עבור לתוכן

נייד לעבודה משרדית מארצות הברית עד 1000$

Featured Replies

פורסם

ניתן לבצע העברת אחריות לדל בארץ, שמור את כל הקבלות, ושהקניה תהיה רשומה על שמך. 

לא יודע לגבי חריטה, יש מצב שזה מבטל את האחריות. 

נערך על-ידי nachum37

פורסם

1. בניגוד לפרמטרים אחרים, מסך לדעתי זה משהו שפחות כדאי להתפשר עליו והוא פחות תלוי בפעילות שלך עם המחשב. זה הדבר שלא משנה מה אתה עושה במחשב מלווה אותך כל הזמן. תחשוב טוב על זה.

2. תנסה לעבוד קצת עם המחשב בלי חריטה ובלי מדבקות, יש מצב לא רע שתבין שאין לך צורך בזה. הצד היפה שלי, אמא שלה ואני, שלושתינו עם מקלדות באנגלית בלבד.

פורסם
  • מחבר

1. אני לא יודע למה זה משנה, סך הכל דפים של וורד ואקסל, דף לבן ואותיות.

2. זהו שאני יודע להקליד עיוור אבל מתוך נוחות הייתי מעדיף שיהיה עברית אבל זה לא דיל ברייקר.

פורסם

אם כך, מט הרבה יותר משנה מ IPS. כלומר, TN איכותי מט יהיה טוב יותר מ IPS מבריק למטרות הללו. לפיכך הלנובו שקישרתי אליו יהיה בסדר גמור למטרה הזו. (מנסיון. אני משתמש ב Thinkpad T450S והוא בסדר גמור מבחינת המסך לעבודה משרדית, לעומת IPS מבריקים שנתקלתי בהם.

בדגמי 13.3 אינצ' IPS מט זמין יותר (למשל ב XPS 13 Non Touch, Asus UX305).

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין מט ל.. לא מט(?)

פורסם

ציפוי: הציפוי של המסך נא בין שני קצוות – מבריק מאוד (glossy) שמחזיר אור כמעט כמו מראה, ומאט (matte/anti-glare) שמפזר את האור בצורה המונעת השתקפויות. ביניהם יש רמות שונות של ציפוי נגד השתקפויות שגורמות למסך להיראות יותר או פחות מבריק. יתרונותיו של המסך המבריק הוא צבעים "חיים" ובוהקים יותר, וניגודיות גבוהה יותר. לעומתו, מסך מאט מציג צבעים יותר "רכים" ואולי פחות מרשימים, אך ציפוי הanti-glare מונע השתקפויות מסיחות דעת שעשויות להתרחש בתנאי תאורה מסוימים. ככלל אצבע – רוב מסכי המחשב השולחניים הם בצד המאט של הסקאלה, כך שמי שמעוניין במסך מבריק יצטרך לחפש זאת במיוחד. רוב הטלוויזיות מעט יותר מבריקות. במסכים של ניידים יש מכל הסוגים. ניידים ביתיים לרוב מגיעים עם מסך מבריק (מאוד), ועסקיים יותר עם מסך מאט.

באדיבות @QttPפרמטרים חשובים של מסכי מחשב מודרניים וטיפים לרכישה (מעודכן 2015).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים