עבור לתוכן

יותר נפח, פחות כסף: כונן ה-Sandisk Ultra II בביקורת

Featured Replies

פורסם

באמזון הEVO 850 250GB יותר זול ממנו בכמה דולרים (הגיע אליי לפני כמה ימים עוד לא העתקתי מהSSD הישן....)

מה שכן הboot שלי לוקח הרבה זמן, אבל אני מתעצל לפרמט ובקושי מכבה את המחשב אז ניחא....

פורסם

עכשיו עושים ביקורת למוצר שיצא לפני יותר משנה? טיפה באיחור אבל לפחות יש ביקורת בעברית ל SSD המשתלם הזה.

ה EVO היה במבצע טוב באמזון אבל באותו הזמן ה- ULTRA II היה במחיר כל כך נמוך במבצעי BF שלהרבה אנשים יהיה קשה להציד את ההפרש (גם שנה שעברה ה ULTRA II היה במחירים מצחיקים).

תיקון קטן, רק החצי העליון של המארז מפלסטיק, החלק עם ההברגה ממתכת (בניגוד לכוננים זולים יותר ששני הצדדים מפלסטיק).

עוד גורם לזה שהכונן כל כך קל זה שהוא חצי ריק, רק ל- 480GB ו- 960GB יש PCB בגודל מלא.

פורסם

נו באמת..

השוואה מול HDD כדי לבדוק האם הוא SSD 'מתקדם' או 'ממוצע'??

רק אני תוהה אם אנחנו משקיעים יותר זמן בקריאת הכתבה מאשר הושקע בכתיבתה?

פורסם

א. בתמונות של הבדיקות ב CrystalDiskMark וב AS SSD - באחת התמונות העמודות של של הקריאה והכתיבה הפוכות - לא ייתכן שב AS SSD הכתיבה ב 4K תהיה 32.86 והקריאה תהיה 115.88 ואילו ב CrystalDiskMark ב 4K הקריאה תהיה 4K והכתיבה תהיה 116.4... יש לציין גם כי חסרות יחידות המידה של המדידות (במקרה זה - כנראה MB/s).

ב. חסרה השוואה של התוצאות האלו למול תוצאות מכונני SSD אחרים. יותר מכך - ה"נקודה להשוואה" מול ה Samsung 850 EVO וה Crucial BX100 היא חסרת משמעות בלי שיפורסמו תוצאות בדיקה של הכוננים האלו.

ג. חסרות תוצאות ההשוואה בהעתקת הקבצים - צריך להראות גם מה קורה בדיסק הקשיח בכדי שיהיה אפשר לומר עד כמה כונן ה SSD יותר "מהיר".

ד. העתקת הקבצים נעשתה מהכונן לעצמו (משולחן העבודה לשולחן העבודה). לדעתי יש מקום להראות גם העתקה ממקור חיצוני (דיסק קשיח או כונן SSD נפרד) לכונן ה SSD ולדיסק הקשיח בכדי לראות את ההבדלים בביצועים, שכן רוב האנשים לא מייצרים לעצמם סתם עותקים של קבצים גדולים אלא מעבירים אותם ממקור אחד לכונן ה SSD או לדיסק הקשיח שלהם.

ה. לדעתי יש לציין שאולי משתלם להוסיף עוד כמה שקלים עבור הכונן Samsung 850 EVO רק בשביל לקבל אחריות של 5 שנים במקום 3 שנים שמציע הכונן של Sandisk.

פורסם

שאלת תם: איפה ה SSD370 של Transcend נמצא בין הדגם הזה ל 850 EVO?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים