עבור לתוכן

שאלה בנוגע להזמנה\משלוח מאמזון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
לפני 1 דקה trovlet אמר:

יש לך את המספר שלהם ? מאשדוד אם זה משנה

ניסיתי 5 פעמים

1-700-503-171

• תגובות 57
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת האם יש מסגרת זמן שבה דואר ישראל מחויבת לספק את החבילה בדואר שליחים?

ואיך אני יכול להימנע משימשו מדואר ישראל בפעם הבאה שאני מזמין מאמזון?

פורסם

בד"כ דואר שליחים עובד די סביר, לא נתקלתי בבעיות מי יודע מה, לפחות לו באיזור שלי.

אם אתה לא רוצה דואר שליחים, אז אתה צריך לשלם על המשלוח היקר שמגיע בעזרת DHL או UPS.

בד"כ דואר שליחים עובד די סביר, לא נתקלתי בבעיות מי יודע מה, לפחות לו באיזור שלי.

אם אתה לא רוצה דואר שליחים, אז אתה צריך לשלם על המשלוח היקר שמגיע בעזרת DHL או UPS.

פורסם
  • מחבר
לפני 5 דקות Nemesis אמר:

מעולה תודה :)

ועוד שאלה האם יש סיבה לפצל משלוחים באמזון כמו שעושים בחנויות מכוונות אחרות או שאין טעם כי גם ככה מה שרשום באמזון זה מחיר סופי?

פורסם

כוסאחותו שרמוט למה כל כך הרבה זמן זה אחרי 3 ימים כבר יצא מהמכססססססס

פורסם
לפני 32 דקות k534d אמר:

ועוד שאלה האם יש סיבה לפצל משלוחים באמזון כמו שעושים בחנויות מכוונות אחרות או שאין טעם כי גם ככה מה שרשום באמזון זה מחיר סופי?

אין סיבה שתפצל, האיחוד של החבילות חוסך לך כסף.

פורסם
לפני 6 שעות k534d אמר:

כל עוד אתה מזמין מאמאזון עצמה בעזרת אחד ממשלוחי האמאזון גלובאל המחיר הוא סופי.

לפעמים יש טעם לפצל, למשל 2 פריטים זולים אבל לא קטנים שלחוד הם מתחת לסף המכס. בדכ לא.

לפני 6 שעות k534d אמר:

כל עוד אתה מזמין מאמאזון עצמה בעזרת אחד ממשלוחי האמאזון גלובאל המחיר הוא סופי.

לפעמים יש טעם לפצל, למשל 2 פריטים זולים אבל לא קטנים שלחוד הם מתחת לסף המכס. בדכ לא.

פורסם
  • מחבר

איפה רשום שאני מזמין מאמזון גלובאל? או שפשוט אני מניח שזה ככה אלא אם כן רשום שזה נשלח על ידי מישהו אחר?

או יש לי שלושה פריטים בסל איך אני יודע שכל השלושה הם על ידי אמזון גלובאל?

פורסם

מסומן באדום בתמונות. אתה יכול לראות שם איך מופיע כשנמכר ונשלח על ידי אמאזון, ומשלוחי האמאזון גלובל שלהם.

amazon1.jpg

amazon2.jpg

מסומן באדום בתמונות. אתה יכול לראות שם איך מופיע כשנמכר ונשלח על ידי אמאזון, ומשלוחי האמאזון גלובל שלהם.

amazon1.jpg

amazon2.jpg

פורסם
  • מחבר

Nemesis, תודה רבה על התגובה המפורטת :)

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן:

הרמתי ידיים כנראה שהחבילה הזאת כבר לא תגיע אלי (בדואר אמרו שיחזרו אליי עם תשובה בנוגע לחבילה אני עדיין מחכה...), שלחתי לאמזון מייל אמרתי שהחבילה לא הגיעה עדיין הם ביקשו ממני לחכות שבוע נוסף ואם עד אז החבילה לא תגיע, הם יחפשו פתרון לשביעות רצוני.

פורסם

באסה. מתוך עשרות הזמנות מאמאזון שהזמנתי, פעם אחת דואר שליחים איבדו לי חבילה במוקד שלהם.

הבאסה היא שדואר שליחים לא הסכים להוציא לי מכתב באנגלית שהם איבדו את החבילה, כדי שלא אחכה עד תום זמן המשלוח.

אחרי שעבר הזמן, אמאזון שאלו אם אני רוצה כסף חזרה או לשלוח שוב. שלחו לי שוב (זה היה סלולרי) במשלוח אקספרס על חשבונם.

הגיע תוך 72 שעות (במקרה לא היה סופ"ש באמצע).

באסה. מתוך עשרות הזמנות מאמאזון שהזמנתי, פעם אחת דואר שליחים איבדו לי חבילה במוקד שלהם.

הבאסה היא שדואר שליחים לא הסכים להוציא לי מכתב באנגלית שהם איבדו את החבילה, כדי שלא אחכה עד תום זמן המשלוח.

אחרי שעבר הזמן, אמאזון שאלו אם אני רוצה כסף חזרה או לשלוח שוב. שלחו לי שוב (זה היה סלולרי) במשלוח אקספרס על חשבונם.

הגיע תוך 72 שעות (במקרה לא היה סופ"ש באמצע).

פורסם

אוף איזה באסה :(

קיבלת החזר על המשלוח לפחות?

כי באמת דפקו אותך, עבר שבוע מאז שהית אמור לקבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים