פורסם 2004 באפריל 721 שנים תודה מאסטר קירור , ותהנה מחר... מישהו ראה את אלו שיושבים בביתן של האודי למעלה ?
פורסם 2004 באפריל 721 שנים חחחחחחחח גם אני צילמתי אותםהיו שם כמה ילדים קטנים שעמדו שם 15 דקות וחיכו כי הם חשבו שהם חלק ממופע שעומד להתחיל!! (טוב אני מודה אני וחברים שלי הם חלק מהילדים הקטנים :-*)
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אם משווים תתערוכה לארבע חמש שנים האחרונות , היא היתה פצצה , אם משווים אותה לתערוכות לפני .. היא היתה סבירה ביותר .
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מזה, הלכתם לשם כל צוות האתר ביחד?לא רק אני, KoM, Shibby, Chevy, RnGKay, Si-Nom..כן גם אני תהיתי מה הקטע של האנשים שיושבים שמה.. מעניין אם מחליפים אותם או שהם שמה כל היום.. ;D
פורסם 2004 באפריל 821 שנים הם ישבו שם עם בקבוק מים וצלחת אוכל ואכלו... וששאלתי אותם מה הם עושים הם ענו לי אנחנו עושים כסף... חחח
פורסם 2004 באפריל 821 שנים ראיתם איזה רמקולים היו במכונית שליד ביתן KENWOOD ממש חיות ,זה משבעיקר אהבתי שם.!דרך אגב לכול מי שרצה לצלם את המייבך זאת תהיה עבודה קשה בשבילכם, יש שם מיליון אנשים לידה ,וממש צריך להידחף בשביל לצלם אותה, ככה לפחות אבא שלי הצליח אתמול.!!! :dance:
פורסם 2004 באפריל 821 שנים שאני אבין, אף אחד לא צילם את הסטייג' של "אוטופרט" עם מוצרי רוקפורד פוסגייט וחברות נוספות?... איזה רכב הדגמה היה להם השנה?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים צילמתי רק את kenwood ואת dragster הנה תמונה של הרכב הדגמה של Dragster... (Citroen Berlingo)חח הרמקולים טיפה מטושטשים בגלל שהם קפצו כמו משוגעים...
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מצועצע משו, לא אהבתי בכלל... רחוק מהאיכות של רוקפורד וסרווין - פשוט אי אפשר לשכוח את G.M.C Vandura שהם תקעו באוטומוטור 2000, או 2001, לא זוכר כבר.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים חברה איפה התערוכה מתקיימת עכשיו???עם אפשר אז כתובת למה אני רוצה גם ללכת לשם
פורסם 2004 באפריל 821 שנים נו מה? לאף אחד אין תמונה של הדוגמנית עם המכונית הכסופה הקטנה?? (לא זוכר את השם) היה תמונה שלה מיום שלישי בעיתון אבל אני חושב שביום רביעי כשאני הייתי זאת הייתה מישהי אחרת כי בעיתון היא לא נראתה משהו, אבל לי היא נראתה כמו האישה (עלאק אישה - בת איזה 17 ) הכי יפה שראיתי בחיים שלי --> אז נראה לי שזאת אחת אחרת באותה שימלה ביום רביעי. נו בטוח מישהו צילם אותה חחחח
פורסם 2004 באפריל 821 שנים צילמתי 142 תמונות ת 80% ברזולוציה גבוהה 600K לתמונה , כשהתחיל להגמר לי המקום הורדתי תרזולוציה .. :E
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.