עבור לתוכן

התייעצות לפני קניה R9 380

Featured Replies

פורסם

טוב, טכנית זה כבר אחרי קניה כי לא רציתי לחכות עוד פעם עד שהמחיר באמזון ירד, אבל בכל זאת רציתי לוודא שלא פיספסתי שום דבר:

זה הכרטיס:

http://www.amazon.com/gp/product/B016LE95TK?psc=1

זה המפרט שלי:

i5-4590
Antec HCG 520W 80plus Bronze
ASRock B85M-Pro3 LGA1150
HyperX 8GB DDR3 1600MHz
Seagate Barracuda 1TB 3.5 inch
Crucial BX100 250GB 2.5 inch
Antec P70

בדקתי שהספק מספיק חזק, שיש לי שני כבלים של 6 פינים, שיש מספיק מקום במארז. הדגם הוא מה שאני רוצה במחיר שאני רוצה (אני לא מאמין שהוא ירד הרבה יותר ואין לי כוח לחכות ל-960Ti). הכל בסדר או שפספסתי משהו?

פורסם
  • מחבר

אגב הכל ביחד עלה $251 למי שתוהה.

פורסם

כרטיס מעולה למחיר שלו וטוב שלקחת את גרסת ה-4GB

איזה כרטיס היה או יש לך עכשיו?

לא היה כדאי לך להוסיף עוד קצת ולקנות XFX R9 380X?

זו חברה מעולה

פורסם
  • מחבר

אין לי כרגע כרטיס, קניתי את המחשב לאחרונה והשארתי את הקניה של הכרטיס להמשך.

ההבדל בביצועים בין ה-380 ל-380X לא הלהיב אותי במיוחד, הדגם הזה קיבל ביקורת טובות ולספייר יש מוניטין טוב, אם היה בשוק היום 960Ti הייתי שוקל את זה בחיוב גם בתוספת מחיר קטנה, אבל כבר נמאס לי לחכות ולמען האמת אני לא יודע אם זה בכלל יהיה שווה את זה. בתכנון המקורי בניתי על רכישה של כרטיס מסך יד שניה, אבל כל הבלאגן עם הדרייבר החדש הפחיד אותי (לך תדע אם אתה קונה כרטיס שעבר טיגון, יכול להיות שאפילו המוכר לא יודע).

פורסם

אבל דווקא עכשיו כדאי לחכות לדורות הבאים ששיגיעו במחצית הראשונה של 2016 ובינתיים לקנות איזה כרטיס יד 2 בזול שיעשה את העבודה.

אל תשכח שבעוד כמה חודשים, הכרטיס שתקנה היום חדש יהיה זול יותר ונחות טכנולוגית

פורסם
  • מחבר

כבר שבועיים שאני עובר על כל הלוחות של יד שניה, מה שמוכרים בזול זה או כרטיסים ישנים של AMD שהספק שלי גבולי עבורם, או כרטיסי מסך חלשים.

אני גם ככה לא חושב שאני הייתי קונה במחירי השקה אלא במילא מחכה שהם ירדו קצת, אז אנחנו מדברים על איזור קיץ שנה הבאה, וזה כמובן לא בא בחשבון. בינתיים אני מאמין שיש לי מספיק אוויר לנשימה לתקופה הקרובה+.

פורסם

אם הספק שלך היה חזק מעט יותר R9 290 היה מושלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים