פורסם 2015 בדצמבר 189 שנים מחבר יש לי כרגע ספק של בזק. המהירות בקושי מגיעה ל40 מ"ב. לא חסר מקרים שהבופרינג נורא איטי, שלראות סרט אונליין מרגיש כאילו חזרתי עשור אחורה.
פורסם 2015 בדצמבר 189 שנים מה זה ספק של בזק? בזק לא מספקת אינטרנט, רק תשתית. אם אתה צריך youtube חלק, אני משתמש ב-hotnet וזה עובד מצויין עם youtube ללא בעיות.
פורסם 2015 בדצמבר 189 שנים מחבר הכוונה איתה לבזק בינלאומי. יש לי ניסיון רע עם התשתית של הוט והשירות לקוחות שלהם.
פורסם 2015 בדצמבר 199 שנים מחבר שארקס הקשר הוא שהשירות של הוט גרוע. כל מי שאני מכיר שבאיזשהו שלב השתמש בתשתית שלהם, בספק, במובייל, בטלויזיה רק התלונן על השירות שהם נותנים. נערך 2015 בדצמבר 199 שנים על-ידי Lactose
פורסם 2015 בדצמבר 199 שנים מי צריך שירות מספק אינטרנט? אם מכל סיבה אתה לא מרוצה מהם, תשתמש ב-netek.co.il ותמלא טופס להתנתקות תוך 3 ימי עסקים. ואז תתחבר לספק הבא.
פורסם 2015 בדצמבר 209 שנים מחבר זה מה שעשיתי בפעם האחרונה כשהבנתי שאין עם מי לדבר ועל מה לדבר. חשבתי אולי משהו עם ניסיון יוכל להמליץ על הספק שדרכו הוא גולש במקום כל פעם להתנתק ולהתחבר לספקית חדשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.