פורסם 2015 בנובמבר 299 שנים היי,לאחרונה קניתי את הR9 290X ואז התברר לי שאדובי לא ממש מתים על AMDמחפש המלצות לכרטיס מסך של NVIDIA במחיר של 1500+-אני גם לא מצליח להבין מה ההבדלים למשל בGTX 970, יש כמה דגמים שלו שכל אחד במחיר אחר לחלוטין ואני לא יודע על מה להסתכל.
פורסם 2015 בנובמבר 309 שנים תבחר דגם עם קירור טוב- כמו של גי'גהבייט, אסוס או EVGAכל שאר ההבדלים נובעים כמה OC ביצעו עליו- הבדל בביצועים הוא זניחרק שים לב שאתה לא קונה את גרסת הMINI ITX עם המאוורר האחד- שחלשה משמעותית מהגרסאות הרגילות(וגם זולה יותר) נערך 2015 בנובמבר 309 שנים על-ידי IDOnoach
פורסם 2015 בנובמבר 309 שנים אחלה, תודה עכשיו רק למצוא מישהו שיקנה ממני את ה290X הוא נמכר היום ביד2 באזור ה900
פורסם 2015 בנובמבר 309 שנים היי,לאחרונה קניתי את הR9 290X ואז התברר לי שאדובי לא ממש מתים על AMDאם זאת באמת הסיבה, אז חבל על הכסף שלך אתה יכול להישאר עם x290.כי אדובי ממזמן כבר תומכים ב-openCL בדיוק כמו קודה.
פורסם 2015 בנובמבר 309 שנים מחבר כן ולאהם תומכים אבל לא עד הסוףלמשל באפטר אפקט בכלל אין תמיכה בCLוגם בפרימייר התמיכה לא מושלמת והגישה לכרטיס מסך קצת בדיליידבר שלא היה לי בCS6 עם הכרטיס הישן GTX 550 כן, בהרבה מקומות הוא מנגן יותר חלק עם ה290X מאשר עם ה550 אבל מדובר על 3 דורות ו3 גיגה זכרון אז זה הגיוני...אבל בסף הכל אני מרגיש ירידה במהירות תגובה ולא בא לי. בסופו של דבר אני עורך 6 שעות ביום ומשחק שעה בשבוע...אז הביצועים של הכרטיס במשחקים פחות קריטי לי לעומת הביצועים בעריכה..
פורסם 2015 בנובמבר 309 שנים הא... אז למה לא אמרת אפטר מהתחלה...אם כך אין ספק שאתה צריך קודה, במיוחד לתמיכה optix.
פורסם 2015 בנובמבר 309 שנים הא... אז למה לא אמרת אפטר מהתחלה...אם כך אין ספק שאתה צריך קודה, במיוחד לתמיכה optix.לא עדיף לו קוואטרו?
פורסם 2015 בנובמבר 309 שנים k2200 4GB כרטיס Q מיינסטרים מתחיל מ-2230 ש"ח לדוגמה.OPTIX מנוע רנדר מבוסס על: Ray Tracing Engine של NVIDIA.
פורסם 2015 בדצמבר 19 שנים כל כרטיסי Quadro תומכים בקודה באופן מלא ברמת הדרייברים.רק כרטיסי GF תומכים חלקית אלא מכן אתה יודע לקנפג ברמת הרום של הכרטיס.זה ככה כבר שנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.