עבור לתוכן

בושה לRoyShefy ולstingeR תוצאות AquaMark מזוייפות

Featured Replies

פורסם

אוקיי - ערב טוב מר ארנולד שוורצנגר ...

ועכשיו ברצינות -

לכתוב שהכרטיס עובד יציב - גם אני יכול לכתוב וגם MJ יכול לכתוב - מי שם אותך שופט ? מי החליט שאתה יותר אמין מרועי ?

בגלל מספר ההודעות שלך ? מה בדיוק עושה אותך אמין יותר ממנו ?

הפרויקט עם ה FX5200 שלך ? אולי שווה לבדוק גם אותו ... - לך תדע מה קורה שם - נראה לי הרבה מחשבים בהוד השרון רצים עם באגים ....

• תגובות 117
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואי וואי איזה לינץ' עשיתם לו...

סטינגר, אני ממליץ לך לא להתערב, שלא תוציא לעצמך שם רע

שפי, בהתחלה כשפירסמת את המהירויות המטורפות שבהן הכרטיס שלך עובד (שאנשים גם עם מוד מתח והחלפת זכרונות לר הגיעו אליהן) חשדתי... אבל אמרתי לעצמי: "הוא בטח לא ישקר... זה כולה בנצ'מארק". ובכן חבוב, שקעת עמוק בבוץ. קנה כרטיס חד כיווני למוגדישו, והימנע משיטוט בפורומים של חומרה... (ורצוי שתיקח איתך את הכרטיס... נכס יקר ;D LOL)

עוד משהו: למה עדיין יש לו את הכותרת משנה מתחת לניק?

אני טוען אשם! עד שחפותו תוכח :cwm4:

פורסם

באמת שווה לבדוק פה כמה דברים, הכל פה מריח מסריח

אתה רוצה שאני אכתוב שהכרטיס שלך באמת טוב?

*הכרטיס של שפי באמת טוב

ARE YOU FUCKING NORMAL :o

תביא גם את ציפי שביט שתגיד שזה טוב, שכחת שזה פורום

אין לך שום דבר שיכול להוכיח באמת את התוצאה שלך, אתה סתם עכשי מתאמץ, כולם יודעים שאתה רמאי ושקרן שמזייף תוצאות בנצ'ים

תעשה שיעורי בית במתמטיקה יותר יעיל, אולי אפילו תצליח לזייף בחינה עם הכשרון החדש שלך.

ממש ליצן, חושב שמעניין אותי סטינגר, Uhh סטינגר... כאילו הוא איזה הדמסטר של AQUAMARK

פורסם

תגיד איך הוא היה יציב פעם שעברה שרועי עשה בדיקה?? :P

למה עכשיו לא? מעניין.
פורסם

אנשים , אני כאן , ואני יודע בעצמי שלא שיקרתי, אני נמנע מלקלל , אבל אני רוצה שמישהו אחד יבוא לכאן ויראה , אנחנו לא משקרים!! אני כאן , וכל עוד אני יודע שאני לא משקר , אני שלם עם עצמי, אני ממליץ לכם לראות דברים לפני שאתם חושבים על מישהו משהו ומשמיצים אותו.

פורסם

Everyone cool it... ever heard of "Innocent till proven guilty"...

You haven't got a reasonable reason to think he's lying. A bug in th program is always a possibility, I find it hard to believe someone will go to such lengths to fake a result so cut your slander out. Next post that contains inappropriate content will get it's user a ban for a week this sort of behaviour is beneath kindergarden kids, try and take an example of those forums abroad you seem to boast about so much.

Aquamark is a very bizar benchmark and I for one don't trust it for anything. I'd like to see some 3Dmark results myself just out of curiosity, upload it to the orb, it will confirm the clock speeds. If you're not lying you've got no reason not to do so, it's clear already that the Aquamark results makes no sense.

פורסם

אנשים , עוד דבר , אנחנו עכשיו יושבים בקור של 14 מעלות בחדר רק בשביל לקרר את המחשב של רועי שגם ככה רועש...

יש לו קירור פשוט מפלצתי , קודם תבואו ותראו , ואז תדברו.

ואיך המעבד היה יציב , מכיוון שפשוט אז הוא היה על 3.0 , עכשיו הוא על 3.25 ואנחנו מנסים לייצב אותו. אנשים , בבקשה , תתקשרו ותדברו מאיתנו , דיברתי עם רוקפורד , והזמנתי אותו לבוא לכאן , אבל הוא לא יכול להגיע, מקווה שתבינו אותנו , אנחנו לא משקרים.

ארמה , אני רוצה שתתקשר לכאן 054305242 ואני יסביר לך מה הולך כאן , מכיוון שאני על לפטופ ולא נוח לי , ואני צריך להסביר לאנשים כמה דברים בעזרתך.

פורסם

אה, אז אני רוצה לראות.. תראה לי אבל אל תגיד לי בוא לבית שלך... גאון גדול..

אם ככה היו מאמתים תוצאות אז:

ד"א אתם לא מאמינים!! משכתי את הוודו בשני שלי למהירות זכרון של 2 גה"ץ וליבה של ג'יגה הרץ !!!

הוספתי לו תמכיה חומרתית בDX9 והלחמתי לו צ'יפים של QURDO XGL

עכשיו אני מקבל ב3dmark 01

30000 נק' !!

בואו לראות אצלי בבית!

מי יאמין לי? ככה אתם שניכםן נשמעים...

אתה לא יכול להוכיח שאתה לא משקר פשוט, לכן כל תגובה שלך מיותרת ומנפחת את הת'רד.... אז מספיק, ושיהיה לך לילה טוב

*Banned*

פורסם

MJ עזוב אותך משטויות

אני לא חושב שסטינגר היה טורח לעשות את כל זה תוך כדי סיכון המוניטין שלו

רועי אולי כי אין לו מה להפסיד אבל אל תשכח שלסטינגר יש מה להפסיד.

נכון שההוכחה שלהם לא ממש מוצקה(טוב נו היא יותר נוזלית מארטיק ביום חם)

אבל תן להם צ'אנס.

בכל מקרה לא ניראה לי שהם התכוונו להונות אותנו בכוונה

פורסם

אוקיי - כמו ש ARMAGEDDON כתב/הציע/רמז -

בואו קודם כל נרגיע קצת את הטונים ונראה על מה כולנו מסכימים עד עכשיו -

כמו ש ARMAGEDDON כתב - כולנו מסכימים שהתוצאה של רועי ב AQUAMARK הייתה קצת ביזארית ....

עכשיו בשביל להוכיח שהכרטיס עובד במהירויות שהוא ציין - יש פתרון נורא פשוט -

לא צריך OC למעבד בכלל ! ככה שהמעבד לא יפריע ולא זכרון ולא כלום !

רק OC לכרטיס מסך ולהריץ 3DMARK03 - להעלות לינק ל ORB - שם יש את מהירויות הכרטיס, נכון?

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה ....

פורסם

או , הנה אנשים שאני אוהב , לא משמיצים אף אחד לפני שהם יודעים על מה הם מדברים.

אנשים , לפני שאתם מסתלבטים על אנשים , תאספו עובדות , ורק אז , תרשמו מה שעתם יודעים , ולא מה שאתם חושבים או רוצים שיהיה לכם(כרטיסים מעולים לאוברקלוק , יא קנאים.)

פורסם

אולי במקום להמשיך לנסות להוכיח שהכרטיס באמת עובד במהירויות כאלה, פשוט תעשה בדיקה ב3DMARK שתציג את המהירויות ותסיים את התראד הזה כבר?!

לפי מה שקראתי בתראד ששפי פתח, הוא אמר ש3DMARK לא עובד לו... כמה נוח ::)

פורסם

ערן , אני מצוות האתר שלך , אני מבקש ממך להתקשר לכאן 054305242 ולראות שאני צודק. , מכיוון שקשה לי לכתוב בלאפטופ.

פורסם

אוקיי, חברים...

הדרייברים של הכ.מסך לא בסדר... הם תוקעים אותו גם שהוא לא על OC, וכשאני מנסה OC, שאני מריץ 3DMARK2003 אין שום השפעה מהOC...

אנחנו עובדים על זה

ד"א OC רציני לא עושים על רגל אחת, למרות שהוא היה יציב על המהירויות הקודמות, אבל המעבד לא.

פורסם

קח את הזמן ותביא תוצאות בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים