עבור לתוכן

החלפת יציאות שמע בביוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי 2 יציאות בננה, אחת לאוזניות ואחת לרמקולים. מה שקרה זה שהפלסטיק החיצוני שתופס את החיבור ביציאה שמיועדת לאזניות נשבר,

ואם אני מכניס עד הסוף משום מה שומעים רק באוזניה אחת ולפעמים לא שומעים בכלל, ורק בזווית מאוד מסוימת באמצע 2 האוזניות עובדות, וזה כמובן מאוד לא נוח...

בקיצור מה שאני רוצה זה להחליף בביוס את ההגדרות שהיציאה השנייה תתאים לאוזניות (כרגע זה לא), או ששניהם יתאימו. זה אפשרי? ואיך אני עושה את זה?

דגם המחשב: asus notebook U31F

תודה :)

פורסם

אני לא חושב שזה אפשרי דרך הביוס, לא לפי מה שידוע לי.

התקנת את הדרייבר של הכרטיס קול?

יש דרייברים מתקדמים שנותנים לך את האפשרות לבחור מה זה ההתקן שחיברת באותו רגע ליצאה המסויימת..

פורסם

אחי מצטער להגיד לך אבל זה לא עניין של הגדרות אתה צריך להחליף את היציאה עצמה (הלחמה) המגעים שם רופפים בגלל זה אתה שומע באוזנייה אחת

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Naor Malka

אחי מצטער להגיד לך אבל זה לא עניין של הגדרות אתה צריך להחליף את היציאה עצמה (הלחמה) המגעים שם רופפים בגלל זה אתה שומע באוזנייה אחת

המגעים לא רופפים בתוך האוזניה, פשוט אין פלסטיק שתופס את החיבור פנימה. מצורפת תמונה (תסתכל שבחיבור הימני יש כזה עיגול של פלסטיק, ובשמאלי אין)

ציטוט של Epidem

אני לא חושב שזה אפשרי דרך הביוס, לא לפי מה שידוע לי.

התקנת את הדרייבר של הכרטיס קול?

יש דרייברים מתקדמים שנותנים לך את האפשרות לבחור מה זה ההתקן שחיברת באותו רגע ליצאה המסויימת..

מה הכוונה יש לי את הדרייבר הבסיסי של המערכת הפעלה , לא יותר מזה . יש דרייבר שאני יכול להוסיף / להחליף ?

מאיפה אפשר להוריד ? 

ואגב באמת לא מצאתי בביוס שום אפשרות שקשורה לשמע Realtek או משהו כזה..

תודה :)

נערך על-ידי donMON

פורסם

מהאתר של יצרן המחשב שלך, שם אתה יכול למצוא את הדרייבר של החברה שיצרה את שבב האודיו שלך, אבל לא בטוח שתהיה בו האופצייה, בעיקר כי זה מחשב נייד.

פורסם

כמו בכל מחשב נייד אחר יש לך יציאה לאוזניות וכניסה של מיקרופון, אין שום דרך לגרום לחיבור המיקרופון להוציא קול.

מעבר להחלפת החלק השבור הפתרון הכי פשוט שאני יכול להציע זה שימוש בכרטיס קול usb או שימוש באוזניות עם חיבור usb או bluetooth.

נערך על-ידי etal

פורסם
ציטוט של etal

כמו בכל מחשב נייד אחר יש לך יציאה לאוזניות וכניסה של מיקרופון, אין שום דרך לגרום לחיבור המיקרופון להוציא קול.

מעבר להחלפת החלק השבור הפתרון הכי פשוט שאני יכול להציע זה שימוש בכרטיס קול usb או שימוש באוזניות עם חיבור usb או bluetooth.

וואו, אחי... אם אתה לא בטוח במשהו, אז תשתוק...

אני יכול לעשות את זה במחשב הנייד שלי: לחבר משהו לחיבור של המיקרופון, ולקבוע את זה כפלט ואני אשכרה אשמע משם את הפלט של המחשב

מוזמן להציץ בצילומי מסך לראות שאני לא סתם מזיין לו בשכל מההתחלה שזה יכול להיות אפשרי, וכמובן בשבילך שתשכיל. (ד"א זה גם אפשרי במחשבים נייחים אם אתה לא יודע עדיין)

input1.jpg

input2.jpg

נערך על-ידי Epidem

פורסם

למה האלימות המילולית, למה ?

ההגדרות  תלויות בכרטיס הקול ובדרייבר שלו ולא קשורות לנייד או לנייח.

אז אצלך יש ואצלו אין.

פורסם

נכון, יש ויש, בגלל זה כתבתי מלכתחילה שיכול להיות שזה אפשרי, ושיבדוק.. אבל הבנאדם שמעליי טוען ש"אין, זה לא אפשרי, חייבים להלחים חיבור חדש"... בלי לדעת עובדות אלא כי הוא חושב ככה.

ד"א מה אתה מחשיב כאלימות מילולית? :|

עכשיו גם שמתי לב שהוא לא היחיד, גם עוד מישהו שהגיב בהתחלה אמר אותו דבר... קצת מעצבן אותי שאנשים מדברים ואומרים עובדות ומטעים את המבקש עזרה.

נערך על-ידי Epidem

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים