עבור לתוכן

מתלבט בין Redmi note 3 לבין mi 4c

Featured Replies

פורסם

צריך את עזרתכם בקרב צמוד בין שני המכשירים!

מצד אחד, ל-4c מעבד טוב ואמין יותר. הוא יותר חסכוני ופחות מתחמם. המכשיר גם קל וקומפקטי יותר.

מצד שני, ל-Redmi note 3 סוללה הרבה יותר גדולה ומסך יותר גדול.

1. המעבד של Redmi note 3 באמת כזה בעייתי?

2. ה-Redmi note 3 יעלה לי 200 ש"ח פחות מ-4c. מה בעצם הסיבה ש4c יקר יותר? זה לא סתם כנראה...

ובאותו עניין, כולם מהללים את רדמי אבל במה הוא יותר טוב מ4c? תביעת אצבע וגוף ממתכת זה כלום מבחינתי.

תודה!! :))

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עדיף כבר ZENFONE 2  של ASUS
עם המעבד  Intel Atom Z3580 (4 GB RAM model)
חדש עולה בארץ הכי זול שראיתי ב1300 בבסט מובייל
נראה לי עדיף

פורסם

@efi89, למה? למעט נושא האמינות כביכול של אסוס כחברה "מערבית", הזנפון נחות יותר מהטלפונים שהוזכרו. 

@smarty, כנראה שהמחיר של ה SoC יוצר את ההפרש במחיר. בעיני שווה לשלם על מעבד לא סיני, כנראה שזה לא באמת משנה. קנה את המכשיר המוצלח יותר או המתאים יותר לצרכיך. 

פורסם
לפני 1 דקה nachum37 אמר:

@efi89, למה? למעט נושא האמינות כביכול של אסוס כחברה "מערבית", הזנפון נחות יותר מהטלפונים שהוזכרו. 

@smarty, כנראה שהמחיר של ה SoC יוצר את ההפרש במחיר. בעיני שווה לשלם על מעבד לא סיני, כנראה שזה לא באמת משנה. קנה את המכשיר המוצלח יותר או המתאים יותר לצרכיך. 

מה שאתה אומר לא בהכרח נכון
אני מדבר על הביצועים שלו שהם חזקים יחסית להרבה מאוד טלפונים 
אני אישית עם MEIZU M1 NOTE שהוא חזק אבל תאמת היתי אישית מעדיף את הזנפון  הוא נראה יותר עמיד גם 
תאמת היו לי מספר טלפונים סיניים דווקא המייזו כן עושה תעבודה אבל עדיין רואים שהוא לא מושלם 

פורסם

ביצועי המעבד של הזנפון הזה דומים ל Snapdragon 805, ומעבדי הטלפונים שהוזכרו הם  Snapdragon 808  ו MT6795 Helio X10 שחזק ממנו \ דומה לו.

אין צורך לצטט אותי אם אתה מגיב מיד אחר התגובה שעליה אתה מדבר. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים