פורסם 2004 באפריל 721 שנים אוקיי יש לי את המחשב הבא:p4 3 GhzAbit AI7 uGuruOCZ 2x512 MB DDR 400 MhzRadeon 9800ועוד כל מיני דברים לא רלוונטים לאובר קלוק...הקיצר, כמו שאתם יודעים יש ללוח אם שלי תוכנת אובר קלוק דרך הווינדווזאז עכשיו אחרי משחק או שניים המעבד שלי על 3.18 ו-front side bus speed = 212הממ הטמפ במנוחה היא כ 38-40 מעלות, והשאלה שלי היא עד כמה כדאי להעלות את הfront side bus?(זה מה שהתוכגנה של הלוח אם נותנת לי להעלות)ומה עוד אני צריך להעלות אם בכלל?נ.ב אני עדיין עם הקירור הרגיל, את הקירור שהזמנתי אני יקבל עוד שבוע שבועיים...(אם יש לכם תוכנה טובה לאובר קלוקינג של הראדון 9800 תנו לי לינק בבקשה)
פורסם 2004 באפריל 721 שנים איזה קירור הזמנת ? בעיקרון אתה יכול לעלות עוד אפילו לא עשית 200MHZ... גם הזיכרונות שלך אמורים להיותמצויינים, באיזה תיזמונים אתה עובד איתם ?נתקעת או משהו או שאתה רק מספר לאן הגעת בינתיים ?
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר המממ אני רק מספר לכמה הגעתי...ואני לא יודע כמה להעלות, (זה מחשב חדש ולא בא לי להרוס משהו... עלה לי יותר מידי כסף)ואני לא יודע אם צריך להעלות עוד דברים חוץ מהfront side busהזמנתי תקירור של coolermasterJET 4אבל אני מתלבט בינו לבין הזלמן 7000
פורסם 2004 באפריל 721 שנים דבר ראשון תבדוק יציבות.. תראה שהמחשב יציב ואם אתה רוצה תמשיך לעלות עוד.. המעבד שלך יכול יותר מזה בהרבה!
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אתה לא צריך לפחד מאוברקלוק, אפילו אם תעלה יותר מדי והמחשב יתקע או משהו, זה לא גורם נזק אלא אם כן אתה משאיר את זה ככה להמון זמן, לכן תעלה בחופשיות כל עוד המחשב יציב.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים תנסה לשנות תיזמונים לזיכרונות.. על איזה יחס הזיכרונות ?אם זה לא עובר תעלה מתח לזיכרונות או למעבד.. תשחק עם זה..
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אחלה מפרט...יש לךאיזה זכרונות של OCZ קנית?מאיפה קנית את המפרט הזה?ג ם אני חושב על מפרט דומה...ותהיתי לגבי קירור המעבד....איך ה- Arctic-Cooling VGA Silenser Ver.3?וזהו בהצלחה.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר המממ , זכרונות כתבתי במרט ואני לא זוכר איזה דגם בדיוק, אבל יש להם תזמונים נמוכים והם לאובר קלוקאת הקירור (למעבד ולכרטיס מסך) עוד לא קיבלתי, רק שבוע הבא אני יקבל...אבל הביקורות אומרות שהקירור לראדון ממש ממש טוב
פורסם 2004 באפריל 721 שנים המממ אני רק מספר לכמה הגעתי...ואני לא יודע כמה להעלות, (זה מחשב חדש ולא בא לי להרוס משהו... עלה לי יותר מידי כסף)ואני לא יודע אם צריך להעלות עוד דברים חוץ מהfront side busהזמנתי תקירור של coolermasterJET 4אבל אני מתלבט בינו לבין הזלמן 7000קח את הזלמן 7000A CU שים לב כי יש גם גרסת ALCU שזה אומר חלק מאלומיניום גם! אתה צריך CU בשביל ביצועים טובים יותר.אחלה של קירור נראה לי שהוא לוקח את הקולרמסטר ממש בקלות!הוא מדורג מצויין גם בסטיקי של האמצעי קירור!תתחדש!ובהצלחה עם האוברקלוק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.