עבור לתוכן

בושה לRoyShefy ולstingeR תוצאות AquaMark מזוייפות

Featured Replies

פורסם

תשמע המחשב של רועי ממש נדפק מאז שעשינו את האוברקלוק אז....אין לי מושג למה...

לוקח לנו זמן כי המחשב שלו מסרב לשתף פעולה! זה ממש מעיק ואני מאוד מקווה שיהייו תוצאות!

נ.ב

בינתיים הגעתי עם הכרטיס שלי (רשגקםמ 9700פרו) ל395 לליבה ו335 לזיכרונות....לצערי זה לא במחשב שלי אלא של גיא?

(STINGER) וגם נפל לי BGA RAMSINK אחד אז אני חושב שאני יכול ליותר....

למרות שזה לא שיא או משהו(: אני מרוצה!

• תגובות 117
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אז ככה רועי תראה אולי זה נכון ואולי לא אבל אני רוצה תוצאות של 3DMARK !!

אני לא מבין איך זה עבד לך פעם שעברה שעשית אוברקלוק ועכשיו זה לא??

מחכה לעידכון ;)

פורסם

אני לא מבין - הרי אמרתי - לא צריך להביא OC מטורף למערכת - רק צריך לעשות OC לכ. מסך- אנחנו לא מחפשים שיא עולם - אלא משהו שיוכיח שהכרטיס מסוגל לעבוד במהירויות שטענתם שהוא עובד !

התגובות האחרונות שלכם - לא כל כך אמינות בלשון המעטה ...

פורסם

כולה גליצ' יא מתלהבים.

פורסם

אם אתה רוצה תוצאות , בו לכאן ותראה בעצמך שהוא עובד במהירוויות האלה דיי יציב(טיפונת ארטיפקטים) אבל מה , הוא לא נותן תוצאות 3dmark03 נורמליות , גם לא אצלי(במחשב שלי עם 9700פרו הוא לא נותן תוצאות הגיוניות כל כך) , זה כאילו הגירסאת תוכנה שהורדתי אינה טובה... (3.4.0) , היום אנחנו ממשיכים לנסות , צפו לתוצאות.

פורסם

כמה אתה או הוא מקבלים ב2003 ? וב2001 ?

מה שלא הגיוני זה 475MHz לליבה של 9500PRO, לא שה2003 "נותן תוצאות מוזרות".

פורסם

חבר'ה - חלאס לערבב פה אנשים - מה אתם חושבים שאתם בפורומים של PCTIP או PCARENA ?

התחלנו עם רועי שפי - עברנו לסטינגר - גם שלמה פתאום מתערב - אף אחד לא ביקש ממכם לספר לנו איך ה 9700PRO שלכם מתנהג -

ביקשו הוכחות מ 3DMARK03 לתוצאה של רועי עם ה 9500 שלו - והוא בינתיים לא מספק אותן ....

מחשב נדפק - כרטיס לא מגיב - גרסה של 3DMARK לא מתאימה ....

תחליפו עכבר ומקלדת - אולי זה יעזור ....

באמת מספיק עם זה ....

פורסם

אם היית קורא טוב , היית מבין שזה לא היה יציב אז ירדנו ל457....

וה2003 לא נותן תוצאות מוזרות , הוא פשוט לא נותן תוצאות כמו שצריך , הוא עושה ריסטרט לפני שהמבחן נגמר...

וזאת דילמה , אבל זה נראה לי דיי הגיוני , למה הזיכרון שלו הוא 2700 ביחס של 5:4 , מה שאומר שהוא כבר מעל ה200 באס עם שינוי מתח , זה משוגע , והזיכרונות כבר לא עומדים בזה , אם למישהו יש זיכרונות 3200 להביא לכאן(משהו טוב) , שיביא.

פורסם

אבל כתבתי לכם כבר בלילה - בלי סיפורים - שלא יפריע לכם המעבד או הזכרון - פשוט אל תעשו OC למעבד ולא לזכרון ולא כלום !

הכי פשוט שיש בעולם -

התקנה נקייה של XP

דרייברים + תוכנות

OC לכרטיס מסך בלבד !

להריץ 3DMARK03 !

תוצאה להעלות ל ORB !

לתת לנו לינק !

לא מסובך !

חלאס סיפורים ....

מצידי שהתוצאה תהיה 100 נק' - תראו את המהירויות ליבה והזכרון - זה מקור די אמין ....

פורסם

לדעתי פשוט היה איזה באג באקוומרק שבגללו הכרטיס הגיע לתוצאות כאלה בלתי אפשריות. לא נראה לי שהוא סתם משקר, זה לא תורם לכלום..

פורסם

לדעתי פשוט היה איזה באג באקוומרק שבגללו הכרטיס הגיע לתוצאות כאלה בלתי אפשריות. לא נראה לי שהוא סתם משקר, זה לא תורם לכלום..

את הבנאדם הזה אני אוהב , הוא בנאדם הגיוני מאוד , בקשר לכרטיס שלי , הוא כבר גוסס , הוא לא מגיע לאותם מהירויות מטורפות שהוא הגיע אליהם... , אתם יכולים לא להאמין , אבל אני הוכחתי לעצמי משהו אחד ומשהו טוב , והבאתי לכם תמונת מסך לאחר הבדיקה והנה אני יצרף אותה עוד פעם :

פורסם

עוד פעם להסביר לכם - כנראה שצריך כמה פעמים עד שזה נתפס -

אף אחד לא דיבר על הכרטיס שלך - אני מאמין שכרטיסים אחרי OC כבד קצת יורדים בביצועים !

ואף אחד גם לא דיבר על ה 9700 של DEMONSHLOMO !

אתם סתם מכניסים לתרד הזה דברים שלא קשורים !

התרד הוא על הכרטיס של רועי - והוא בינתיים לא סיפק שום הוכחה אפילו לא לזה שהכרטיס שלו עובד במהירויות סטוק , בטח לא ב OC !

אז די עם הדברים האלה - רוצים לראות BENCHMARK של רועי !

ועד שאין לכם משהו בסגנון - חלאס עם סיפורים על הכרטיס שלך ושל SHLOMO - הספיק לנו והבנו כבר שהמחשבים שלכם לא עובדים רגיל ומגיבים מוזר !

פורסם

למה זה לא בORB ?

פורסם

הממממ .....

BYTER ידידי .... - עלית על משהו מעניין מאוד ....

באמת למה זה לא ב ORB ?

לשם השוואה - FX5200 ULTRA התוצאה כי גבוהה בORB , עם מעבד 3.5GHZ - בקושי 2000 נק' ....

והנה הלינק - http://service.futuremark.com/compare?2k3=2106283

אז גם זאת תוצאה די חשודה - אבל מספיק לנו כרטיס אחד - אחר כך נעבור גם על התוצאה של STINGER ....

פורסם

כבר אמרתי לך , ניסיתי לשים באורב , ואז הוא ביקש יוזר , וניסיתי לשים והוא לא רצה לתת.... , כאילו , הוא לא נכנס , הוא כתב לי שהRegister לא בפנים או משהו....

ולSMSM , תבוא ותראה , אין לי בעיה. , הכרטיס עובד במהירויות האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים