עבור לתוכן

מחפש המלצה - אסטרטגיה\פעולה!

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש ואני מחפש איזה משחק טוב (רצוי חדש) בסגנון פעולה (First Person Shooter)\ אסטרטגיה בכדי לאתגר קצת את ה Radeon 9800p החדש.

כל המלצה תתקבל בברכה, חג שמח! :)

פורסם

משחק טוב : Call of Duty

משחק לאתגור הכרטיס מסך: Far Cry

תהנה!

פורסם

משחק לשניהם: ספלינטר סל ( splinter cell)

ואם כבר ספילנטר סל אז "החדש" פנדורה טומארו:

Splinter Cell Pandora Tomorrow

תוריד את המולטי פלייר דמו שלו שאני אישית רהבתי כי זה גם חידוש שאפשר לשחק באינטרנט את המשחק הזה:

http://www.gamershell.com/download_filehell.pl?hellID=5435&mirror=direct&a=2983818150091.88&b=init

ותהנה!

פורסם

CALL OF DUTY משחק באמת משובח.

אני אישית די אהבתי את DELTA FORCE BLACK HAWK DOWN למרות שהרבה מחבריי לא אהבו אותו במיוחד.

פורסם

משחקי אסטרטגיה : WareCraft 3 שיש לו גם את חבילת ההרחבה The Forzen Throne .

ועוד משחק אסטרטגיה : C&C Generals שיש לו גם את חבילת ההרחבה Zero Hour .

מבחינת המשחקיות ה WC3 לוקח . אם אתה קונה את המקורי יש לך גישה ל BATTLE NET והמשחקיות אינה נגמרת.

פורסם

משחקים גם לאתגור וגם לכיף:

FAR CRY , HALO

משחקים טובים :

Need for speed underground

Call of duty

prince of persia: sands of time

פורסם
  • מחבר

Bug2000, אני מסכים איתך בהחלט, משחקיות משובחת ביותר אך יש לי אותו כבר, המשחק פשוט מעולה.

כמו כן אני מסכים גם עם אלו אשר המליצו לי על Call Of Duty, גם כן משובח, מזכיר לי את Medal Of Honor שבעצמו משובח לא פחות.

עכשיו בקשר ל Halo ו C&C Generals - Zero Hour , שמעתי ששנייהם משחקים מעולים, אך הם אינם חדשים כבר.

האם שווה לי לרכוש אחד מהם?

פורסם

הגרפיקה יפה וגם משחק הרשת מאוד מעניין. תנסה לרכוש את שניהם במחיר מוזל

פורסם

אני לא הייתי קונה את c&c generals גרפיקה יפה ומשחק חמוד ,אבל אבל עם אתה שחקן tft לפי דעתי זה יהיה ירידה ברמה מבחינת משחקיות וכיף.

תוריד את הדמו ותחליט - http://www.eagames.com/official/cc/generals/us/demos.jsp?state=6

פורסם

משחקי פעולה-רשת טובים מאוד וגם לאתגור

BattleField Vietnam

Unreal Tournament 2004

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים