עבור לתוכן

נפילות תכופות ל59 FPS עם VSYNC יוצרות גמגום

Featured Replies

פורסם

שלום, כבר במשך הרבה זמן אני חווה גמגומים ונפילות FPS במשחקים עם V - SYNC, שלרוב מסתכמים בנפילה ל59 FPS, מה שיוצר גמגום, ולפעמים הFPS עולה ל61 (למרות שהכרטיס ב50% ניצול לדוגמא), בinsurgency המצב חמור עוד יותר כי הFPS נופל ל 50 -+, גם כאשר הכרטיס על 20% ניצול, ורק כאשר אני מנמיך את ההגדרות בצורה משמעותית הנפילות פוחתות, יש משחקים בהם הבעיה פחות משמעותית כמו GTA V וBF4, אך היא עדיין מתרחשת, מה שכבר ניסיתי: להפעיל V - SYNC דרך לוח הבקרה של NVIDIA, להפעיל טריפל בפר, להפעיל adaptive V - SYNC (יוצר קריעות), לחסום את הFPS ב58 דרך NVIDIA inspactor, לחפור שעות באינטרנט :(. אשמח לפתרון כי זה ממש מתסכל.

פורסם

קשה לי להאמין שירידה רגעית מ60FPS ל59FPS יכולה ליצור גמגום. אשמח לשמוע הסבר לגורם לתופעה...

פורסם

QttP

הסיבה ש 59FPS "יוצר" גימגום זה שלמעשה זה רק הממוצע של הFPS. כלומר כל פעם שיש FRAME SKIP למעשה הFPS יורד ל30 לרגע אחד(אפשר לאמר, FPS זה לא מדד טוב).

אבל בגלל שכנראה הFPS שלו זה ממוצע על כמה פריימים אתה רואה את ה FRAME SKIP הבודד הזה כאילו הFPS ירד ל59. והFRAME SKIP הבודד הזה מורגש...

זה קצת קשה להיפטר מFRAME SKIPS בודדים במיוחד כשאתה מסונכרן ל60FPS ואתה לא משתמש בשיטת סינכרון דימנית כמו שNVIDIA ועוד חברות הוציאו "לאחרונה".

כנראה שהפתרון הוא שיטת סינכרון דינמית כי באמת קשה לקבל 100% 60 FPS אלא אם כן יש לך מערכת אידאלית ומשחק אידאלי...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של Sargon

QttP

הסיבה ש 59FPS "יוצר" גימגום זה שלמעשה זה רק הממוצע של הFPS. כלומר כל פעם שיש FRAME SKIP למעשה הFPS יורד ל30 לרגע אחד(אפשר לאמר, FPS זה לא מדד טוב).

אבל בגלל שכנראה הFPS שלו זה ממוצע על כמה פריימים אתה רואה את ה FRAME SKIP הבודד הזה כאילו הFPS ירד ל59. והFRAME SKIP הבודד הזה מורגש...

זה קצת קשה להיפטר מFRAME SKIPS בודדים במיוחד כשאתה מסונכרן ל60FPS ואתה לא משתמש בשיטת סינכרון דימנית כמו שNVIDIA ועוד חברות הוציאו "לאחרונה".

כנראה שהפתרון הוא שיטת סינכרון דינמית כי באמת קשה לקבל 100% 60 FPS אלא אם כן יש לך מערכת אידאלית ומשחק אידאלי...

יש לי מערכת מפלצתית עם GTX 980 וI7 4790K והכרטיס על 20% לפעמים ועדיין נופל ל59\8 או ל61\2 ואני סוג של שחכתי איך זה לשחק משחק באופן חלק..

פורסם
  • מחבר

אני באופן כללי לאחרונה (אחרי פרסום הפוסט) משתמש באדפטיב V-SYNC של NVIDIA וזה לא פותר את הבעיה, רק הופך אותה לפחות תכופה. זה עדיין קורה, במיוחד ברגעים אינטנסיביים, ואז יש גם גמגום, גם קריעה, וגם החוויה שלי נהרסת.. מה לעשות?

נערך על-ידי yoel12

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים