עבור לתוכן

בושה לRoyShefy ולstingeR תוצאות AquaMark מזוייפות

Featured Replies

פורסם

בהצלחה עם כל העסק רק אני לא מבין מה קשור עכשיו המעבד....

דרך אגב מי זה "מר עולם" הזה??

כתוב בפרטים שלו שהוא נרשם רק היום והרי הוא כתב בעצמו שהוא התפעל לפני כמה שבועות מהתוצאות(איפה הוא היה לפני כמה שבועות)

עוד דבר לא ברור זה שמספר ההודעות שלו עומד על 0.... וגם כל הפרופיל שלו נעשה בחיפזון

זתומרת "מר עולם" הוא איזה חבר ותיק בפורום שמפחד להראות את פרצופו?!?!

עוד משהו פה מסריח

• תגובות 117
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי אתה מתכוון שאתה אומר 'מר עולם'?

כי לRoyShefy רשום 600 ומשהו הודעות :\

אבל מה קשור?

פורסם

הוא התכוון לזה שפתח את התארד

קוראים לו מר עולם

פורסם

אנשים תנו להם זמן OC באמת לא עושים על רגל אחת..

אני נוטע להאמין ל stingeR אבל עם אני צודק רק ע"י 3DMARK אנוחנו נוכל לדעת אז תיעזרו סבלנות..

פורסם

אנחנו מנסים כבר כמה זמן והנה אנחנו כבר הצלחנו להעלות לתוצאות. , אנחנו עכשיו על 357 לזיכרונות ומנסים לייצב את הכרטיס על מהירות זו , ועל 450לליבה..

הליבה יציבה ואנחנו ממשיכים לעלות. אין תקיעות ואנחנו יושבים כאן ב12 מעלות!!! אנחנו קפואים ב5בבוקר!!

פורסם

גם אני יושב פה עכשיו בקור הזה כדיי לראות מה קורה איתכם

פורסם

זה רועי עכשיו..

אני חייב להגיד שהקטנוניות פה בת'ראד פשוט הורגת אותי.....

"משהו מסריח כאן" אפשר לחשוב מארגנים קנוניות פה!!

הבחור חושב שאני מרמה, ואתם אחריו! תרדו מהקטע של "משהו מסריח כאן"

זה לא כל כך קל לחזור על מה שעשיתי..

פורסם

גם אני יושב פה עכשיו בקור הזה כדיי לראות מה קורה איתכם

ROFL ;D

גם אני (אהמ.. בעצם יש לי מפזר חום :\)

עריכה:

כן אפשר לחשוב, באמת יש פה כאלו שהגיזמו קצת, כולה OC לכרטיס מסך (אמנם OC גדול אבל.. ::)), מקסימום הוא זייף, אז מה, אפשר לחשוב מה כבר עשה :-\

אני מחכה לראות לינק לORB!!!

פורסם

DEMONSHLOMO כאן:

שלום כאן דני רופ ואני רוצה לעדכו אותכם בתחזית כרגע: ליד המחשב 11.3 מעלות כשרמת המשקעים ירדה ל2600 מה"ץ בשביל לשמור על יציבות האקוויפר.

ליד המיטה הצפונית כרגע ישנם 12.5 מעלות וילד אחד נוחר... רק בארץ אנשים!

תלכו לישון!

פורסם

אנשים תרגיעו כאילו מה... גם אם הוא רימה אחרי הכל זה יהיה ברור בסוף וכשיגיעו התוצאות של 3D MARKS (שאני לא מבין איפה הם אבל לא משנה) נדע אם זה היה בעיה בתוכנה או שקר- מה שלא נראה הגיוני כי אני לא מכיר אף אחד שהיה אומר לאנשים לבוא אליו הביתה ולהתקשר אליו כשהוא סתם משקר...

פורסם

אני מציע שנלך אליו והביתה ונעלה אותו על המוקד match.jpg ;D

ברצינות! גם אם הוא מרמה וגם אם לא אין צורך לרדת לרמה אישית. אם הוא יוכיח אז סבבה ואם לא אז לא.

פורסם

ברצינות! גם אם הוא מרמה וגם אם לא אין צורך לרדת לרמה אישית. אם הוא יוכיח אז סבבה ואם לא אז לא.

בדיוק.

פורסם

גיא בובה תקשיב, לא אתה ולא demonshlomo ולא royshefy תגיבו פה עד שיהיו לכם תוצאות סופיות/מסקנות כלשהן. זה פשוט גורם לכם להיראות פחות ופחות אמינים...

וגם כל השאר... תעשו טובה ותחסכו מכולנו את הביקורת/ציניות/קטילות/התחסדויות למיניהן. זה לא תורם.

ד"א השעון של הפורום מאחר בבערך 7-10 דקות...

פורסם

ד"א אני לא מבין איך אתם לא מצליחים להגיע ל3.25 ?! מה הבעיה ?

יש לי 2.4C ואני עובד עכשיו על 3.25 וככה אני עובד כבר כמעט שנה (קניתי בערך חודש וחצי אחרי SMSM).

הגעתי ל3.4 אבל זה היה על 1.7V ויש לי ZALMAN CNPS7000 CU על המעבד, עם 3 מאוררים במארז אלומניום של CHIEFTEC.

פורסם

גיא בובה תקשיב, לא אתה ולא demonshlomo ולא royshefy תגיבו פה עד שיהיו לכם תוצאות סופיות/מסקנות כלשהן. זה פשוט גורם לכם להיראות פחות ופחות אמינים...

וגם כל השאר... תעשו טובה ותחסכו מכולנו את הביקורת/ציניות/קטילות/התחסדויות למיניהן. זה לא תורם.

WTF??? ומה תעשה אם הם יגיבו? "תעלים" אותם? תהיה רציני. פה זה לא פורום "כבקשתך" ואנחנו עדיין לא באירן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים