עבור לתוכן

תמונות מגני התערוכה - Automotor 2004

Featured Replies

פורסם

יפה מאוד אחלה תמונות ;D

אני מחר שם

• תגובות 110
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תודה מאסטר קירור :), ותהנה מחר...

מישהו ראה את אלו שיושבים בביתן של האודי למעלה ?

פורסם

חחחחחחחח גם אני צילמתי אותם

היו שם כמה ילדים קטנים שעמדו שם 15 דקות וחיכו כי הם חשבו שהם חלק ממופע שעומד להתחיל!! (טוב אני מודה אני וחברים שלי הם חלק מהילדים הקטנים :-*)

פורסם

אם משווים תתערוכה לארבע חמש שנים האחרונות , היא היתה פצצה , אם משווים אותה לתערוכות לפני .. היא היתה סבירה ביותר .

פורסם

מזה, הלכתם לשם כל צוות האתר ביחד?

מפגש שני בגני התערוכה?

חחחחחח

פורסם

מזה, הלכתם לשם כל צוות האתר ביחד?

לא רק אני, KoM, Shibby, Chevy, RnGKay, Si-Nom..

כן גם אני תהיתי מה הקטע של האנשים שיושבים שמה.. מעניין אם מחליפים אותם או שהם שמה כל היום.. ;D

פורסם

הם ישבו שם עם בקבוק מים וצלחת אוכל ואכלו... וששאלתי אותם מה הם עושים הם ענו לי אנחנו עושים כסף... חחח

פורסם

ראיתם איזה רמקולים היו במכונית שליד ביתן KENWOOD ממש חיות ,זה משבעיקר אהבתי שם.!

דרך אגב לכול מי שרצה לצלם את המייבך זאת תהיה עבודה קשה בשבילכם, יש שם מיליון אנשים לידה ,וממש צריך להידחף בשביל לצלם אותה, ככה לפחות אבא שלי הצליח אתמול.!!!

:dance:

פורסם

שאני אבין, אף אחד לא צילם את הסטייג' של "אוטופרט" עם מוצרי רוקפורד פוסגייט וחברות נוספות?... איזה רכב הדגמה היה להם השנה?

פורסם

צילמתי רק את kenwood ואת dragster הנה תמונה של הרכב הדגמה של Dragster...

(Citroen Berlingo)

חח הרמקולים טיפה מטושטשים בגלל שהם קפצו כמו משוגעים...

פורסם

הינה המערכת,אגב על המסך ה LCD הקטן הקרינו את הסרט מהיר ועצבני 2!!!

פורסם

מצועצע משו, לא אהבתי בכלל... רחוק מהאיכות של רוקפורד וסרווין - פשוט אי אפשר לשכוח את G.M.C Vandura שהם תקעו באוטומוטור 2000, או 2001, לא זוכר כבר.

פורסם

חברה איפה התערוכה מתקיימת עכשיו???

עם אפשר אז כתובת למה אני רוצה גם ללכת לשם

פורסם

נו מה? לאף אחד אין תמונה של הדוגמנית עם המכונית הכסופה הקטנה?? (לא זוכר את השם)

היה תמונה שלה מיום שלישי בעיתון אבל אני חושב שביום רביעי כשאני הייתי זאת הייתה מישהי אחרת כי בעיתון היא לא נראתה משהו, אבל לי היא נראתה כמו האישה (עלאק אישה - בת איזה 17 :)) הכי יפה שראיתי בחיים שלי :o --> אז נראה לי שזאת אחת אחרת באותה שימלה ביום רביעי.

נו בטוח מישהו צילם אותה חחחח

פורסם

צילמתי 142 תמונות ת 80% ברזולוציה גבוהה 600K לתמונה , כשהתחיל להגמר לי המקום הורדתי תרזולוציה .. :E

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים