עבור לתוכן

המלצה לssd בנפח 120-128gb

Featured Replies

פורסם

שלום,
ברשותי מחשב נייד hp pavilion דגם 15-e051ej.
לאחרונה האר-דיסק שלי מרעיש ברמה של מטוס .
אני יודע מאיפה זה בא-הלפטופ יום יום איתי בלימודים ואני נוסע עם אופונע,אז אני מתאר לעצמי בגלל כל הרעידות הוא נדפק.
המחשב משמש רק ללימודים /אינטרנט ובמקסימום פופקורן.
צריך המלצה לssd בנפח 120-128gb לא מעוניין ביותר נפח בגלל הסיבות של תקציב אני מוסיף גם כן זכרון ,ומכיוון שבאמת אין לי מה לעשות עם הרבה שטח אחסון.
עובד בעיקר עם תוכנות תכנות-סה"כ מבקש ssd דיי אמין ושכן ייתן לי שיפור בביצועי זמני המתנה.(פתיחת מערכת הפעלה,תוכנות וכו'.)
הרכישה תתבצע בפלונטר.
בתודה,
בן.

פורסם

בין ה SSD התקציביים המומלצים: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TRN100-25SAT3-120G

אם אתה פחות לחוץ הייתי קופץ ל Samsung 850 Evo 250GB (הנפח משפיע על המהירות) שנחשב בין המוצלחים. 

אם אמינות זה הדבר הכי חשוב פה, הייתי לוקח 535 Intel, לדעתי הוא לא שווה את הפרש המחיר.

פורסם

850 Evo 250GB

פורסם

מסקירות נראה שהוא כונן די צולע והביקורות עליו די פושרות.

אני היתי הולך על הUltra II של סאנדיסק ב$64 אחרי הנחת קופון: ANDROID20

שילוח לארץ יעלה בסביבות $5 נוספים.

פורסם
  • מחבר

אתר אמין להזמנות?

פורסם

הזמנתי משם קשיח חיצוני וSSD בחודש שעבר. שניהם הגיעו ועובדים.

מעבר לרכישה לא היתה לי אינטרקציה איתם אז אני לא יכול להעיד על שירות הלקוחות.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה!

פורסם

בעיקרון ההמלצה היא לא לקנות 120/128GB כי הם משמעותית פחות משתלמים במחיר פר גיגה, וההפרש בינם לכפול נפח לפעמים מצחיק.

מה120/128GB הזולים באופן מחשיד הייתי מציע להימנע.

אלו דגמים חרא אחד אחד.

אם אתה מזמין מחול במבצע טוב, ואתה מעוניין לשמור על מחיר נמוך כדי לקבל פטור ממיסים, אז במקרה הזה יש מקום לשקול 128GB.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שמחירי חול נעים בין 250 ל 300 לדגמי 240-250 GB אז אני כבר אזמין ssd מחול שהוא שווה ערך כספי לssd 128 בארץ.

GreenGlob אני רואה שהם לא עושים משלוחים לישראל, כלומר צריך להשתמש באחת חברות השילוח לישראל.

פורסם

ציינתי ששילוח לארץ יעלה בסביבות $5 נוספים.

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא שצריך לשלוח לכתובת בארהב ומשם לישראל.
כלומר לרכוש את שירותי buy2usa למשל...הם לא נותנים אפשרות באתר לרשום לאיזה מדינה.

פורסם

לזה התכוונתי. בקניה שלי מהם השתמשתי בDealTas שאני רואה עכשיו שדרכם המשלוח אמור לעלות $2.25. אולי עוד טיפה עבור ביטוח ומספר מעקב.

קרוב לוודאי שאבצע את הרכישה הזאת בעצמי השבוע עבור קרוב משפחה שעדיין מתלבט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים