פורסם 2015 בדצמבר 119 שנים זה התחיל אתמול כשהוינדוס סירב לעלות. כל ניסיון להתקן/להתקין מחדש את הוינודס ניתקל בסירוב בטענה ש HDD עומד למות. קניתי היום HDD חדש ,התקנתי וינדוס וגיבתי הכל ל HDD החדש. הפעלה של CrystalDiskInfo מאשרת שאכן יש בעיה. מה שההיתי רוצה לדעת זה: 1.מה המשמעות של ההודעה? (אם הבנתי נכון בעצם מדובר בסקטורים פגומים) 2. האם אפשר להישתמש בדיסק או שאי אפשר לסמוך עליו יותר? נערך 2015 בדצמבר 119 שנים על-ידי lompy
פורסם 2015 בדצמבר 119 שנים הייתי מנסה לחפש באתר של היצרן תוכנה שלהם לפרמט \ לבדוק \ לתקן את הדיסק הקשיח ומריץ אותה. אם גם אחר כך עדיין יש שגיאה \ סקטורים פגומים \ רעשים מה-HARD DISK. הייתי מוותר עליו לא שווה את עוגמת הנפש במידה ויום אחד יפסיק לפעול וכל החומר שעליו ילך.
פורסם 2015 בדצמבר 119 שנים ממליץ על שתי פעולות: 1. בדיקה ותיקון הדיסק עם תוכנה HDD Regenerato נמצא בדיסק של Hiren גירסה 10.6 או עם התוכנה HDAT2 הנמצא בדיסק של HIREN מס' 15.2. 2. עדכון קושחה לדיסק. גירסת הקושה שיש על הדיסק הוא CC38 - לעדכן ל- CC39 -> http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/213891en אם יש צורך לגבות קבצים אישיים - בצע גיבוי לפני הפעולות הנ"ל.
פורסם 2015 בדצמבר 139 שנים מחבר תודה על התגובות ,אני ינסה לפרמט ולעשות את הבדיקות. שאלה נוספת , יש דרך לכבות את ההתראות שהוינדוס נותן לי שיש לי HDD לא תקין, זה די מעצבן.
פורסם 2015 בדצמבר 159 שנים על פי ע-Raw Value יש בקשיח הפגום 4015 סקטורים פגומים. כל רגע הוא אמור להתפגר כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.