עבור לתוכן

התנתקתי מבזק ונשארתי עם הראוטר - טעות שלהם או מה?

Featured Replies

פורסם

התנתקתי מבזק לפני כחודשיים, מבלי ממש לשים לב לעניין הזה, אני פתאום קולט שהראוטר נשאר אצלי מבלי שהם ידרשו אותו.

מדובר בראוטר חדש לגמרי שהם החליפו לי כחודשיים לפני הניתוק כיוון שהקודם עשה בעיות, מדגם D-LINK N 2760U E1

הם עוד עלולים לדרוש אותו בשלב כלשהו?

כרגע אני עם הHOT BOX של HOT, כדאי לי למכור את הראוטר? הוא בטח שווה כמה מאות שקלים, הלא כן?

תודה!

גל

פורסם

זה ראוטר ADSL עתיק.

הוא לא שווה יותר מכמה עשרות שקלים אם בכלל.

פורסם

תחזיר אותו לבזק? כאילו לא הבנתי מה הבעיה. אה... אנחנו גרים בישראל..

פורסם

מה הקטע של לרדת על עצמנו, לא ברור לי בכלל...

כאילו שבאירופה כווווווווולם היו מחזירים ראוטר שהסטטוס שלו בכלל לא ברור. והוא באמת לא ברור - אם בזק לא טענו שהוא צריך להחזיר אותו תאמין לי שרוב הסיכויים שהוא לא צריך להחזיר. למשל, אם שילם כבר על הראוטר הקודם 24 תשלומים, ובזק לוקחים על הציוד שלהם הרבה יותר ממחיר השוק כך שיש להם אפשרות פשוט להחליף בחדש במקום לתקן.

פורסם
  • מחבר
זה ראוטר ADSL עתיק. הוא לא שווה יותר מכמה עשרות שקלים אם בכלל.

תודה

אם אמרת על זה עתיק, מעניין מה תגיד על עוד דגם ראוטר שמצאתי אצלנו בבית AZTECH 600E

לאן זה הולך? לפח?

יש מישהו שירצה דבר כזה? מוסד? תרומה? מחזור?

ואגב, ביד2 אנשים די עפים על עצמם עם הD LINK, ומבקשים עליו בין 100 ל200 שקל

נערך על-ידי gooleri

פורסם

מרוב שהאזטק עתיק, יש לו כבר ערך מוזאוני :)

יש המון מקרים ביד 2 שאנשים מתבלבלים ועפים על עצמם עם מחירים גבוהים ונשארים להסתכל על המוצרים שלהם בבית.

תראה לדוגמא מודם ראוטר ADSL2 חדש מהנילון של טיפילינק, עולה ב KSP כ 111 ש"ח

http://ksp.co.il/?select=.263..264..924.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21654&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

פורסם

רק אני כאן אם Speedtouch 510, שפשוט ממשיך לעבוד את השנה ה 13 שלו ברציפות ? (החלפתי בו קבל שהתנפח לפניי כמה שנים, אבל חוצמזה מעולם לא היו איתו בעיות)

פורסם

תיזהר שרשות העתיקות לא תעצור אותך :)

סתם מתוך סקרנות, הוא מצליח בכלל להגיע ל 15 מגה?

פורסם

לא בדקתי שהוא בדיוק מגיע ל 15M, אבל כן זו המהירות בכללי, זו גם החבילה בה אני משתמש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים