עבור לתוכן

בושה לRoyShefy ולstingeR תוצאות AquaMark מזוייפות

Featured Replies

פורסם

כולנו התפעלנו לפני מספר שבועות מהתוצאה המדהימה של רועי שפי ב AQUAMARK03 -

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=63983;start=0

אך לפני דקות אחדות, במהלך שיטוטים ברשת האינטרנט עליתי על התרד הבא באחד מהאתרים

המפורסמים והגדולים בעולם ל OC - ב EXTREMEOVERCLOCKING

מסתבר - שידידינו רועי פרסם את התוצאות שלו גם שם - אלא ששם - אנשים קצת בדקו לעומק את

התוצאות שלו ולא קנו את הסיפור שלו שהכרטיס כבר לא עובר OC כל כך טוב עכשיו .....

לפחות לא היה רושם HWZONE.CO.IL..

http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=94031&page=2&pp=20

אחרי כל התמיכה של סטינגד במהלך הת'רדstinger שווה לבדוק את הכרטיס שלו גם כן...

בטח גם הוא זייף פה ושם... גם כן מנהל אתר חומרה....

• תגובות 117
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש בדיחה ... !

עכשיו הבחור בטח יכתוב שהוא כבר לא יכול לעשות BENCHMARKS כי אחרי הצריבת ביוס של ה 9800 הכרטיס שלו נהפך ל 9200SE ...

הסיפור של הביוס היה עוד כסת"ח כנראה לקראת הזיוף הבא ...

בושה ....

פורסם

תמיד אמרתי את זה...

אבל פה באתר כולם ישר התלהבו, מהתחלה הוא לא נשמע אמין השפי הזה, בקושי קנה איזה זלמן מסכן לכרטיס וכבר חושב שהוא יכול לעשות כאלה דברים

כמובן שהוא יכחיש והכל, אבל עובדה, הבן אדם לא יכול לתת תוצאה מ3DMARK, ולא יכול כלום, אז הוא סתם רמאי

טוב שעלית על זה, תמיד אמרתי שלשחצנים ה' משלם

פורסם

עצוב מאוד

באמת בושה >:(

פורסם

לדוגמה - תסתכלו על הבנאדם שעלה על זה ב EXTREMEOVERCLOCKING - תראו איזה מחשב יש לו - תראו את המחשב ב LINK של ה 3DMARK01 ותראו את התוצאת AQUAMARK שלו גם כן - שפי ידידינו "כביכול" עבר אותו ב 6000 נק' ?!

לא נראה הגיוני בכלל בכלל בכלל .....

פורסם

ממש ממש עצוב מה אנשים מוכנים לעשות בשביל תהילה..

בושה!! >:(

פורסם

אני רואה שידידנו מחובר בשעה זו וגולש בפורום זה בדיוק - איזה יופי שיש את האפשרות לראות מי גולש פה ב HW ....

אפשר לקבל איזושהיא תגובה ? או שהוא שומר על זכות השתיקה ?

הנושא די מרגיז אותי למי ששם לב - אנשים משקיעים כסף רב ומאמצים רבים ל OC והבנאדם מזייף תוצאות ומשתמש בשם של HW עוד ב NICK שלו - סחתיין ....

פורסם

מעניין מה תיהיה התגובה שלו....אם הוא יגיב בכלל מהבושה ::)

פורסם

שלום, אני פתחתי את התראד בפורום אקסרים אובקלוקינג כדי שידעו לאן הגעתי.... ואיך אפשר לרמות למען השם??

אולי היה "פאק" בבנץ' אבל אני מעדיף לא להתייחס אליו.

תקשיבו, אתם לא רוצים! אל תאמינו! אני הוכחתי לעצמי מספיק.... הבחור מאקסטרים אמר שזה באמת מוזר ואולי זה ככה...

האובר קלוק עבד לי רק ב3.8... כל מי שרוצה לבוא ולבדוק שOC לא עובד מוזמן אלי הבייתה

צופית 7 הוד השרון

נ.ב

DEMONSHLOMO SPEAKING:

אני לא כל כך רגוע כמו רועי וממש מעצבן אותי שאתם אומרים פאקינג "סתם" דברים!!!

יש פה מישהו בפורום שלא מכיר את STINGER?! הוא דיי פה עכשיו והיה פה גם בשעת הבנץ!!

אז מה תגידו עכשיו חמודים?! אה והיה גם עוד חבר פורום לידיעתכם:VAZO הוא אולי לא מוכר אבל הוא היה פה!!!

נכון שזה לא פאקינג הגיוני אבל זה גם לא פאקינג הגיוני שכמה נובים רושמים פה סתם שטויות!! היית יכול ליצור איתי קשר בפרטי ולשאול מה הולך אבל עשית את זה?! ממש פאקינג לא!!

אז בבקשה...... תעשה טובה לכולם......

ואיתך MJ תמיד היה לי איזה ריב קטן..... תעשה טובה אתה תמיד מפיץ שטויות..."בקושי קנה איזה זלמן מסכן"!!!

אתה יודע מה הוא עשה למארז המסכן שלו?!!! שתי 120 ממ מלמטה SMART FAN מקדימה עוד אחד מאחורה AS5 על הזלמן!

וטורנדו 80 על הזלמן!!!עכשיו אני רוצה שתגיד "בקושי קנה איזה זלמן!

אתה מוזמן גם לבוא אליי הביתה אבל זה לא יהייה בשביל להראות כרטיסים, תאמין לי!

FIRE:

אתה אפילו לא מאמין לי!!

טוב אני אני אני ואתה מוזמן להתקשר אללי!!תשלח לי הודעה בפרטי ובוא אליי בשמחה! וזה כן בשביל להראות תוצאות....

פורסם

מדהים מה שבן אדם מסוגל לעשות... יענו למה לזייף ?! מה זה יתן לך כבר ? תראד אחד שכולם יגידו שאתה תותח מספר אחד ?!

וואללה לא מובן לי...

פשוט בושה :-\

עריכה: וואללה אתה מהוד השרון ? מגניב... הייתי קופץ לבדוק אבל כפי שאמרת זה כבר לא עובד... (מה שכל אחד שזה לא עבד לו יגיד..)

דרך אגב בן כמה אתה רועי?

פורסם

Shefy, admit it... U're busted!

LOLLLLLLLLLLLLLLLLL!

פורסם

חבר'ה - קודם כל בואו נשמור על רמת דיון נאותה ....

לגבי התוצאה שלך - אתה חייב להודות שזה קצת מחשיד כל הסיפור הזה ...

ועוד שאלה מעניינת - איך בדיוק הכרטיס שלך עם קירור אוויר הוא מקום ראשון לפני כרטיסים שמקוררים בפלטייר, ב R404 וכאלה ?

אני אשמח אם למשל חברנו FIRE15 יריץ BENCHMARK על הכרטיס שלו של AQUAMARK לראות כמה הוא מקבל .....

תוצאות די לא הגיוניות בעליל ....

לשם השוואה - אני עם 2.8C על 3.5 עם 1GB זכרון ועם 9800PRO עם OC קיבלתי בזמנו 47K בקושי - אז איך אתה מסביר 12K נק' הבדל ?

לא יודע מי היה שם בזמן הבנצ'מארק - עדיין נראה חשוד ...

פורסם

יוווו....

לסבטאג'

זה עובד לי רק עם 3.8 אז אתה מוזמן לבוא לכאן ברגע זה וליראות את הOC שלייי!

אני בן 15.. אתה גם מהוד השרון??

ואתם פשוט לא מבינים הא??? כניראה שזה פאק בתוכנה, אבל אני החלטתי לשמוח מהתוצאה.

וזה אני "ההאקר" שיפרוץ ל AQM3.. תעשה טובההה..

פורסם

רועי שפי, אתה מלמד אותי על קירור? אתה יודע עם מי אתה מדבר בכלל..? שנים ניהלתי פורומים של זה

שיהיו לך מלין מאווררים, אתה כולה צריך סירקולציה נכונה של אוויר וזהו, מספיק 5 מאווררים ויש לך את זה שד"א גם קירור נאות למארז אין לך, אוברלקלוק לא יהיה יותר טוב עם מליון מאווררים לעומת 5-6, אז בוא נרגיע

ועם קירור אוויר אתה לא יכול להגיע לתוצאה כזאת, זה אפילו לא חשוד

ועוד משהו, אל תעשה ממאוורר טורנדו איזה משהו , אל תשכח שמדובר בדוחף אוויר, כבר החשבת ממנו קירורLN2

פורסם

SMSM הרצתי כבר AQUAMARK וכאשר המערכת בOC כבד כבד (קרח בתוך המים)

מהירות מעבד 2500 כרטיס 540/410 אני מקבל בקירוב 52000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים