עבור לתוכן

לראות סרטים וסדרות בלי חשבון: המדריך המלא לתוכנת ה-Kodi

Featured Replies

פורסם

הבעיה כשמתמש אחד צורך פי אלף יותר מכל השכנים שלו אז מגבילים את כולם רק בשביל למנוע מאותו משתמש בודד לא לצרוך כל כך הרבה...

אם לא היה גבול לכמה רוחב פס שאתה יכול לצרוך אז היו משתמשים שצורכים ברמה מטורפת...

עריכה: בניגוד למשחקי מחשב... הפיראטים ממש לא עוזרים לפיתוח התשתיות... מה שעוזר לרצון לפתח את התשתיות זה התוכן ולא הפיראטים...

• תגובות 52
  • צפיות 19.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לשים אותך באותה שורה עם אידיוטים רבים אחרים שאמרו דברים מטומטמים דומים.

למה אלו שרק בודקים EMAIL צריכים לסבסד את אלו שצופים בYOUTUBE?

למה?!!!

הגיע הזמן לעבור לחיוב על פי שימוש... ולז**I!!!! את הציבור בת*ת!!!! בכל הקלקה!!!!!

אני מציע שנתחיל בך SARGON.

איך אתה מעז להשתמש באינטרנט פי 1000 ממי שרק בודק EMAIL פעם בחודש?

אתה לא מתבייש?

בגללך הם משלמים יותר.

פי 1000!!!! יותר.

למה בכלל צריך לצפות ב בYOUTUBE HD?

למה לא לצפות בSD?

למה לצפות בכלל? בשביל מה זה טוב?

למה שמישהו יסבסד לך את זה?

האינטרנט נועד רק לEMAILS.

פורסם
ציטוט של Sargon

הבדיחה על חשבונכם בכל מקרה, כי הסדרות האלה הם סתם זבל פופ בכל מקרה ואתם באותו הזמן גם עושים להם פירסומת חינם שאתם מדברים על זה עם כל החברים שלכם.

.....

ובגלל זה חונקים אתכם וכל המשתמשים ה"נורמלים" סובלים בגללכם.

תן לי לנחש, אתה שייך ל"נורמלים" שלא רואים את ה-"זבל פופ" הזה, לא נרשמים לפייסבוק מטעמי עקרון, ובאופן כללי חסרי חיי חברה?

פורסם
ציטוט של Art Tatum

האינטרנט נועד רק לEMAILS.

צודק. פעם אמרו שאינטרנט הוא רק לפייסבוק ואז התחילו לשים שם את כל הסרטונים, שלא לדבר על המשחקים! אני רוצה זיכוי. וגם מנהל...

פורסם

אין לי בעיה שיחיישבו אותי לפי שימוש(וגם את כל השאר).

אומנם אני אשלם יותר ממי שצופה באימייל אבל אני אשלם הרבה פחות ממי שכל היום רואה סרטים וסדרות.

מה שאתה עושה עכשיו זה כמו "מס אחיד" לכולם.

יש לי חיי חברה. חוץ מזה מה הבעיה שאין חיי חברה? אתה מנסה להשפיל אותי?

בא לא ניכנס למה דפוק בעולם הזה, ולמה לשתות אלכוהול, לעשן סיגריות ולהחשף לאנשים שעושים סמים זה כמעט הכרחי בשביל חיי חברה מיין סטרים.

אני לא דפוק, העולם הזה דפוק. ואם העולם ימשיך כרגיל אז מגיע לו כל הדברים הרעים שיש בעולם ושכולם ימותו באש הגיהנום מצידי.

פורסם
ציטוט

אין לי בעיה שיחיישבו אותי לפי שימוש(וגם את כל השאר).

אומנם אני אשלם יותר ממי שצופה באימייל אבל אני אשלם הרבה פחות ממי שכל היום רואה סרטים וסדרות.

מה שאתה עושה עכשיו זה כמו "מס אחיד" לכולם.

אולי אתה גם רוצה להחזיר את שיטת החיוב הישנה בסלולר?

אומנם אתה תשלם יותר ממי שעושה שיחת טלפון אחת ביום, אבל תשלם הרבה פחות ממי שעושה שיחות טלפון חופשי כאילו סלקום שייכת לאבא שלו.

סלקום לא שייכת לאבא שלך.

היא שייכת למנהלים ובעלי המניות שצריכים לקנות יאכטה חדשה ליום ההולדת של הבת שלהם, שהגיעה במזל טוב לגיל 14.

לפני שנתיים קנו לה סוס פוני, לפני שנה קנו לה רכב עם נהג צמוד במראה בובת קן, והשנה הבטיחו לה יאכטה 5 קומות.

אתה מחפש לכפות על הציבור חריגות וקנסות ולהשתמש בהם כמו גם דברים אחרים כחסמים והגבלות על השימוש.

והכל בשם חיסכון כביכול לציבור.

כאילו לא ברור כאן לכולנו שהגישה הזו מובילה בדיוק להיפך.

ורק אתה סרגון לא קולט.

כמו בוגד שמאלני ממלמל צדקנות וערכי אנוש בזמן שהוא עוזר לאויביו להחריב את מדינתו.

צועק "צהל צבא הכיבוש האלים".

דביל.

הדבר הכי טוב שיכול לקרות בתחום תשתיות התקשורת, זה שמחירם יהיה אחיד וללא חריגות קנסות והגבלות.

שהשדרוג יעשה על פי דרישה גוברת בתבנית המאפשרת צמיחה ומעודדת שימוש חופשי.

פורסם

לא אכפת לי כמה העשירים של סלקום מרוויחים ולא אכפת לי שהם קונים לבת שלהם פוני או יאכטה.

לא אכפת לי מצדק חברתי בנושא האינטרנט...

מה שאכפת לי זה למה אני צריך לשלם אותו מחיר כמו מישהו שמשתמש פי אלף ממני ברוחב פס ובנוסף לקבל רוחב פס פחות טוב בגלל שאותו בן אדם יוצר עומס על התשתיות שלא היה יוצר אילו היה צריך לשלם לפי כמה שהוא מעמיס על התשתיות.

אין מקום להשוות את מה שהיה בעבר כי התשתיות היום יותר טובות מבעבר.

נראה לי הגיוני שכל אחד ישלם לפי כמה שהוא צורך באופן יחסי, באופן ממוצע ברור שאני מעדיף שהמחירים ירדו.

אגב, אתה בטח גם נגד הביטוחים לרכב שנותנים מחיר יותר טוב למי שלא עשה תאונות?

פורסם
ציטוט של Sargon

מה שאכפת לי זה למה אני צריך לשלם אותו מחיר כמו מישהו שמשתמש פי אלף ממני ברוחב פס ובנוסף לקבל רוחב פס פחות טוב בגלל שאותו בן אדם יוצר עומס על התשתיות שלא היה יוצר אילו היה צריך לשלם לפי כמה שהוא מעמיס על התשתיות.

אין מקום להשוות את מה שהיה בעבר כי התשתיות היום יותר טובות מבעבר.

למה שתשלם באמת כשאפשר להשתמש באינטרנט הסלולרי. ה-3GB שחברות סלולר דוחפות לחבילות מינימום כי זה לא עולה להן כלום - די והותר בשביל ה-EMAILS. 

בחיי שאני לא מבין אנשים. במקום לעודד פיתוח תשתיות הם מעודדים סירוס צרכנים. ולא, התשתיות היום לא יותר טובות מבעבר. היחס 1:50 בין הורדה להעלאה - זו בדיחה גם במושגים של עולם השלישי.

פורסם

לא היה את הפרסומת הזאת של בזק עם הכבל התת ימי החדש?

אגב איך אתה יודע מהנתון הזה שהתשתיות לא השתפרו ולא שפשוט קצב הצריכה של רוחב הפס גדל בהרבה מקצב גידול התשתיות?

בזה שאתם מורידים תוכן לא חוקי אתם לא מפתחים את התשתיות בישראל... אתם רק מעודדים את ספקי האינטרנט לסנן את התעבורה של כל המשתמשים.

אגב אם כולם היו מורידים תוכן חוקי זה לא אומר שלא היה נוצר עומס על התשתיות, היה נוצר עומס קטן יותר אבל עדיין עומס.

זה לא שחור ולבן שצריך לנצל כמה שיותר מהתשתיות...

גם בשנת אלפיים היתה בועה שהתפוצצה, זה לא שככל שהקימו יותר סטארטאפים כך תעשיית ההיי טק התפתחה...

מגוכח שאתם חושבים שככל שאתם מורידים יותר ככה אתם מפתחים את התשתיות...

אתם פשוט מצדיקים את התרגילים המלוכלחים של ספקיות האינטרנט כי ככל שיתנו לכם יותר ככה אתם תנצלו יותר...

אם הייתם צרכנים נבונים והגונים אז היה מקום לצאת בביקורת נגד ספקיות האינטרנט והתשתיות, אבל אתם לא יכולים לצאת נגדם בביקרות כשבעצמכם יש לכם שלדים בארון...

וזה לא "או אימייל או הורדות טורנטים 24 שעות ביממה" יש גם באמצע...

פורסם

האמת, אני מתקשה להחליט מה יותר מגוחך, ההתעקשות שלך שהגבלת צריכה בריאה יותר לענף טכנולוגי מאשר הגדלת היצע או שההנחה שספקיות האינטרנט "נותנות" משהו למישהו. ביקוש הוא זה זה שמכתיב את היצע וספקיות מוכרות את השירות שלהן ברווח עצום.

וכמובן, העובדה שלמרות שאתה לא יודע עלי דבר ואין לך ולו רמז של מושג כיצד אני צורך את האינטרט שלי, הסקת את אותן מסקנות מטופשות, מכלילות ומיושנות מלפני 10 שנים, די מסבירה מדוע לאנשים בעלי עמדה כמו שלך אין קול בעניין. איך אומרים? הכלבים נובחים - השיירה עוברת. :) 

פורסם

להיפך, אני לא בעד הגבלת צריכה, אני פשוט בעד קורלצייה  יותר מדוקית בין הצריכה לבין מה שמקבלים במקום לשחק חתול ועכבר...

פורסם

אולי תרצה לנסח מחדש, כי מה שכתבת חסר כל משמעות. 

פורסם

אוקיי, אני בעד שכל אחד ישלם בהתאם לכמה הוא צורך ולא לשלם לפי מדרגות רוחב פס שלא בהכרח תואמות את המציאות בגלל שיש צורך לסנן רוחב פס אצל משתמשים כבדים...

פורסם

שוב אוסף של מילים ללא משמעות. מה זה סינון רוחב פס אצל משתמשים כבדים? 

אני לא מנסה להיות בוטה, אבל כל מה שאני קורא כאן זה אכלו לי שתו לי... 

פורסם

אמרת שזה אוסף מילים ללא משמעות, אז איך הסקת מזה את המשמעות אכלו לי שתו לי?

נראה לי שאתה לא מבין מה שאתה בעצמך כותב...

סינון זה לא לתת לחלק מהפאקטס לעבור.... 

אני לא סגור עד הסוף איך זה עובד אבל בדרך כלל שאתה מוריד משהו מהאינטרנט אז השרת מתאים את עצמו לפי קצב ההורדה שלך... עם פאקטס נופלים אז הוא מוריד את הקצב שבו הוא שולח לך את הפאקטס... שוב תלוי בשרת אני מניח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים