פורסם 2015 בדצמבר 109 שנים שלום לכל המומחים, יש לאשתי אייפון 4 כבר כמעט 5 שנים, ללא תקלות וזה למרות שהילדים הקטנים נוגעים בו והיא לא מהנזהרים. מעוניינת להחליף. תקציב : 1800 חריגה : 700 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : בחודש הקרוב מפעילה סלולרית : אורנג' גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.2 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה כמה שיותר איכותית, רזולוציית מסך, רובסטיות (עמיד ואמין). דברים פחות חשובים במכשיר : הרצת משחקים. הערות נוספות :מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים. תודה לכל המסייעים. עוז נערך 2015 בדצמבר 109 שנים על-ידי ozzo
פורסם 2015 בדצמבר 169 שנים אני כרגע גם מחפש סמארטפון, מצלמה טובה זה בדרך כלל סוני (כרגע אני מחכה לראות את המחיר של ה m5 בארץ ואז אני אחליט מה לקנות). אני חושב שכדאי לך גם לשקול את המכשיר כאשר יתפרסם המחיר שלו בארץ.
פורסם 2015 בדצמבר 259 שנים יש כאן מישהו שכתב ביקורת לא טובה עם צכשירי סוני ממליץ לך לקרוא זאת . שני מכשירים הבאים שאני ממליץ לך לקרוא עליהם הם הasus zenfone 2 והoneplus x האסוס קצת חורג בחצי אינץ ממה שאתה מעדיף בהצלחה.
פורסם 2015 בדצמבר 269 שנים ציטוט של matu89 יש כאן מישהו שכתב ביקורת לא טובה עם צכשירי סוני ממליץ לך לקרוא זאת . שני מכשירים הבאים שאני ממליץ לך לקרוא עליהם הם הasus zenfone 2 והoneplus x האסוס קצת חורג בחצי אינץ ממה שאתה מעדיף בהצלחה. oneplus x פלאפון מעולה המצלמה שלו קצת חלשה זה הכל, והמחיר שלו בארץ קצת גבוה אבל נכנס לתקציב לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.