עבור לתוכן

התיעצות בנוגע לכרטיס מסך חדש למחשב

Featured Replies

פורסם

מתנצל אם אני עובר על החוקים אבל אני מעוניין להתיעץ בנוגע לכרטיס מסך למחשב שלי

המחשב בבניה בשלבים כל פעם אני אוסף קצת כסף וקונה משהו במטרה שהמחשב יהיה מושקע

מפרט המחשב - I7 -6700K

לוח גיגהבייט z170x-gaming3

זכרונות kingstone hyperx 2666 16 GB ddr4

---------------------------------------------------

כל זה עלה לי 3000 שקל מהספק שלי

חיברתי את זה למחשב הישן שהיה לי בנתיים עובד

הזמנתי מארז חדש - NZXT H440 אדום שחור (בהתאם ללוח) - 500 ש"ח

אני צריך המלצות ל SSD M2 טוב אבל שלא יהיה יקר מידי סביבות ה 500 שקל שאני רוצה להשקיע

אני צריך גם ספק כח טוב עדיף מודולרי שילך טוב עם הכרטיס מסך שאני רוצה

קיבלתי הצעה על ANTEC 650W ב 350 ש"ח אבל לצערי הוא לא שלח לי מפרט מלא של הספק

בקשר לכרטיס מסך הוא הציע לי את ה 

Gigabyte GTX980 Ti 6GB DDR5 OC GV-N98TWF3OC-6GD WindForce 3X  במחיר 3100 ₪

שקלתי לשדרג לגרסא G1 אבל אני לא יודע כמה אני יצטרך להוסיף
האם שווה לקחת את הכרטיס הזה במחיר הזה או להמתין לכרטיסים החדשים שלפי מה שהבנתי אמורים לצאת בקרוב?

תודה ושוב סליחה עם עברתי על החוקים.

פורסם

על איזו רזולוציה אתה משחק? אם 1080P אז הכרטיס מיותר ואתה יכול בשקט לקנות GTX 970/R9 390

אם המחשב מיועד לגיימינג, המעבד שלך גם יכול לרדת לסדרת I5 החדשה

פורסם

לפי מה שהוא כתב הוא כבר קנה את

המעבד אז אין טעם להציע לו i5

פורסם
  • מחבר

המחשב נקנה...

המפרט הוא כזה

i7-6700K skylake

16GB 2*8 DDR4 2666 hyperx

Gigabyte z170x-gaming3

NZXT H440

1TB segate 7200

זהו כל השאר אני יקנה בהמשך כרגע המחשב עובד ככה עם ספק 550W שהיה לי מהמחשב הישן...

עכשיו אני רוצה לקנות בעתיד מסך 4K

ולשחק ברזולוציה הזו ולא להרגיש שבשביל עוד כמה שקלים השקעה לא מקבל את מלוא האיכות כי אני לא רואה הבדל אם השקעתי 7 אז אני יכול להתאמץ קצת ולהשקיע 8...

פורסם

אני אישית לא חובב של קירור מפוח( אלא אם אתה מפרק לצורך קירור מים או שזה מערך MINI ITX מה שזה לא). לך על 980TI הכי זול שהוא לא מפוח לטעמי בלבד.

לגבי ספק 650WATT GOLD אמור להספיק. למרות שאני אישית הייתי הולך על ספק חזק יותר בשביל OC ומרווח נשימה.

פורסם
  • מחבר

I7-6700k
Gigabyte z170x-gaming3
16gb ddr4 2666
NZXT H440
-------------------
הכרטיס מסך שארכוש הוא כנראה gigabyte gtx980ti g1 gaming
המחיר שהציעו לי לקנות הוא 3200(חייב את דעתכם על המחיר)

והספקים שאני מתלבט בניהם הם fsp aurum 92+ pt-650m 80 650W PLUS platinum במחיר 500 שקלים

או

Seasonic 750W 80+ gold G750 
ב 585 שקלים מ ksp

כל המפרט מיועד להרצת משחקים ב 4k

פורסם

הכרטיס הזה יתן לך 40-50FPS ברזולוציית 4K

נראה לי שעדיף כבר מערך של GTX 970 SLI

פורסם
  • מחבר

בוודאות? כי ראיתי המון המון המוןןןן בנצ'מרקים עליו והוא מריץ על יותר גבוהה 

פורסם

http://www.pcgamer.com/nvidia-geforce-gtx-980-ti-review/

זה מאוד קרוב. אם לקחת בחשבון שלא כל המחשקים תומכים ב-SLI ואת העובדה שתמיד ניתן להוסיף 980TI שני, הייתי הולך על TI. 

לגבי הספק - שניהם יתאימו לכרטיס בודד, SS ל 970 ב-SLI, אם בעתיד תשקול 980TI SLI, הייתי הולך יותר לכיוון 850W אם לא 1000W (ולהמהיר את האמא של כל מה שאפשר :)), למרות שעם כרטיס בודד כרגע זה יהיה די בזבזני. 

לגבי SSD M.2 - המהיר ביותר (ותכלס, היחיד שאולי כדאי לשקול) כרגע הוא 950 PRO של SAMSUNG. במחיר מטורף של כ-1000 ש"ח ל 250GB. בפחות ניתן לקנות 500GB 850 EVO ל-SATA. לדעתי, 850  לא שווה, כי מבחינת הביצועים הוא זהה לרגיל וסתם עולה יותר. ההחלטה היא שלך, כמובן. הוא כן נכנס לתקציב

נערך על-ידי Monsi

פורסם

חבל על הכסף היום למי שרוצה 4K כי כרטיסים בודדים עדיין לא שם. לשלם מעל 3K על כרטיס שלא מסוגל לתת חוויית 4K ממש מיותר

rZIrJ2NCNI_a.878x0.Z-Z96KYq.jpg

פורסם

למה, 970 ב-SLI מציע משהו יותר טוב? בכוונה הבאתי את הקישור. 

מה שכן, 980TI ב-SLI יכול לעזור. ואם OP יהיה מוכן לשקול את האופציה בעתיד, אז ללכת עכשיו על שני 970 - זה באמת מיותר.

aHqdB7p9Ciw8.878x0.Z-Z96KYq.jpg

נערך על-ידי Monsi

פורסם

בשני המקרים, חבל על הכסף ומדובר כאן בהרבה כסף שלא מניב שום תמורה

פורסם
ציטוט של Niko1886

בשני המקרים, חבל על הכסף ומדובר כאן בהרבה כסף שלא מניב שום תמורה

אותי לא צריך לשכנע ש-970 נותן תמורה הכי טובה, כי אני לא מתווכח עם עובדות. בהשוואה אליו כמעט כל כרטיס מפסיד, גם יקר יותר וגם זול יותר. ובכלל, אם היו שואלים את דעתי האישית, הייתי אומר לכולם שלהוציא בימינו על מחשב גיימינג יותר מ5K זה בזבוז, כי בסכום הזה אפשר לבנות מפלצת וכל מה שמעבר זה OVERKILL. אבל גם כששואלים אותי, לא ממש מקשיבים. :) ככה שאני משתדל  לא לספור את הכסף של אחרים. וגם לכרטיסים אחרים יש מקום בשוק. הכל תלוי בדרישות ותקציב. כאן לפחות המפרט מאוזן וישאר מפלצת לשנים ארוכות. בשונה מהרבה מפרטים מפוצצים אחרים שכל מטרתם היא לזרוק כמה שיותר ולהשוויץ. 

פורסם

אין טעם לתכנן כרטיס מסך שיכול להריץ 4K

כל עוד אין לך מסך כזה כרגע או בעתיד הנראה לעין (לא יותר מחודש/חודשיים מרגע קניית הכרטיס)

2016 שנה של מוצרים חדשים במיוחד מסכי 4K בטכנולוגיות חדשות + כרטיסים מסך שיוכלו להתמודד עם הרזולוציה הזאת

אתה נמצא בתקופת זמן אפורה כדי לקנות כרטיס מסך(או לחשוב בכלל על 4K)

אני ממליץ ללכת על 970/290/390 וכשיהיה לך מסך 4K לשדרג לכרטיס העכשווי שהכי מתאים באותה תקופה(לא ממליץ בכלל על SLI או תיכנון כזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים