פורסם 2015 בדצמבר 299 שנים ההתלבטות היא בין הu12s ל u14s לבין d14 ההפרש היחסי במחיר לא כזה גדול לא מתוכנן אוברקלוק רציני אלא קל בלבד לפי מה שקראתי ההפרש הוא בערך 2 מעלות בין כל 2 דגמים בfull load בזמן oc האם יש צורך במפלצות הגדולות יותר? השקט של המחשב יותר חשוב מאשר עוד ביצועים ובגלל זה אני חושש מהd14 כפול המאוררים מה אתם אומרים?
פורסם 2015 בדצמבר 299 שנים לי יש את הD14 במרחק 40 סנטימטר מהאוזן. העניין שהוא חכם ועם שני מאווררים די גדולים הוא יותר לווסט את המהירות שלו ככה שלא תשמע אותו כמו טרקטור. עובד יופי מ2012 כבר החלפתי מעבר ולוח וכולי ונשארתי איתו פשוט כי הוא מצויין. רק צא מנקודת הנחה שהוא ענקי אז תבדוק שהוא מתאים למארז\זכרונות\כרטיס מסך וכולי. לי יש את הD14 במרחק 40 סנטימטר מהאוזן. העניין שהוא חכם ועם שני מאווררים די גדולים הוא יותר לווסט את המהירות שלו ככה שלא תשמע אותו כמו טרקטור. עובד יופי מ2012 כבר החלפתי מעבר ולוח וכולי ונשארתי איתו פשוט כי הוא מצויין. רק צא מנקודת הנחה שהוא ענקי אז תבדוק שהוא מתאים למארז\זכרונות\כרטיס מסך וכולי.
פורסם 2015 בדצמבר 299 שנים ציטוט של Googleness לי יש את הD14 במרחק 40 סנטימטר מהאוזן. העניין שהוא חכם ועם שני מאווררים די גדולים הוא יותר לווסט את המהירות שלו ככה שלא תשמע אותו כמו טרקטור. עובד יופי מ2012 כבר החלפתי מעבר ולוח וכולי ונשארתי איתו פשוט כי הוא מצויין. רק צא מנקודת הנחה שהוא ענקי אז תבדוק שהוא מתאים למארז\זכרונות\כרטיס מסך וכולי. לי יש את הD14 במרחק 40 סנטימטר מהאוזן. העניין שהוא חכם ועם שני מאווררים די גדולים הוא יותר לווסט את המהירות שלו ככה שלא תשמע אותו כמו טרקטור. עובד יופי מ2012 כבר החלפתי מעבר ולוח וכולי ונשארתי איתו פשוט כי הוא מצויין. רק צא מנקודת הנחה שהוא ענקי אז תבדוק שהוא מתאים למארז\זכרונות\כרטיס מסך וכולי. למה אתה כותב כל דבר פעמיים?
פורסם 2015 בדצמבר 299 שנים הוא לא כותב פעמיים, גם אני לא...זה באג. הפורום כותב פעמיים. הוא לא כותב פעמיים, גם אני לא...זה באג. הפורום כותב פעמיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.