עבור לתוכן

שאלה בנוגע להזמנה\משלוח מאמזון

Featured Replies

פורסם

הזמנתי לפני קצת יותר משבועים חבילה מאמזון, משלוח על ידי i-parcel, כמובן ממה שקראתי אני לא מצפה שזה יגיע לפני יום שלישי - רביעי האם אני צודק בהערכות שלי?

בנוסף רשום לי שהחבילה נמצאת במכס מיום שני בבוקר, שלחתי להם מייל עם בקשה לקבלת מספר מעקב מקומי אבל לא קיבלתי תשובה האם אני צריך לדאוג?

• תגובות 57
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי זה גם הגיע למכס מיום שני!
לפי מה שהבנתי הם לא מעדכנים מפה כבר, תצפה לשיחה מהשליח היום או מחר (אני מקווה) בעזרת ישו

פורסם
  • מחבר

אני רגיל לשירות הגרוע בארץ והבנתי שהם משתמשים בדואר שליחים אז ככה שאני לא חושב שאני אראה את החבילה לפני שבוע הבא, במידה ולא אקבל את החבילה מתי כדאי לי לפנות לאמזון?

אני לא מעוניין לפנות מדי גם ככה יש בלאגן עם הדואר שעושה לנו שם רע בכל העולם כרגע.

פורסם

אני שלחתי אימייל לאייפרסל  והנציגה ענתה לי אם אני זוכר נכון שעה אחרי האמייל שלי..

באמייל ששלחתי  בקשתי מספר מעקב  של ישראל..  

אבל המספר מעקב הזה לא הראה כלום מחוץ שצויין בו שהמשלוח נשלח מארה"ב 

פורסם
  • מחבר

שלחתי להם עכשיו מייל חדש וגם לשירות לקוחות שלהם ציינתי ששלחתי מייל לפני יומיים, ולא קיבלתי תשובה עד כה.

פורסם
לפני 8 דקות k534d אמר:

שלחתי להם עכשיו מייל חדש וגם לשירות לקוחות שלהם ציינתי ששלחתי מייל לפני יומיים, ולא קיבלתי תשובה עד כה.

תעדכן אותי כשהם יענו לך! אני ואתה באותה סירה

פורסם
  • מחבר
לפני 9 דקות trovlet אמר:

תעדכן אותי כשהם יענו לך! אני ואתה באותה סירה

הם ענו ואפילו שלחו את המספר משלוח רק חבל שהמספר משלוח לא נותן כלום באתר דואר ישראל(לא מפתיע).

פורסם
לפני 3 דקות k534d אמר:

הם ענו ואפילו שלחו את המספר משלוח רק חבל שהמספר משלוח לא נותן כלום באתר דואר ישראל(לא מפתיע).

כן באסה, המספר לא מראה כלום ואם אני לא טועה שנה שעברה חכתי למשלוח מאמזון של פריט כלשהו וכן היה ניתן לעקוב אחר דבר הדואר

משהו לא טוב עובר על דואר ישראל.. במקום לייעל את השירות שלהם , הם רק עושים ההפך, לפני תהליך ההתייעלות שלהם הכל היה תקין אצלי אתם  

פורסם
לפני 16 דקות k534d אמר:

סבבה, בכ"מ שיתקשרו אלייך מהשליחים או שתקבל תעדכן אותי!

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שבמהלך שבוע הבא אבל אל תדאג ברגע שהחבילה תגיע אני אעדכן, לצערי כל פה שאני צריך שירות מהדואר אני מנמיך ציפיות. אני פשוט לא מבין אין מערכת המשלוחים\חבילות שלהם עובדות ברגע שיש מספר משלוח לחבילה זה אומר שהמערכת הקצתה לו מספר לא מבין למה המערכת פשוט לא מתעדכנת באותו רגע.

פורסם

אם המספר הישראלי לא נותן כלום בדואר ישראל הם עדיין לא קיבלו אותו ככל הנראה.

המעקב הישראלי בדואר שליחים בד"כ עובד בסדר. המשלוחים שלהם לא תמיד נוחים, אבל המעקב לרוב בסדר.

אני אישית מזמין לעבודה, השליח כבר מכיר אותי, משאיר את החבילה במחסן, ואני אוסף משם מתי שמזדמן לי.

אם אני צריך דחוף, אז עוקב אחרי המשלוח, ברגע שהוא במוקד המשלוחים, מרים טלפון ואומר שאני בא לקחת, שלא יוציאו לשליח.

פורסם

אני קבלתי משלוח בשבוע שעבר. עדכון המעקב נתקע ב"מכס".

פורסם
  • מחבר

במידה והמשלוח לא מגיע, מתי כדי להתלנון? חשבתי על יום רביעי - חמישי הבא.

תאריך היעד לקבלת המשלוח זה מחר ה 11.12

פורסם

המעקב של I-Parcel לא תמיד מתעדכן, המעקב של הדואר ברגע שהפריט בידיהם הרבה יותר טוב.

מחר לא יגיע, כי אין הפצה, אם לא יגיע ביום שני לדעתי תפנה אליהם, למרות שעקרונית הזמן שרשום הוא המשוער ולא המקסימלי.

פורסם
  • מחבר

איפה רשום התאריך המקסימלי? אין לי בעיה לחכות את הזמן הזה, מעדיף לא להתלונן סתם גם ככה ספקים מפסיקים לשלוח לישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים