פורסם 2004 באפריל 621 שנים אנשים אני חייב עזרהצילמתי את הפורשה מהאוטומוטור תמונה בת זונהשאני מסתכל בthumbnails שיש בACDSEE50.0אני רואה את התמונה שלמהסתכלו פה:www.tomz.us/kipper/tumb.gifוכשאני פותח את התמונה:http://www.tomz.us/kipper/GT4.JPGחצי תמונה אפורה!!!אין אפשרות להציל את התמונה הזאת זה היה אמור ללכת להדפסה לפוסטר ענק לחדר שלי :}!!!!אנשים אם מישהו יודע להציל כזה דבר בבקשה!!!!!!
פורסם 2004 באפריל 621 שנים תפתח תתמונה לצייר, תלחץ על קובץ, שמירה בשם, ושתמור כ 24Bit Bitmap, ואז תדפיס ד"א שמעתי שמישהו בישראל קנה את הפורשה GT!!! וגם אני חולה פורשה!!!!!!!!! בוא לאיסי 243765755 ד"א2 ראיתי את הGT2 היחידה בארץ וראיתי גם איזה GT3 שחורה באילת!!!!!
פורסם 2004 באפריל 621 שנים לא נראה לי שיש לה היתר לעלות על כבישי ישראל... אלא אם כן מדובר בגירסה מסורסת משו.
פורסם 2004 באפריל 621 שנים פושע שכמותך, רק תמונה אחת של המכונית הזאת ? אני ורן צילמנו איזה עשרים חמישים...
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר תפתח תתמונה לצייר, תלחץ על קובץ, שמירה בשם, ושתמור כ 24Bit Bitmap, ואז תדפיס אחי תתחבר לאייסיקיו אני לא מצליח לעשות את מה שאמרת ויש לי עוד תמונות שלה פשוט את זאת אני מנסה להציל
פורסם 2004 באפריל 621 שנים לא נראה לי שיש לה היתר לעלות על כבישי ישראל... אלא אם כן מדובר בגירסה מסורסת משו. LOL, יש מישהו בארץ שקנה GT3, ושלח אותה לPTT (אם אתה יודע מה זה.. ) והכניס לה 2 מגדשי טורבו, הוא יכול לכוון אותם ללחץ כזה גבוה שנראה כל נסיעה הוא יצטרך להחליף אותם, ובמצב כזה הוא מפיק 560 כ"ס!!! (הוא הכניס עוד בלי סוף שיפורים שעלו לו מליון וחצי ש"ח) אבל הוא נוסע תמיד עם פחות ("""רק""" עם 400 ומשהו), לדעתי הוא קילקל אותה, ממכונית ספורט טהורה למכונית עם מגדשי טורבו, ראיתי סירטונים ברשת על אנשים שעשו דברים מטורפים עם הGT3 שלהם, נראה אותו עושה את זה עם GT3 עם מגדשים..
פורסם 2004 באפריל 621 שנים לא נראה לי שיש לה היתר לעלות על כבישי ישראל... אלא אם כן מדובר בגירסה מסורסת משו.למה?!יש חוקים על הגבלת כוחות סוס בארץ!?!וזה עם הפורשה עם השיפורים?אתה יודע במה הוא עובד?
פורסם 2004 באפריל 621 שנים פושע שכמותך, רק תמונה אחת של המכונית הזאת ? אני ורן צילמנו איזה עשרים חמישים... 8) קצת פחות...אבל לא משנה... :auto: לכל מי שעדיין לא ראה: ולתמונה גדולה: 8) Porsche Carrera GT
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר למה הטראד הועבר?!?!?!?!?!?!?!זה לא טראד על אוטומוטור זה היה כדי להציל את התמונה!אבל לא חשוב תודה לChevy שהציל את המצב והעלה את התמונה שהוא צילם...
פורסם 2004 באפריל 621 שנים אם יש לך קורא כרטיסים, נסה לשחזר עם: Zero Assumption Digital Image Recovery תוכנה מעולה וחינמית
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מה הבעיה למצוא תמונה אחרת שלה ?! יש אולי 20 מיליון תמונות של המכונית הזאת באינרנט.. פשוט חפש אחת שאתה אוהב..זה לא שהצטלמת עם המכונית או משו נכון ?..
פורסם 2004 באפריל 621 שנים שמע בנזי זה אחרת שאתה מצלם תמונה והיא יפה ואז אתה מדפיס אותה בגדול בחדר, תחשוב על זה, זה עדיין משהו שאתה צילמת זה כמו משהו שאתה בונה.בקשר למכונית מדהים אבל למה לקנות כזה אוטו ולהביא אותו לארץ כדי שיחרבנו עליו ציפורים ואז תדאג לנקות אותו כול היום פשוט שטויות.לבנאדם שקנה אותו בטוח יש כסף מיותר אז שיעבור לחו"ל לאיזה שנה יקנה שם אחת יקרע תכבישים ויחזור לארץ מה הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.