עבור לתוכן

בושה לRoyShefy ולstingeR תוצאות AquaMark מזוייפות

Featured Replies

פורסם

כן מה הבעיה תעלה תוצאה של 3DMARK03 או 2001SE וזהו מה הבעיה בזה??

מה כבר קשה ללחוץ כמה פעמיים אל הכפתור בעכבר ואז שזה יריץ לך את הבדיקה לבד ואתה תישב ותיסתכל

ואז תתן לנו לינק של התוצאה ;)

• תגובות 117
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש בושה, רמאות! :'(

ואני מחכה להוכחות!!! >:(

פורסם

כן מה הבעיה תעלה תוצאה של 3DMARK03 או 2001SE וזהו מה הבעיה בזה??

מה כבר קשה ללחוץ כמה פעמיים אל הכפתור בעכבר ואז שזה יריץ לך את הבדיקה לבד ואתה תישב ותיסתכל

אפילו לך לשתות כוס קפה או משו, עליי.

פורסם

לא ממש אכפת לי....אני ישים תוצאות של 3דימארק ואתם תראו שזה כן היה פאק באקווה...

זה הכל!................

פורסם

רועי - קודם כל לגבי לדעת איך לזייף - זאת לא הבעיה שלנו - אתה מתבקש להוכיח את התוצאה שלך - אף אחד לא אמר לך תביא 25 אלף ב 3DMARK01 - נאמין לך - תראה אבל תוצאה של 3DMARK, תראה לא יודע מה - משהו שיאמת את זה ....

כמו שהבחור ב EXTREMEOC אמר - מוזר מאוד וחשוד מאוד - בלי כמה BENCHMARKS נוספים לאמת את זה- קשה לקנות את זה ...

עריכה : רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך לפניי - מה זה יעזור אם תריץ 3DMARK ותקבל נגיד 15 אלף ? אז מה זה יוכיח ?

רק דבר אחד זה יוכיח - שהתוצאה שלך הייתה לא הגיונית בכלל - לגבי ה BUG ב AQUA כמו שאתה אומר -

כמו שכתבו חכמים ממני כאן - BUGS מתבטאים בשני אופנים שציינו אותם ... - וזה לא המקרה שלך ....

פורסם

טוב יאללה אתם יודעים מה גם אני לא הייתי מאמין......

אבל מה לעשות!!

פורסם

תן תוצאה של 3DMARK אם האפשרויות אוברקלוק הכי טובות שיש לך ;)

פורסם

שאלת מה לעשות - ובכן אין מה לעשות - אבל לפחות את המטרה שלו התרד הזה השיג - להוקיע אותך ואת הרמאויות שלך - ולמנוע הישנות של מקרים כאלה בעתיד !

פורסם

רועי - קודם כל לגבי לדעת איך לזייף - זאת לא הבעיה שלנו - אתה מתבקש להוכיח את התוצאה שלך - אף אחד לא אמר לך תביא 25 אלף ב 3DMARK01 - נאמין לך - תראה אבל תוצאה של 3DMARK, תראה לא יודע מה - משהו שיאמת את זה ....

כמו שהבחור ב EXTREMEOC אמר - מוזר מאוד וחשוד מאוד - בלי כמה BENCHMARKS נוספים לאמת את זה- קשה לקנות את זה ...

עריכה : רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך לפניי - מה זה יעזור אם תריץ 3DMARK ותקבל נגיד 15 אלף ? אז מה זה יוכיח ?

רק דבר אחד זה יוכיח - שהתוצאה שלך הייתה לא הגיונית בכלל - לגבי ה BUG ב AQUA כמו שאתה אומר -

כמו שכתבו חכמים ממני כאן - BUGS מתבטאים בשני אופנים שציינו אותם ... - וזה לא המקרה שלך ....

אתה לא מבין מה זה יוכיח!!!

שזה כן היה פאק!!!!

בואו כולם!!אמא שלי לא פה........

תנו לי צלצול ל 055840974

או לSTINGER(יותר אמין כרגע) 054305242

פורסם

קודם כל אנחנו יודעים שאתה מרמא עזוב עכשיו את סטינגר ואל תכניס אותו לזה ;)

פורסם

הוא כבר מעורב חזק!!! '8'

פורסם

נגיד אצלו זה אמיתי או שהוא גם אל פירם תוצאות של 3DMARK שיכולות לאמת את מה שהוא קיבל??

פורסם

הוא כבר מעורב חזק!!! '8'

מה זה ה 8 הזה ?

אולי התכוונת M8 ? שזה MEIGHT באנגלית ? לא כל כך הבנתי את ה 8 ....

פורסם

אנחנו מחכים לתוצאות....

מה קרה עכשיו? 3DMARK לא רוצה לרדת אולי? :-X

פורסם

אני עכשיו עושה....

מקווה שיהייה טוב....

אבל מה זה יוכיח בדיוק?

ה8 היה אמור לעשות סמיילי משקפיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים