פורסם 2004 באפריל 721 שנים היום אני מרכיב חלון כשקניתי תפרספקס ראיתי שיש לו שמה סכין מיוחדת כדי לחתוך את זה. אפשר לחרוט עם כזה דבר? אם לא תנו לי אופציות אחרות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [שלא קשורות לדרמל]
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מזתומרת סכין מיוחדת לחתוך את זה? תוכל לתאר בערך איך הסכין נראת? כמו סכין רגילה שמחזיקים ביד, או משהו כזה על מתקן ש"נוסע", זז כזה על משטח וחותך..? אם זה משהו שאפשר להחזיק ביד, אולי אפשר לחרוט עם זה. חריטה בלי המולטי-פרו של דרמל, אפשר לעשות על ידי רובוט, מכונה שמופעלת על ידי תוכנת מחשב. (לך תמצא מקום שיתנו לך..). אני לא מכיר עוד דרכים לעשות בלי המולטי-פרו.. באמת שאלה טובה.. נ.ב ---- לא צריך להציף את הפורום בסימני קריאה..
פורסם 2004 באפריל 721 שנים LOL, ציירת לי אותה.. ;D אם..ניסת לחרוט איתה? למה שלא תנסה..? קח סתם חתיכת פרספקס ונסה לחרוט איתה צורות. לאחר מכן נסה לחבר לדים ולראות בחושך אם זה מאיר את החריטה.. אם כן, אז סבבה! תחרוט איתה ואפילו תשאל את המוכר איך קוראים לסכין הזו ומאיפה אפשר להשיג. זה יהיה אחלה פתרון לכאלה שרוצים לחרוט בלי דרמל, כמוך ! נ.ב ---- תוכל להקטין את התמונה, בבקשה? תודה P=.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אין לי כזאת סכיןראיתי אצל הזגג הזה בתפח תיקווה שקניתי אצלו תפרספסהוא אמר שזה עולה בערך 30-40 שקלאני מניח שהוא משקר וזה עולה פחות.אני מניח שמוכרים את זה בכל חנות של אייס או משהו בסיגנו.ואין לי כח לשחק עם התמונהזה לא ממש עקרונין
פורסם 2004 באפריל 721 שנים לא משנה..פשוט הייתי במחשב של אח שלי לכמה דקות והוא עובד ברזולוציה 1024X768. לכן התמונה הייתה ענקית.. אני עובד על 1280X960 אז פה אני רואה את התמונה הרבה יותר קטנה, נורמלית, ולא מגושמת.. ;D לך לזגג ובקש ממנו לנסות לחרוט.. או שכבר תשאל אותו על איזה רעיונות הוא ממליץ לך לחרוט - הוא בטח יודע..
פורסם 2004 באפריל 721 שנים הוא דיי פרימיטיביהוא בן 65 ככה ואי אפשר להבין ילה ממה שהוא אומרהוא יושב לו בחנות עם הילדים שלו בני 12 ו 9 ככה ומוכר במחירים מופרזים.אני לא חושב שהוא מתעסק בחריטות.להתחשב בעובדה שגם היה לו רק פרספקט בגודל אחד אני מבין שהוא לא בקיא בענייןזה היה גודל 4 אני חושב....
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אז לא יודע..אין לי הצעה. וכמו שאמרתי, באמת שאלה טובה איך ניתן לחרוט חוץ מדרמל. :
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אוקיי אני החלטתי מהאני עושה!!!!!!!אני צבע את החלון שלי בספריי כתום לפי השבלונה הזאתי......
פורסם 2004 באפריל 721 שנים נראה פצצה! מה שיהיה הרבה יותר יפה מלצבוע זה לחרוט את זה ולמלא בלדים אדומים שהחריטה תזהר יפה וחזק! ולשים מאוורר לדים בצבע כחול, או צבע כלשהו בחלק של העיגול בציור! זה יכול לצאת מושלםםם!!
פורסם 2004 באפריל 721 שנים או שבעצם כדאי לי לחפש צבע שזוהר באולטרה כדי שאם כבר יש את זה צבוע שיהיה לזה עוד שימושים?אם כן הייתי יכול לחרוט [במכונה כי זה בלתי אפשרי ביד]הייתי חורט את זה.........עריכה:אהה לא ראיתי את ההודעה שלך מקודםאני לא יודע אם כדאי לי בכלל לקנות את הסכין הזאתי כי אין לי שמץ אם אפשר לחרוט עם זה ואם אי אפשר הפסדתי 40 שקל[נגיד 40 שקל].ולסיום משפט חזק:you & you do the טיחyou & you mix the &בטון
פורסם 2004 באפריל 721 שנים וואי כרגע עלה לי רעיון ענק!!נכון פרספקס נשרט ושריטה זה חריטה קטנה.....אני פשוט אמצא דרך לכסות את החלון במסקינג טייפ או משהו, ושתישאר הצורה הזאתי במדוייק ואני אעבור עליה עם מברג!!זה יעשה את העבודה זה יהיה חלש יותר מחריטה רגילה וזה יהיה גם רחב אבל זה מצוייין מצידי!
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אני שמח שהתעוררת והבנת שחריטה זה שריטה עמוקה.. עכשיו.. להבא תערוך את ההודעה שלך, ואל תרשום שתי הודעות ברצף. (קרא את חוקי הפורום, אם עדיין לא קראת !). ומה הקשר לציור הזה ששמת? :
פורסם 2004 באפריל 721 שנים הציור ששמתי זה החריטה שאם הייתי יכול הייתי עושה.ואם מזלזל בגילויים המהימים שלי אנחנו עוד נתראה בגהנוםולגבי העצות על ההודעות :תודה אבא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.