עבור לתוכן

התלבטות בין כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך בגבולות המחיר של 800 ש"ח למשחקי מחשב (פאר קרי 4 לדוגמא)

מה מבין הכרטיסים הללו מהווה value for money הכי גבוה

R7 260X 2G

MSI R7 370 2G DDR5

GTX950 1064Mhz 2GB DDR5

תודה

פורסם

GTX950 > R7 370 > R7 260X

תמורה לכסף היא פונקציה של מחיר. בכל מקרה לא הייתי הולך על R7 260X ואם ההפרש בין 950 ל-370 לא גדול, 950 הוא כרטיס תקציבי סולידי ביותר. 800 ש"ח בשבילו זה מחיר טוב. ואם תרצה להגדיל את התקציב ב-180 ש"ח, ב-KSP נשאר 380 אחד שהוא אף טוב יותר. http://ksp.co.il/?uin=27419

פורסם

מאלו שציינת? ה-950...

אבל לא ממש ברור לי למה לקנות 950 כשבאיזה 150 ש"ח יותר אתה יכול להשיג 960 (או 380, כמו ש-Monsi ענה לך).

נערך על-ידי E71

פורסם
  • מחבר

היי

שאלת המשך, מה לגבי Radeon R9 270X?

מקריאת השוואות באינטרנט אני מבין שביצועי דומים ל- 950 בעוד מחירו זול ב- 100+ ש"ח

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה, ראיתי את המבצע ועדיין ה- Radeon R9 270X זול בכ-100 ש"ח במספר אתרים

פורסם

תלוי כמה ה-100 שקל האלה חשובים לך.

בעקרון, כרטיסים של NVIDIA יהיו יותר קרירים (לא בטוח עם הגרסה המקוצרת מSTARTPC),חסכוניים בחשמל,פחות נוטים לתסבוכים ויש להם יתרון ביחסים עם מפתחי המשחקים ככה שמשחקים לפעמים ירוצו יותר חלק על הכרטיסים הירוקים.

אבל אם ה-100 ש"ח האלה הם הבדל גדול מבחינתך אז לך על ה-270X בלב שקט, הכרטיס מחזיק משחקים מודרניים על הגדרות יחסית גבוהות בלי יותר מדי בעיות.

לפני כמה שבועות ה-7870XT (אותם ביצועים כמו 270X) נמכר בארץ ב-540 ש"ח כולל משלוח , זאת יכלה להיות הבחירה המובהקת אם היא עדיין הייתה קיימת, אבל עכשיו המחיר הזה קיים רק למי שקונה מחשב שלם עם הכרטיס (חנויות וולקום\TMS).

נערך על-ידי RDvd

פורסם
ציטוט של Guarding angel

מצד שני R9 270X ב-670 ש"ח, שזה די מחיר מציאה. אישית הייתי עדיין הולך על 950 (או 380, האמת) רק כי NVIDIA, על בסיס נתונים היסטוריים, אמור להחזיק יותר זמן. 270X מבוסס על טכנולוגיה עתיקה וזולל חשמל כאילו אין מחר. אבל כשהתקציב מכתיב את ההחלטה... 

ד"א, בדיון אחר הזכרת מכירת 960/380 יד שניה ב-800 ש"ח? אם יש לך מידע ספציפי אולי זו ההזדמנות לשתף. :)

פורסם

monsi,אתה קצת סותר את עצמך :)  עצם העובדה ש270X מבוסס על טכנולוגיה עתיקה, זה אומר שהכרטיסים של AMD מחזיקים שנים על גבי שנים על גבי שנים :D

הכרטיסים הישנים של AMD הם מצוינים רלוונטיים ובועטים, רק צריך לדעת מה תקבל בכדי לא להתאכזב אחר כך (כנ"ל לגבי nvidia).

זה אפילו מדהים שAMD עדיין בתמונה עם ארכיטקטורות עתיקות יחסית רק שיפורים ושינויים קלים כשNvidia מחדשים שוב ושוב (לא מדבר על הfury).

כן, NVIDIA יותר קרירים ויותר חסכוניים, אבל למי שלא אכפת מכך, לדעתי האישית מבחינת ביצועים בדגמים מקבילים (בין nvidia לAMD) אין יותר מדי הבדל, למעט טכנולוגיות כאלה ואחרות שממש לא חשובות (שוב, לדעתי).

אם בא לך AMD (והספק מאפשר), לך על זה בלי לחשוב פעמיים, אם לא, עם NVIDIA לא תוכל להפסיד בכל מקרה.

פורסם
ציטוט של OvO

monsi,אתה קצת סותר את עצמך :)  עצם העובדה ש270X מבוסס על טכנולוגיה עתיקה, זה אומר שהכרטיסים של AMD מחזיקים שנים על גבי שנים על גבי שנים :D

בתנאי שהם לא נשרפים באש הגיהנום מכל החום שהם פולטים. :P  וברצינות, בוא לא נפתח כאן מלחמת קודש חדשה AMD VS NVIDIA, פשוט נסכים להיות משני צדי המתרס. 

האופציות פתוחות, זה לא שאחת הרבה יותר טובה מאחרות. לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה. הכל תלוי, כרגיל, בספק.

פורסם

... 

נערך על-ידי Monsi

פורסם

...

נערך על-ידי Monsi

פורסם

...

נערך על-ידי Monsi

פורסם

...

נערך על-ידי Monsi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים