עבור לתוכן

עבודה עם 2 מסכים במקביל

Featured Replies

פורסם

הי,

ברשותי מחשב נייח בבית שעליו יש כרטיס מסך on board עם יציאת vga אחת.

ברצוני להתחיל לעבוד על 2 מסכים במקביל, כלומר, לא לשכםל את התצוגה אלא להוסיף עוד מסך על מנת שאוכל לראות יותר חלונות.

1. אופציה ראשונה שמצאתי היא לקנות קופסא שמפצלת את יציאת הvga לשתי יציאות, האם היא תיתן לי מענה לדרישה? על פניו נראה לי שקופסא כזו רק תשכפל את התצוגה, האם אני טועה?

2. קניית כרטיס מסך שמכיל 2 יציאות וכך אוכל לנצל vga ו dvi  במקביל. מה העלות של אחד בסיסי כזה ששווה בכוחו בערך לזה שנמצא במעבדי אינטל פנטיום g שיתן לי את המענה? אשמח להמלצות

תודה

נערך על-ידי shimon166

פורסם

מפצל VGA יתן לך תצוגה משוכפלת

מה שאתה צריך זה את הכרטיס מסך הכי פשוט והכי זול שאתה יכול למצוא עם היציאות שמתאימות שלך. 

השאלה זה איזה ספק יש לך והאם הוא בכלל יספיק בשביל להפעיל את המערכת עם כרטיס מסך? אם יש לך דגם תרשום פה, ואם אין תפתח את המחשב ותצלם את המדבקה שיש על הספק

פורסם

כרטיס מסך באמת בסיסי לא צורך כמעט כלום. אם הספק שלו מספיק כרגע, הוא יספיק גם עם הכרטיס. לא הייתי דואג מזה יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

תוכלו להמליץ לי על כרטיס כזה שמקביל בערך לזה של intel ובעל יכולת להכיל 2 מסכים... המעבד הוא g3250 ואני לא ממש מכיר את הgpu עליו.

ותודה על התשובות המהירות

פורסם

סתם שאלה דבילית..

ללוח האם שלך אין 2 יציאות? אולי גם הלוח יכול להציא לך 2 מסכים, וחסכת את הכרטיס. סליחה אם אין.

לגבי כרטיס זול, קבל, 150 ש"ח...

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=800343

פורסם
  • מחבר

במארז ישנה יציאת vga בלבד.

אקנה את הכרטיס המון תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים