עבור לתוכן

סמארטפון למבוגרים טכנופובים, עד 1000

Featured Replies

פורסם

דרישות: עברית, מצלמה טובה, רמקול חזק ככל האפשר.
אני לא יודע אם יש מדד לזה, אבל מכשיר שפחות נוטה להתחמם בשיחה ממושכת עדיף.

במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד ל-1300.

פורסם

מוטו G מכשיר טוב וזול. 

פורסם
  • מחבר

כן, המוטו G מסתמן כרגע כמועדף. אני מתלבט בינו (גרסת ה-2nd gen ב-1005 ש"ח) לבין הסמסונג J5 ב-1199 ש"ח שמצוייד במצלמה טובה יותר (13MP מול 8MP).

1. מה הקאץ' ב-J5? למה הוא כל כך זול בהשוואה לדגמים האחרים של סמסונג?

2. גרסת ה-3rd gen של המוטו G נמכרת איפשהו ע"י היבואן הרשמי? אני מוצא באינטרנט רק יבוא מקביל.

פורסם

מבחינת נתונים טכניים ה J5 עדיף, במיוחד בתחום התמיכה ב LTE וכן ההבדל מול חסרונו העיקרי של המוטו G, 

1.5GB RAM מול 1GB בלבד. אם כי למוטו G יש שם של מכשיר אמין, וככל הנראה גם ישודרג למרשמלו, ו J5 כנראה שלא. 

יש בכלל יבוא רשמי של מכשירי מוטורולה בארץ?

פורסם

יורוקום יקרנים בטירוף. לא ברור לי מה קונה את המכשירים שהם מייבאים ואיך הם עדיין קיימים. (כזכור הם היבואנים ה"מיתולוגיים" של נוקיה)

בין ה- Moto G 2nd Gen לבין הסמסונג, הייתי מעדיף את הסמסונג. הוא מכשיר יותר טוב. אז אולי הוא יקבל פחות עדכוני תכנה. אני בספק רב של"מבוגרים טכנופוביים" יהיה איכפת. אני גם חושב שה- TouchWiz היא לא בהכרח דבר רע בשביל "טכנופובים".

דרך אגב, העיוות פה הוא לא שה J5 הוא זול מדי אלא שה- MOTO G יקר מדי בארץ. המוטו אמור להיות מכשיר זול. אפשר להזמין אותו מאיביי ארה"ב ב- 750 ש"ח (אחרי מסים ושילוח).

http://www.amazon.com/Motorola-Moto-generation-Cellphone-Black/dp/B00MWI4HW0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1450518200&sr=8-1&keywords=moto+g+2nd&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

פורסם

למה לא MEIZO M2 NOTE למשל?

פורסם

גם אופציה טובה, פשוט יש לי ניסיון טוב עם המוטו G אז יותר קל לי להמליץ עליהם :)

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לפותח הדיון (fins) - האם רכשת מכשיר ותוכל לספר על הבחירה שלך?

אני גם מחפש כרגע מכשיר, לאמא טכנופובית ביותר ועם דרישות דומות (בעיקר וואטסאפ, וויז, מוביט, שיחות וסמסים)

פורסם

קניתי MEIZO M2 - מכשיר פשוט נהדר לשימושים שציינת והרבה מעבר לכך, 599 ש"ח בלבד.

פורסם

תודה tmpusr, כנראה שבאמת ארכוש אותו.

איפה מצאת אותו ב-599 ש"ח? הזול ביותר שראיתי נמצא בבאג, כרגע ב"מבצע פתיחת שנה" במחיר 699 ש"ח.

פורסם

בבאג - היה במבצע BF

יש גם בבסט מובייל ביבוא מקבילי

בבאג - היה במבצע BF

יש גם בבסט מובייל ביבוא מקבילי

אם יש לך תקציב גדול יותר ואתה רוצה משהו טוב וגדול יותר יש את ה-M2 NOTE אבל גם ה-M3 NOTE כבר פה בטיפה יותר

פורסם

האמת היא שלדעתי הדבר הכי חשוב שמערכת ההפעלה תהיה דומה לזו של הנכדים או מי שמבלה אצלה הכי הרבה.

עם סבתא שלי הנכדים שאצלה רוב היום הם עם אנדרואיד, ומי שעם אייפון אצלנו מכיר גם אנדרואיד... אין טכנופובי, הכל עניין של למידה... בחיי ! אני מדריך אנשים מבוגרים מדי שבוע על מחשבים, טלפונים וטאבלטים.

חנה שאיתה אני עובד בת 80 !!! ועדיין מתפעלת את הנקסוס שלה בלי שום בעיה. אנשים מבוגרים מאוד באזור גיל ה80 משתמשים במחשב נייד, חלקם מביאים טאבלט, מקלידים, קוראים באתרי חדשות, מחפשים בגוגל, נכנסים ליוטיוב. זה רק למידה לא צריך סמאטפון יעודי ולא נעליים !

כך גם סבתא שלי, קנינו לה אנדרואיד, כל פעם אחד הנכדים ישב איתה קצת... היום היא מצלמת, כותבת, מורידה שירים... הכל !

והיא עד לפני שלימדתי אותה על הממיר מקליט הקליטה עם קלטות של פעם !

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ממליץ למבוגרים להתקין את אפליקציית WISER שמחליפה את הLAUNCHER:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiser.home

בכל מקרה אני קניתי אתמול את הMEIZU M2 ב400 ישירות מסין:

http://www.shareasale.com/r.cfm?u=1047204&b=416079&m=38812&afftrack=&urllink=www%2Egeekbuying%2Ecom%2Fitem%2FMEIZU%2DMEILAN%2D2%2D5%2D0inch%2D4G%2DAndroid%2D5%2D1%2DFlyme%2D4%2D5%2D2GB%2D16GB%2DSmartphone%2D64bit%2DMT6735%2DQuad%2DCore%2D13%2D0MP%2D5%2D0MP%2DMiracast%2D%2D%2DWhite%2D350363%2Ehtml

עם הקופון הזה:

14OFFM2

לא קיבלתי אותו עדיין אבל שכן שלי מאוד מרוצה משלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים