט של raul53 אני חייב לצין שה- SATA MODE הוא IDE, הלוח אם שלי לא תומך ב ACHI זאת כנראה הבעיה. אחד הדברים הראשונים שצריך לעשות שמחברים SSD, זה לשנות בביוס ממשק IDE ל-AHCI. ציטוט של raul53 אני חייב לצין שה- SATA MODE הוא IDE, הלוח אם שלי לא תומך ב ACHI זאת כנראה הבעיה. אחד הדברים הראשונים שצריך לעשות שמחברים SSD, זה לשנות בביוס ממשק IDE ל-AHCI.
פורסם 2015 בדצמבר 309 שנים אני לא חושב שמצב IDE יגרום לבעיות המתוארות. הייתי יותר בודקת את התאמת לוח האם לSSD.
פורסם 2015 בדצמבר 309 שנים מחבר ציטוט של ag43 אני לא חושב שמצב IDE יגרום לבעיות המתוארות. הייתי יותר בודקת את התאמת לוח האם לSSD. תודה. איך אפשר לבדוק את זה?
פורסם 2015 בדצמבר 309 שנים התוצאות נמוכות באופן קיצוני. ניסית לחבר ליציאה אחרת בלוח ולהשתמש בכבל אחר?
פורסם 2015 בדצמבר 309 שנים 1) בעוד שעל הרדיסקים ההשפעה היתה קטנה יחסית, בSSD לו IOPS גבוה כל שינוי בביצועים ברמת הבקר/דריוור/פונקציית-ביוס יכולה להשפיע על ביצועים משמעותית. 2) ידוע שיש כונני SSD להם תוצאות מזוויעות ללא AHCI. היצרנים פשוט לא מתכננים ובודקים תאימות לאחור לחומרה שכבר אינה בשימוש, ודאי לא עם SSD. ובטח לא טורחים לייעל את העבודה במצב זה. 3) משהו בתוצאות שלך נראה יותר מדי קיצוני. ניסית לעדכן דריוור לבקר?
פורסם 2015 בדצמבר 319 שנים מחבר ציטוט של Art Tatum 1) בעוד שעל הרדיסקים ההשפעה היתה קטנה יחסית, בSSD לו IOPS גבוה כל שינוי בביצועים ברמת הבקר/דריוור/פונקציית-ביוס יכולה להשפיע על ביצועים משמעותית. 2) ידוע שיש כונני SSD להם תוצאות מזוויעות ללא AHCI. היצרנים פשוט לא מתכננים ובודקים תאימות לאחור לחומרה שכבר אינה בשימוש, ודאי לא עם SSD. ובטח לא טורחים לייעל את העבודה במצב זה. 3) משהו בתוצאות שלך נראה יותר מדי קיצוני. ניסית לעדכן דריוור לבקר? http://up415.siz.co.il/up3/zjimmmdt2mml.png אלו הדרייברים שמופיעים לי באתר של הלוחם אם, השני מותקן אצלי, השלישי ממה שהבנתי הוא דרייבר של ה SATA RAID/AHCI שדרוש רק למקרה בו אתה מפעיל את התקני האיחסון שלך במצב RAID. וזה לא רלוונטי למקרה שלי ציטוט של nachum37 ה Nvidia Controler הזה מחשיד. יכול להיות ששווה לקנות בקר SATA. מדובר בהשקעה יקרה? . נערך 2015 בדצמבר 319 שנים על-ידי raul53
פורסם 2015 בדצמבר 319 שנים ציטוט של ag43 התוצאות נמוכות באופן קיצוני. ניסית לחבר ליציאה אחרת בלוח ולהשתמש בכבל אחר? לא ענית על זה. תנסה להשתמש בדרייברים של מיקרוסופט ותראה אם יש שיפור.
פורסם 2015 בדצמבר 319 שנים מחבר ציטוט של ag43 לא ענית על זה. תנסה להשתמש בדרייברים של מיקרוסופט ותראה אם יש שיפור. אני אנסה את מה שהצעת, תודה. מה הכוונה דרייברים של מיקרוסופט? אני יודע שאת הדרייברים מורידים מהאתר הרשמי של הלוח אם שלי.
פורסם 2015 בדצמבר 319 שנים מחבר ציטוט של ag43 הדרייברים המקוריים שWINDOWS התקין. איך אני משתמש בהם? תוכל להפנות אותי למדריך? תודה.
פורסם 2015 בדצמבר 319 שנים לא צריך מדריך, פשוט תיכנס למאפייני בקר הSATA שלך ותבחר ב"חזור למנהל התקן קודם". תעשה נקודת שחזור מערכת קודם.
פורסם 2015 בדצמבר 319 שנים מחבר ציטוט של ag43 לא צריך מדריך, פשוט תיכנס למאפייני בקר הSATA שלך ותבחר ב"חזור למנהל התקן קודם". תעשה נקודת שחזור מערכת קודם. תודה. הכפתור "חזור לקודם" לא לחיץ. יש "עדכון מנהל התקן" שעליו אפשר ללחוץ החלפתי כבל וחברתי ליציאה אחרת בלוח ואני לא מרגיש שינוי. לנסות אולי לעדכן את ה - firmware דרך Samsung Magician? שוב תודה! נערך 2015 בדצמבר 319 שנים על-ידי raul53
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.