פורסם 2004 באפריל 621 שנים היכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה יש שוליים ענקיים בצדדים ואין מושג איך להגדיל את המסךיש לי את הדרייבר האחרון של Nvidiaמישהו יכול לעזור?
פורסם 2004 באפריל 621 שנים יש תוכנה מצוינת שמטפלת בכל הבעיות האלה ואף משפרת את האיכות , התוכנה נקראת T.V tool תחפש אותה ב...
פורסם 2004 באפריל 621 שנים יש תוכנה מצוינת שמטפלת בכל הבעיות האלה ואף משפרת את האיכות , התוכנה נקראת T.V tool תחפש אותה ב...צודק בהחלט ואפשר למצוא אותה ב www.tvtool.info
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר תודה על התגובתהתוכנה טובהאבל עכשיו הבעיה היא שרואים את הסרט רק בטלוויזיהכשהשתמשתי בדרייבר של Nvidia רואו גם במסך וגם בטלוויזיה
פורסם 2004 באפריל 721 שנים כנס ל NVIEW ב TVTOOLMonitor #0 סמן ENABLEלחץ על העיגול שרשום בו TVככה יהיה גם במסך וגם בטלויזיה
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר אני רואה גם במסך וגם בטלוויזיה את הwinהבעיה היא כשאני מפעיל סרט אז אני רואה אותו רק בטלוויזיה ובמסך מחשב במקום שהסרט אמור להיות בו יש מסך שחור
פורסם 2004 באפריל 821 שנים ב-TVTool כנס ל-Nview ושם בתפריט שבצד ימין שמופיע (אם הוא לא מופיע תלחץ על - More Option או על Quick Setup)ותלחץ על הריבוע שליד המסך והטלויזיה שמראים יענו סרט..יש עוד שיטה והיא ב- Nview תחת Entertainment תלחץ על Clone..מקווה שתסדר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.