פורסם 2004 באפריל 621 שנים עדכון בסוף דף ראשון נא לשים לב ההודעה המקורית: המסך נכבה שהXP עולה כי שמתי קצב רענון גבוה מידי אני מצליח להגיע למצב בטוח, אבל מה עושים שם בשביל להחזיר לרזולוציה\קצב רענון נמוך יותר תודה רבה לכל העוזרים אני כרגע במחשב השני וזה מה זה לא נוח! באסה לייייייייייי
פורסם 2004 באפריל 621 שנים תכנס למצב בטוח שכתוב שם "'with VGA support" או משו בסגנון ... ואז תשנה את קצת הריענון שם .אם זה לא עוזר תכנס למצב בטוח ופשוט תמחק את הדריברים . אחרי זה תחזור לוינדאוס הרגיל ותתקין חדשים .בהצלחה .
פורסם 2004 באפריל 621 שנים Assuming you indeed have an ATI based card:Control Panel>System>Settings>Advanced>Monitor>Screen Refresh Rate. Make sure u tag the 'hide modes' to prevent this from ever happening again 8)
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר אי אפשר לעשות מה שהצעת כי המצב בטוח מתכחש לקבצי רענון הוא לא מציג אותם מחקתי את הדרייברים אבל זה עשה לי בדרך איזה ERROR בכל זאת מחק את רוב הרכיבים נכנסתי לXP במצב רגיל סבבה הבעיה היא שאני לא יכול להתקין מחדש את הדרייברים כי זה עושה לי ERROR בדרך וסוגר את ההתקנה מה עושים? אני תקוע עם UNKNOWN VGA CARD :(
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר סתם כותב לי eror x92837 משהו כזה עם איקסים ומספרים לא מובןקיצר התיאשתי ניסיתי את הATI 4.1 את ה 4.2 וגם את הדיסק.. נאדה הכל עושה בעיותמחקתי את התיקיה של ה ATI וגם אותו מה startup ועדיין לא הצלחתיאז פשוט שהאקס פי עולה ומזהה חומרה חדשה הבאתי לו את התיקיה drivers שיש בדיסק של הכרטיס מסך ושל המסך..ועכשיו הוא עובד ישירות עם הקבצים של הדרייברים ולא עם התוכנה של ה ATI...עריכה:תודה רבה לך באג2000 על הרעיון למחוק את הדרייברהייתי בלחץ ולא הייתי מאופס לא חשבתי מה לעשות חחודרך אגב איזה מאגניב לשנינו יש 2155 הודעות במדוייק =]
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר אני פותח בהתנצלות שהוספתי פוסט נוסף ברצף פשוט זה קצת לרענן את התארד בשאלה חדשה-ישנה שהתעוררה אצלי עכשיו ולא רציתי לפתוח תארד חדש כי הרי אם הייתי עושה "עריכה" אף אחד לא היה קורא את התארד כי הוא כבר הסתיים וכתבתי שהסתדרתי שלשום אז נגיע לעניין.. החלטתי שאני לא מוכן לוותר לATI\WINDOWS ואני רוצה להתקין את הדרייברים החדשים ואני לא מוכן לספוג ERROR(ים) בלי סיבה ! הכל התחיל שעשיתי הוספה הסרה של תוכניות ובמקום למחוק את ה ATI UNINSTALL שמוחק את כל החבילה מחקתי ישירות את הDRIVER לא היתה בעיה וכל זה אבל שבאתי למחוק את ה UNINSTALL הוא נתן לי ERROR וזרק אותי החוצה מאז כל התקנה של דרייבר (3.8\4.1\4.2\4.4 החדש) פשוט זורק אותי על ההתחלה החוצה עם ERROR(ים) אני חייב לדעת מה עושים אני כרגע בלי הדרייבר של הATI
פורסם 2004 באפריל 821 שנים פורמאט לא בא בחשבון נכון?יש איזה תוכנה שמחקת דריברים סופית (אם אני לא תועה יש כזאת ל NVIDIA לך תדע אולי יש גם ל ATI)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.