פורסם 2004 באפריל 721 שנים יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם למודם אלקטל שליאני גם רוצה להפוך אותו לראוטראודה לכם על עזרתכם
פורסם 2004 באפריל 721 שנים http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=567http://www.avi.org.ilויש לך את הקישורים האלה גם בסטיקי של מידע שימושי וקישורים חשובים.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר ניסיתי להפוך את האלקטל לפרואחרי שניכנסתי לtelenet הקשתי expert וגם רשמתי את הסיסמה שקיבלתי מאתר מסוייםאבל אחרי שקיבל את הסיסימה הוא לא כתב שהמודם הפך לפרו ולא היה כתוב לרשום normal כדי להחזירו לרגילניסיתי להמשיך ולרשום rip אבל רשם שזה פקודה לא מוכרתמה עלי לעשות או מה לא עשיתי נכון?
פורסם 2004 באפריל 721 שנים כתוב לך באחד המדריכים שקישרתי אליהם שבחלק מהמודמים הפקודה היא לא expert אלא td prompt.תנסה אותה.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים תן תמונת מסך של מה שהקלדת ומה שאתה רואה במקום סתם להגיד "שום דבר" כל הזמן.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר ניסיתי להפוך את האלקטל לפרואחרי שניכנסתי לtelenet הקשתי expert וגם רשמתי את הסיסמה שקיבלתי מאתר מסוייםאבל אחרי שקיבל את הסיסימה הוא לא כתב שהמודם הפך לפרו ולא היה כתוב לרשום normal כדי להחזירו לרגילניסיתי להמשיך ולרשום rip אבל רשם שזה פקודה לא מוכרת
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אחרי שאתה נכנס ל-telnet, הוא מבקש User. אם לא הגדרת שום דבר (ולא הגדרת שום דבר), אתה צריך פשוט ללחוץ Enter בלי לרשום שום דבר. בשלב הזה אתה עדיין לא אמור להקליד expert, וגם לא סיסמא אחרי זה. אתה לוחץ פשוט Enter. אח"כ תגיע לשלב שבו יהיה רשום לך פשוט => בשלב הזה אתה רושם expert או td prompt, ורק אח"כ מכניס סיסמא. נ.ב.- זאת פעם שנייה כבר שאני מאחד לך ת'רדים שאתה פותח! קרא את החוקים מיד!! דאבל פוסט אסור פה! לא פותחים מספר ת'רדים על אותה שאלה בדיוק! בפעם הבאה כל הת'רדים יינעלו וזהו.
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים מחבר סליחה אל זה שלא קרתי את החוקיםלגבי מה שאמרתה רשמתי ורשמתי גם את הסיסמה שקיבלתי מאחד האתרים שהיא3327785131אבל הוא רושם שסיסמה שגויה משום מה האם יש עוד מקום שאפשר לקבל ממנו סיסמה?תודה :-\
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים שוב אני אסביר:בשלב הראשון הוא מבקש User, אתה לא מכניס כלום. לוחץ אנטר להמשך.בשלב השני הוא מבקש סיסמא לאותו יוזר שמקודם הכנסת, אתה שוב לא מכניס כלום. לוחץ אנטר להמשך.בשלב השלישי יהיה רשום=>ואתה תצטרך להקליד. תקליד EXPERT ותלחץ אנטר.בשלב הרביעי, הוא יבקש את הסיסמא של המודם. תקליד את הסיסמא שקיבלת באותו אתר ותלחץ אנטר.
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר עשיתי כך,וזה לא עזר אבל בסוף הסתדרתימסתברשבאתר אחת הסיסמה שקיבלתי לא היתה נכונה ובאתר security היתה נכונהתודה אל הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.